Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsébet GYöre

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán bejelentette: ha Soros kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat. Csakhogy van itt néhány probléma, amivel érdemes számolnia a haza nagy vezetőjének. Mindenekelőtt azzal, hogy Soros nem fog visszakérni semmit, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Orbánnal…..
Erzsébet GYöre 2016.05.28 20:56:17
@Narancsos Ödéma: Gyűjtést fogunk szervezni. Ha valakinek adok valamit, soha nem emlegetem, örüljön hogy tudott adni. Egyébként meg miből adott? Neki honnan volt és van??? Bumeráng .Kinek ennyi van mint neki, KÖTELESSÉGE ADNI! Egyébként meg úgy látom rossz oldalra tévedtem, elnézést hogy itt voltam.
Hát, Magyarország valóban jobban teljesít, már van nemzetközi mércével mérhető milliárdosunk is. Nagy megnyugvás ez a mindennapok rohanó világában. Nem is aludtunk az urammal, annyira izgultunk, vártuk a percet, hogy mikor. Egész népünk imádkozott: legyen magyar…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Kötöttségek nélkül Szemetek 2015.09.07 08:36:20
A kormányzati gyűlölet-propagandának felülők és a von hause aus rasszisták legújabb heppje, hogy hát milyen állatok ezek a menekültek, mekkora szemetet hagytak maguk után (lásd még: nem tisztelik a kultúránkat). Nos, csak hogy lássák, mennyire nem olyan fekete-fehér minden, mint…..
Magyarországon ma mindenki dühös. Háborog a futballhuligán, a migráns, a kormánypárti szavazó, a jobbikos, a liberális, a baloldali, a civil, az együttérző, a kirekesztő, az eddig semleges szemlélő, és dühös az is, aki egyszerűen felelősséget érez ezért a hányatott sorsú…..
„Gonoszak voltunk, és rosszindulatúak. Csak támadtunk és támadtunk, csak negatívan és negatívan” – mondta Orbán amerikai főtanácsadója, Arthur J. Finkelstein, aki Habony Árpáddal alapított közös londoni tanácsadócéget. A finkelsteini gátlástalansággal átitatott…..
Fogalmazhattam volna másképp is, de az európai, és a magyarországi bevándorlási statisztikákat nézve, ettől finomabbra nem csiszolhattam volna a címet. Mindenki látja, mi történt eddig, hogy mi fog ezután történni csak sejteni lehet, de jó nem, az biztos. Horváth Csaba…..
Az uniótól korszerű és széleskörű közép- és felsőoktatás kialakításához kértünk pénzt, de Orbán visszatérne a kommunista gyakorlathoz. Hogy is van ez?! "A szakmunkásképzésnek a becsületét vissza kell adni. Az a logika, hogy mindenki vagy nagyon sok család azt hiszi, hogy a…..
Az ELTE Társadalomtudományi Kar Szociálpolitika tanszékének adjunktusa, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont kutatója Szikra Dorottya szerint az Orbán-kormánynak nincs egységes szociálpolitikája, a fősodort jelentő közmunkaprogram a gazdaságnak is rengeteget árt, a…..