Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olga Pásztor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a karácsonyi szezonban egy lenyűgöző együttműködés született két amerikai ikonikus márka között– a Kiehl’s Since 1851, a 166 éves bőrápolási márka és Mickey Egér, a világ egyik legkedveltebb figurája között.Ez az együttműködés lehetőséget ad a bőrápolás szerelmeseinek különleges darabok…..
Úgy gondoltuk, hogy még a nyereményzuhatagban az idei év legdögösebb dekor termékei nem voltak porondon. Szerintem ebbem a MAC dekorok jártak az élen...Ezek közül is a Retro Matte Lipcolour család vadítóan szép árnyalatai. A jó hír, hogy a csodás kollekcióból egy szerencsés olvasónk megnyerheti…..
Olga Pásztor 2016.12.27 19:00:33
  Előzőző posztunkban már olvashattatok arról, hogy a kor előrehaladtával a bőr veszít hidratáltságából és számos nő szenved az öregedéssel járó dehidratáció okozta bőrproblémáktól. Az egészséges szaruréteg 10-15% vizet tartalmaz, mégis gyakori, hogy 10% alá esik és veszít hidratáltságából. Az…..
fullbeauty Játék az IsaDorával! 2016.07.05 20:10:52
  Tiszta erőből nyár van, szerelem, és persze ilyenkor sok-sok csók csattan el! Fontos,hogy ajkaink mindig puhák, lágyak, vagyis csókra készek legyenek! Nekem mostanság az  IsaDora Nourishing Lip Oil ajakápolója a kedvencem, mely azonnali ápolást és selymes csillogást kölcsönöz, ha kiszáradna…..
Olga Pásztor 2016.07.05 20:59:30
fullbeauty Nyereményjáték! 2016.02.07 12:03:44
  A Valentin napot lehet szeretni, lehet utálni, egy biztos: közeledik. Mi úgy gondoltuk, hogy az olasz Excelsa márka 3 körömlakkját sorsoljuk ki Nektek ebből az alkalomból. Egy új körömlakk, mindig jól jön a neszeszeredbe. És hogyan lehet megnyerni a csodás körömlakkokat? Oszd meg a posztot, és…..
Olga Pásztor 2016.02.07 12:57:35
  Mint már előző posztunkból olvashattázok, a L’Oréal Paris legújabb Elseve termékcsaládja a fakó haj ellen harcol. Glycogellel és selyem elixírrel gazdagított összetevőjével segít eltávolítani a fény visszatükröződését akadályozó szennyeződéseket. A hajszálat ragyogó ápoló rétegbe vonja, mely nem…..
Olga Pásztor 2016.01.09 14:28:40
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Olga Pásztor 2015.06.01 08:57:42
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..