Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naturan

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készíts egyszerűen fürdősót magadnak, vagy ajándékba szeretteidnek! Mi kell hozzá? - egy adag epson só / keserű só vagy más néven magnézium szulfát - méregtelenítésre, stresszoldásra, álmatlanságra kiváló - opcionálisan: illóolaj, gyógynövények Érzéki fürdősó készülhet néhány szárított…..
Készíts saját FÜRDŐGOLYÓT!Jobb, olcsóbb és csak a tiéd Számos fürdőgolyót kaphatsz a neten  és a drogériákban, 600-tól egészen több ezer forintig. De ha ismered a titkot, a pontos arányokat, akkor pillanatok alatt TE is elkészítheted - az ár töredékéből. ...és mi a titok? Mitől pezseg? A…..
Naturan 2018.11.04 00:05:11
@Hevike81: Az étkezési valamivel tisztább, ha megoldható inkább azt használj.
Számoljunk! Ha boltban vásárolnánk finomítatlan kókuszvajat, kókusztejet és kókuszlisztet, 1200-1400 Ft között fizetnénk!  ... nem beszélve arról, hogy nem tudjuk, milyen körülmények között készült! Vágjunk bele! Csupán 200 g kókuszreszelék (amit magunk is…..
Egészségesebb és olcsóbb, mint a bolti változat.  Az eredeti recept: - 2 dl 100%-os gyümölcslé- 1 csomag (20 gr) zselatin- ízlés szerint cukor, édesítő  Felmelegítem, épp annyira, hogy a zselatin felolvadjon. Semmiképp sem forrásig. Aztán szilikon formákba öntöm,…..
A legolcsóbb öko-mosószer! A magyar mosódió! Vadgesztenye mint mosógél? Kételkedsz? Én is azt tettem, ezért teszteltem!  Recept:: 6-8 szem vadgesztenyét hámozz meg! Vágd fel, és tedd egy zokniba (pont mint a mosódiót), majd kösd jól le a száját! 4-szer, 5-ször használható... ...vagy (én így…..
A múlt.... Sokáig én is azt hittem, hogy a banánnak csak a  belsejét használjuk, esszük, kenjük... ezért a héját gondolkodás nélkül dobtam a szemetesbe!   Aztán egyik nap látom, amint a férjem a BANÁN belső héjával kezdi el törölgetni a szobanövényeket! Nem találja a…..
Egy pohár finom kávé, pár nyugodt perc!  ... a kávézaccot ki ne dobd! Van rá 15 okod! 1. DUGULÁS ELLEN: Kiváló zsíroldó, ezért  öntsd a mosogató lefolyójába és engedj rá vizet! Ha mindig így teszel, elkerülheted a dugulást! Évek óta ezt teszem. Azóta nem dugult el,…..
NATURAN PLAY DOH gyurma házilag 2014.09.29 14:37:04
 IMÁDOOOOM!  5 perces egyszerű recept és ha még egy kis mandula aromát is teszel bele, nem csak az állaga, az illata is azonos lesz!, sőt talán még könnyebben gyúrható! Szerintem te is imádni fogod! Én mindig egy-egy színből csinálom, elég sok lesz belőle. Elfelezem a két…..
Kiskoromban paradicsomelrakás alatt a nagymamám az arcára is kent egy jó adagot. Utánajártam e házi praktikának!Egy kis "tudomány": A paradicsom tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal (A, B1, B2, C, kálium, magnézium, vas....) Piros színéért az antioxidáns hatású likopin felel…..
NATURAN NATURAN - életmódváltás 2014.09.02 11:33:59
MEGUNTAM!!!,: - hogy vegyszerekkel, tartósítószerekkel mérgezzem magam, és ezért  jó sokat fizessek.- 3 gyerek mellett a házimunka vagy a főzés vigye el az időm - hogy a fürdőszoba kitakarítása kimarja a kezem.- hogy a természetesnek mondott világmárka termékeitől allergiás…..