Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispufi

0 bejegyzést írt és 1633 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
kispufi 2018.12.15 09:20:50
@samot1: Néha azért csak kíváncsi az ember Gyuri apó állatkertjére is, mert mindig az a hír megy, hogy ők nem azok, hanem. Aztán mégiscsak azt találjuk, amit megnézni jöttünk.
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
kispufi 2018.09.13 14:11:14
@scz_hun: na, eddig az volt az álláspont, hogy nem az országot, hanem a kormányt büntetik. Ezért szavazza meg a honi mélyen demokratikus ellenzék is a jelentést, úgyhogy őket ne hazaárulózzák. Hát ehhez képest mégis Magyarország lesz büntetve? Akkor bizony a kognitív disszonancia csak úgy oldható fel, hogy a mélydemokraták csakis azért nem a hazát árulják, mert nekik itt nem olyanjuk van, csupán jogi és adminisztratív adataik.
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
kispufi 2017.04.25 08:57:14
@eastern: amire utalsz, az nagyjából mindent elmond a bloggazda szintjéről, minden vonatkozásban...
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
kispufi 2016.10.25 11:23:30
@Thunder_th: nyilván semmi nem tart örökké. de azt hinni, hogy a fideszt azok tartják még mindig hatalmon, akik '94-ben a pufajkást, az bizony nem az én farkasvakságomra vall.
kispufi 2016.10.25 11:25:54
@Dió, a kaller: ha elég ügyesen szövegértenél, láthatnád, nem az origót védtem, hanem ezt a hírtálalást tettem szóvá, amit sajókutya követ el. még csak nem is azt, amiről, hanem ahogyan. de a szektátoknak ennyi elég, hogy beinduljon. és akkor én vagyok az agyhalott. hát ha ilyen az értelmiség fóruma, akkor azt kell mondjam, köszönöm a bókot.
kispufi 2016.10.25 11:27:33
@Dió, a kaller: torokra harapva hörögni, hát az bizony vitaképesség. mert ezt remekül hozzátok. ha ebben vitaképtelen vagyok, akkor az megint egy burkolt dicséret, ugye.
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
„Szörnyű hangulat és keserűség” uralkodik Magyarországon, és hazánk egy „elképesztően megosztott és boldogtalan” hely Anne Applebaum szerint. Az amerikai publicista – térségünk és annak kommunista múltjának ismerője – a Mandinernek arról beszélt: az EU széteshet; Oroszország korrupciót exportál,…..
kispufi 2016.04.18 10:52:36
@TG69: már hogy nagyjából elmondta, miért utálnivalóak, csak hogy kisegítselek.
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Ez van, elég sokan bevették, hogy a felfújhatós banánnal trollkodó, majd könnyed dádában részesülő pali és az olaszul beszélő riporter videója valódi, és nem egy színészekkel eljátszott móka. Azért röhögni így is szabad. ..
kispufi 2016.02.03 13:54:31
@duke.ekud: :-DDDDD
kispufi 2016.02.03 13:55:50
@sixx: beismertem, nem beismertem? akkor már nehogy már ne én legyek a faszagyerek már!
egy Balcsi-parti aprótelepülés és egy évtizedes monológ jut erről eszembe, véletlen-e.
kispufi 2016.02.03 14:44:35
@sixx: szerintem ebben ki is egyezhetünk. tudnék ellenben alternatívát a jelzőre, de megtartom.
A 3D virtuális világban a NER-ben élhetünk, a Várkert Bazár is teljesen kész lesz...
kispufi 2016.01.08 08:34:41
A birodalmi lépegetők bevetését egyelőre túlzásnak tartja a közlekedési vállalat. A januárban szokatlan havazás miatt akadozik a budapesti tömegközlekedés, a járatok többsége késik, vagy el sem indították őket. Az elképesztő 5-6 centiméres hóakadályok miatt a 4-6-os…..
                                    "kivánom, bár nemigen remélek"                             (Morus Tamás : Utopiájának utolsó szavai)  Közel érezhette magát egy világversenyhez a magyar labdarúgás... Az érzelmi hullámvasút azonban…..
kispufi 2015.10.18 11:59:41
@Unbiased: '97-ben is milyen pici volt a szégyen pótselejtezőn kiesni, szóra se érdemes, ugye.
azt meg nyilván sehol nem jegyzik, ha valaki odakerül egy világtornára és rá-/visszakerül a futballtérképre.
persze erősen hipotetikus vita ez, főleg így, a sorsolás megtörténte után.
Sikerült megtalálnunk és beszélnünk a kislánnyal, akit László Petra akarata és tudta nélkül rúgott meg. Ishtar egy 12 éves átlagos szíriai kislánynak néz ki elsőre, aki, mint minden 12 éves kislány egy Barbi babával játszik dizshádosat, mialatt mi az interjúra…..
Olvasom ITT meg ITT meg ITT és ITT is a hazánk külsérelmi külgazdasági és külügyminiszterének rendkívül mozgalmas utóbbi pár napjáról szóló beszámolókat. Amely pár napot hasonlóan mozgalmas napok előztek meg, midőn hazánk a teljes határzár életbe léptetésével Európa…..
kispufi 2015.09.20 22:01:59
@1ghost: nem hát, hanem a maguk paranoiájába belefrusztrálódott fóbiás tóbiásoknak. a mandinak köszönhetően keveredtem csak ide, mert néha perverzióból kíváncsi leszek az elmegyógyintézetek belső működésére, de tovább nem zavarok, további kellemes demokratikus onanizálást.
kispufi 2015.09.21 21:02:36
@Kobaki: ha úgy gondolod, hogy kérdésedben több volt a lényeg meg az értelem, csak azért, mert te mondtad, akkor az jól mutatja, hogy libsibolsi vagy, mi más. de mondom, éljétek már ki magatokat nélkülem.
kispufi 2015.09.27 19:26:07
@wolves84lb: érdemi hozzászólás egy hét után, köszönet. azért neked se lehet könnyű ilyen szapora nyelvcsapásokkal, miközben hiányzik a jól megszokott akolmeleg valag fölüled.
Félreértés történt: nem előzetesbe helyezték, csupán felvételi beszélgetést folytattak a trombitással, aki rezsibiztosként folytathatja munkáját. "Szó sem volt áramlopásról, csupán alternatív rezsicsökkentési módszerekkel próbálkozott Lajos, ami felkeltette a kormány…..
kispufi 2015.09.25 08:49:58
Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból,…..
kispufi 2015.09.08 22:09:29
@Merlot: már amennyiben hamvak is tudnak fetrengeni, akkor nyilván ezt teszi.
a hozzád hasonló agy- és szerecsenmosdatók mindenek felettinek hitt jelentéktelen pillanatnyi fóbiáján.
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..
kispufi 2015.08.24 23:12:16
@trafalgar: de, tudom és ismerem, persze, mind a blogfőnök és az anyaoldal gerincének mibenlétét, mind a működési mechanizmusukat, csak néha szükségesnek érzem a visszacsatolást, hogy ne higgyék azt, mindenki hülye, csak azért, mert ők mindenkit úgy kezelnek.
kispufi 2015.08.24 23:14:45
@sixx: amikor a suttyó büszke is a suttyóságára. jól beszóltál, gratula. nyilván a kritikusaidat minősíti ez az egész, gondolom. nem baj, Csoki, azért kemény voltál.
kispufi 2015.08.25 00:36:31
@sixx: ugyanmá, önműködőek vagytok, nem kell eligazítás, a fóbia és a paranoia dolgozik, semmi egyéb.
Drága mulatság sporttelevíziót működtetni, derül ki a nol.hu cikkéből: egészen pontosan 5,4 milliárd forintba kerül csak 2015-ben az, hogy a köztévének egy újabb csápja nőjön be a képernyőre. Az egy hét múlva induló csatorna előkészítése javában folyik, a Népszabadság…..
"Keresztényi kötelességünk minden lehetséges eszközzel segíteni a háború elől menekülőket" - áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleményében. A kisebbik kormánypárt szerint elhibázott lépés bűnözőként kezelni az országunkban menedéket keresőket. "Nagyon sok…..
kispufi 2015.07.05 10:11:25
Megtévesztő, mosolygós tálibokat ábrázoló plakátokkal próbálja hazatérésre bírni a Kormány a hazánkba érkező afgánokat. A kampány célja elhitetni azt, hogy hazájukban tárt karokkal fogadják a hazatérő menekülteket. A plakátokon korábban Magyarországon már bevált…..
„Minden tulajdonsága megvan, hogy sikeres vezető legyen” - méltatta utódját Sepp Blatter. Óriási meglepetésre Ali bin al-Husszein, Blatter kihívója helyett Gömöri Zsoltra, a Magyar Paralimpiai Szövetség elnökére érkezett a legtöbb szavazat a FIFA elnökválasztó…..
kispufi 2015.05.30 09:13:05