Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vtbxx

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
  Az 1994-es év a keményzene történetében egészen különleges helyet foglal el. Amellett, hogy rengeteg nagyszerű album jelent meg, aminek egy részét megpróbáltuk listába gyűjteni, a legfontosabb pillanata az évnek egy nagyon tragikus hír. A Nirvana frontembere, Kurt Cobain ez év…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
A Viasat3 az a magyar kertévé, ami rendületlenül hozza be a kisebb külföldi reality-formátumokat, aztán a pocsék nézettség láttán sem keserednek el, inkább elővesznek egy másikat, és lelkesen megcsinálják. Pedig volt nekik olyan reality-műsoruk, ami kifejezetten jól…..
A napokban szembesültem vele, hogy a híres Nulladik óra, azaz a The Breakfast Club című film, a történet szerint 1984 március 24-én játszódik, tehát éppen 30 éve. A The Guardian készített is ennek örömére egy összeállítást, miszerint milyen menő év volt már 1984, mert a…..
No, hát ez a nap is eljött. Fény derül a nagy titokra, vagyis arra, hogy mi az a 10 nóta, amiért áldom azokat, akik kitalálták, de még inkább azokat, akik csúcsra járatták a western műfaját. Akiknek köszönhetően ennyi remek dúdolgatni való született az évek során. Most is meg…..
Kilenc éven át követtük, hogyan ismerkedett meg Ted gyermekei anyjával, a Wall Street Journal pedig utánanézett, hogy mennyire valós az az ismerkedési folyamat, amit a sorozat bemutat. Egy 2012-es tanulmányra hivatkozva állítják, hogy a második világháború óta a legelterjedtebb…..
vtbxx 2014.03.30 23:52:47
@pánk floyd: Már rég lehet tudni, hogy ő az, nem csak az utolsó évadban derül ki.
Egyszer egy filozófus azt kérdezte: azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk? Nem kell ahhoz elvakult Neil Gaiman rajongónak lenni, hogy rabul ejtsen a kiváló író egyedülálló stílusa. Gaimant fantasy szerzőnek tartják, holott sok…..
vtbxx 2014.01.26 20:28:45
@FilmBaráth: Az biztos, főleg, ha a Tortára gondolsz ;) Amúgy a Csillagpor is 10/10, de a Torta 11/10 :D
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
vtbxx 2014.01.26 15:52:38
@KopaszMercis: Igen, Pipogya Fráááterz Forever!!! Sokkal jobbak mindenkinél és Fanszanszikszóban (nem tudom leírni jól mert paraszt vagyok) is fel fognak lépni 30ezer ember előtt, de úgy hogy senkinek nem szóltak előtte. Mert ugye attól andergrand.
vtbxx 2014.01.26 15:58:21
@KopaszMercis: Te már a legelső hozzászólásomat sem értetted, te nyertél.
vtbxx 2014.01.26 16:09:22
@KopaszMercis: a rossznyavaja nem szólt hozzád, te kezdtél arcoskodni velem.
Pont a minap beszélgettünk a szerkesztőségben arról, hogy vajon mi lehet a Hegyalja fesztivállal, ilyenkor ugyanis már régen árulni szokták rá a jegyeket. Szombat este jött meg a kérdésre a válasz, idézzük a Facebookjukat: "A Jézuska a Hegyalja Fesztivál 15. és a Borsodi 40.…..
vtbxx 2013.12.23 00:00:17
@eßemfaßom meg áll: Szerintem ez nem sznobéria. Eddig az ellenőrzésekkel lehetett szűrni, de most mindenki besétál karszalag nélkül és azt visz ki amit akar? Szerintem jobb lenne ha pl le lehetne fogyasztani a bérlet árát.
vtbxx 2013.12.23 14:23:37
@eßemfaßom meg áll: nemtom, valahogy nekem nem áll össze a kép, hogy hogy akarják megoldani a kemping részét.
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
vtbxx 2013.12.16 14:53:01
@vtbxx: (természetesen nem b*zi aki felirattal néz filmet, csak a gyökér gondolatmenetet követtem)
vtbxx 2013.12.16 15:37:45
@laci06040506: Persze, ezért nem is értem, hogy mire a hőbörgés. Senkinek nem fognak fegyvert a fejéhez, hogy szinkronosan nézze a filmket. Az meg, hogy valaki annyira csíra, hogy azt hiszi, hogy a szinkront szarozni menő az meg csak azt jelenti, hogy nagyobb a testhőmérséklete mint az IQ-ja. Valahogy ezek sosem koreai, vagy orosz filmekkel példálóznak, pedig ott tényleg akad színészi játék, de ezek még sznobnak is hülyék :)
vtbxx 2013.12.16 15:41:34
@itchap: Egyetértek, amit Harsányi művel az eszméletlen.
Mostanában nem készülnek jó gengszterfilmek, Miért? Egyszerűen azért, mert napjainkban a bűnözés világa sokkal fehérgallérosabb lett, mint korábban, a mai modern technika feleslegessé teszi a fizikai erőszakot, egyre inkább a számítógép veszi át az übercool mordályok helyét.…..
vtbxx 2013.10.26 16:05:59
@petya.apukaja: Én nagyjából emlékszem, de ami megmaradt, hogy Al Pacino ilyen ripacskodással hogy játszhatott, ha a Keresztapában olyan jó volt?
vtbxx 2013.10.26 19:14:34
@gergo: na akkor vissza is adom az "egyetértek"-et mert ezeket is írni akartam és a Volt egyszer egy Amerikával én is így voltam :) Nekem még a Gengszterek gengsztere volt kellemes meglepetés és talán még a Dilinger is felférne éppenhogy.
Folytatjuk sorozatunkat, és most végre hazai pályára érünk. Most azokat az albumokat szedtük össze a hazai keményzenei palettáról, melyek szerintünk meghatározóak voltak és/vagy mérföldkő a magyar zenetörténelemben. A tízes listába megint nem fértünk bele, de szinte egészen…..
Amikor a szerkesztőségben még most is azon megy a vita, hogy egyáltalán mennyire van értelme foglalkozni bármilyen listával, az NME kihozza a saját "minden idők" válogatását, ahol az 500 legjobb albumot sorolják. Most tényleg hagyjuk, hogy mindenbe listába bele lehet kötni és…..
 "Faszomat!" — kiáltotta Szirtes Ági a Portugálban, és felborult a biciklijével. Félelmetes darab. Ül az ember a szünetben a nézőtéren, egyszer csak kiül Csuja Imre a színpadra, magányosan rendezgeti a söröket a díszletben. És akkor nem tudod, hogy hol vagy, bent-e vagy…..
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
Sötét korszak köszöntött a galaxisra. A rútságát palástoló gonosz zsarnok egy vándorló szupererőd mélyén ülve tartja rettegésben birodalma alattvalóit, ráadásul foglyul ejtette az uralma ellen lázongók gyönyörű hercegnőjét is. Egy bátor szőke legény elindul, hogy…..
Titokzatoskodtak, titokzatoskodtak, de ma lehullt a lepel a Rumbach Rebestyén utcában. A Neopaint csoport befejezte az ezer négyzetméteres gigantikus festményét. Nagyon dögös, nem? Ahogy írják: "A tervezésnél a legnagyobb problémát a szűkös fotóállomány okozta, hiszen az…..
Félúton jártunk Debrecen felé, amikor beköszöntött a Bihar előtti csend. Annyi legyen elég, hogy erről a helyről még Adam Richman is zokogva menekülne el, pedig ő aztán nem szokott finnyáskodni. Vagy az Bear Grylls? "A Fald Fel Amerikát ételbár megnyitásával azt a hangulatot…..
A jelenleg futó legjobb animációs sorozat, az Archer szinkronizálásán jártunk. Két tanulság van. 1) Az Archer szinkronja bár nem kiemelkedő, de mégis élvezhető. 2) De egyszerűen nem érdemes azon fanyalogni, hogy miért nem felirattal adják a Comedy Centralon. Disclaimer: a…..
vtbxx 2013.09.16 09:50:53
@avocado_:
Az idegen nyelv = angol nyelv felfogás mindig a szegényes műveltségre vezethető vissza. Sajnálom, ez van.

Kiegészítés: Láttál már francia, japán, német, spanyol kiadású dvdket? Van rajtuk szinkron. Biztos a szegényes angoltudásuk miatt.
Mert színvonaltalan, reménytelen, szar pénztemető az egész. Öntik bele folyamatosan a milliárdokat, kalandoroknak-haveroknak bevallottan kiváló pénzmosási lehetőség, de jobb az nem lesz. Megy az adófizetők pénzén a luxusakadémia, Stadler után újabb és újabb csillogó…..
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..