Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidám dal

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanság már örülnek cégek, ha „elég jó” embert találnak, aki majd szakmailag oda fejlődik, ahová az állásban kell. De mellé nyílt egy – szerintem - kellemetlen irány a kiválasztásban, ha már szakmailag nem tökéletes, és fejlesztendő az az ember, akkor legalább a személyisége illeszkedjen. Elsőre…..
Az átigazolási szezon egyik nagy kérdése zárult le azzal, hogy Icardi a PSG-hez került. A korábbi sampdoriás csapattárs, Maxi Lopez is értesült a hírről, és Insta oldalán félreérthetetlenül jelezte, hogy továbbra sem kedveli Icardit. Úgy tűnik, hogy a seb, amit Icardi a neje elszeretésével ejtett…..
Vidám dal 2019.09.11 23:07:54
A napokban lett öt éves a blog, ami lehetőséget adott rá, hogy azokról a filmekről írjak, melyek kiállták az idő próbáját vagy épp le voltak akciózva! Meg kell, hogy mondjam, átkozottul gyorsan elteltek ezek az évek, de térjünk rá ennél is sebesebben az évforduló alkalmából született posztra! Az…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Vidám dal 2018.12.15 11:20:08
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
Vidám dal 2018.08.19 20:05:06
@Hernyó bácsi:

word vs world
Még valamikor márciusban, a Rangado.hu-n keresztül szellőztették meg, hogy a négy nagy európai labdarúgó bajnokság közvetítési jogai közül három is a Spíler TV-nél köthet ki a kellemes összegért beszerzett, másodlagos BL-jogok mellé, azaz a Premier League-t követi a La Liga (spanyol) és a Serie A…..
Terence Hill is köszöntötte barátját a búcsúztatón Rómában, a temetési szertartáson. A videó olasz nyelvű, de a hangulat miatt mutatjuk nektek.  UPDATE: Egy kedves rajongó Füléné Gábor Ildikó lefordította a beszédet! "Bud mindig egy mondatot ismételgetett: mi sohasem veszekedtünk. De nem csak…..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Vidám dal 2016.06.27 13:43:54
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
(A cikk első részét ITT találod)  A Sóstó (1986) sorozat fekete-fehér képei – amelyeket Borisz Mihajlov szöveg nélkül egy gyűrűs könyvbe rendezett – különösen jól olvashatóak a nyugati közönség számára, aki a fotográfia fogalmához elsősorban a társadalmi dokumentarizmust rendeli hozzá.…..
Vidám dal 2016.05.22 15:40:02
@woox: miert kene jobbat csinalni annal, amire azt mondja az ember, hogy ez szar???

Amikor a magyar valogatott 8-1re eg, akkor nyugodtan mondhatja az ember azt, hogy az szar teljesitmeny, anelkul, hogy akar egy egyeneset isntudna rugni a labdaba.

Ha a szinpadon vki fulsuketitoen hamisan vinnyog, arra is lehet mondani, hogy az szar akkor is, ha avelemenyalkoto nem tud enekelni.

Ezt a rohadt nagy ostobasagot, miszerint csak akkor lehet negativ kritikaval illetni valamit, ha az illeto "jobbat csinal", el kene mar felejtemi, mert baromsag. Nem is kicsi. Es aki ilyet allit, az is barom.
  Fotó: Pixabay   Októberben beszéltem az egyik posztomban Tomról, akivel egy szexpartner kereső oldalon ismerkedtünk meg és hónapokig leveleztünk, ismerkedtünk. Ez a srác abban különböztethető meg mindenkitől, hogy helyesen fogalmazza meg és írja le gondolatait és még véletlenül sem akar…..
Henri Cartier-Bresson (Magnum Photos) 1938-as képe a Szajna-parton piknikező francia családról egyszerűen tökéletes. De van egy másik tökéletes falatozós fotó is... Pár évtizeddel később, 1974-ben készült Rügen szigetén. Az NDK-ban. Ez utóbbi tényt nehezen is próbálná bárki is tagadni. (Thomas…..
Jelenleg 12 sportcsatorna elérhető Magyarországon, gyakorlatilag nincs olyan sportesemény, amely ne lenne nyomon követhető, akár élőben, valamelyik adó kínálatában. Bajnokok Ligája, NHL, NBA, vagy épp a mennyei NB1 küzdelmei, mindenki megtalálhatja a számára érdekes műsort. De vajon melyik a legjobb…..
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
Vidám dal 2016.03.26 14:23:12
@has: Hagyjuk mar az ekezeteket egy kommment eseten a mobil eszkozok vilagaban. Nincs ekezetem (vagy csak nagyon nehezen elohivhato). Magyar billentyuzeten rendesenen hasznalok ekezetet.
A cikkirot viszont nem az angol klaviatura akadalyozta a helyesirasban.
Komolyan mondom, a terhesség elvette drága Spurinám eszét. Azt mondja nekem: „Szaladj a boltba, chipset akarok enni.” A chips az oké, mondom neki, na de a BOLTBÓL? Miféle úri huncutság ez??? Mennyibe is kerül egy zacskó burgonyaszirom, kb. 400-500 forint a 150 grammos kiszerelés? De ki vagyok én,…..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Vidám dal 2014.11.07 13:41:41
@judyt4: Szia!
1-2 hozzászólással előrébb én is írtam egy (talán negatívabb) london kritikát. Ha a barátod tervezőmérnök, akkor van fogalma arról, h mi az ÁTLAG, MEDIÁN, SZÓRÁS, KÖZÉPÉRTÉK stb.
Na, ő NEM az átlagot képviseli! Az átlag olyan szerintem, amit fent leírtam és az elmúlt 1 évben tapasztaltam. Ettől a kritika még nem baromság, csak nem a tervezőmérnökre, hanem a többségre illik.
Vidám dal 2014.11.07 15:42:49
@kellys: koltozzek kozelebb a melohelyhez? :)
Mondom, 10 percre lakom, 3 megallora. Vagy lakjak az irodaban? Oke, atgondolom:) De nekem nincs bajom a vonatjegy araval, csak megjegyeztem, hogy aki szamolgat, ezt is vegye bele.

Amugy olyan szepen irsz. Mivel foglalkozol itt kinn? De a kemeny 2 rugo netto keresetbol Londonban NEM lehet minosegi eletet elni. De ahogy a fogalmazasod nezem, az neked nem hianyzik, jo neked a kulon szoba, kozos wc/konyha. Konyvre, szinhazra koltesz-e?

Elorebb jarnak technologiaban.... miben??? Globalis piac van, import. Mi van itt, ami otthon nincs? Mclaren meg Aston. Ennyi. Nekem ugy tunik, te vagy frusztralt, te probalod igazolni magad, h a netto 2k/ho (beleszamolok par % loditast is) megkora kiralysag. En nyugodt vagyok, nem elek rosszul (nalad sokkal jobban), de leirtam, hogy aki erettsegivel kijon pultot takaritani, az mire szamitson.

En lassan megyek haza, az itteni berelt lakasom kiado lesz... felo, hogy az iroda nem adja ki egyszerre 8 embernek... akkor az nektek bukol ;) bye.
Vidám dal 2014.11.07 15:44:26
@Vidám dal: meKKora, nem megkora
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
Vidám dal 2014.10.23 18:07:49
En egy ideje kulfoldon elek, de ennek most nem ezert orulok, mert a fidesz van kormanyon, hanem mert Mo-n sok az ertelmetlen, szakkozeppel a hatamogott okoskodo suttyo, ahogy itt a blogokon is.

1. Az is egy kompetencia, h az ember ki tudja valasztani 2 rossz kozul a kevesbe rosszat. Van alternativa??? Mert nekem meg mindig kevesbe tunik szarnak a havi +700 huf (itt kinn tobbet fizetek egy szaros 13 mbites netert, mint otthon a digi 80 mbit + tv egyuttveve), mint gyurcsany, mesterhazi, bajnai barmelyik megmozdulasa. Valaki azzal jon, hogy mashol ingyenes a net..... Nakeremszepen, itt UK-ban meg baromi draga es meg szar lassu is. Szivesen fizetnem az otthoni arakat a kemeny 700 forintos recskaadoval egyutt. 1467-ben bevezettek a fustadot Magyarorszagon. Volt is pruszkoles, de kellett a love. Most is kell. Lehet mondani a demagog szoveget, h elvitte a stadionepites, de kell. Par eve hogy pruszkoltek a bankok, hogy kivonulnak... tessek, csak a citi lakossagi szolgaltatasa vonult ki es tegyuk hozza, ok nem csak Magyarorszagrol, hanem baromi sokbol.

2. USA kitiltas... van barki (a csupan szakkozepet vagy zskf-et vegzetteken kivul) aki komolyan gondolja, hogy USA-t erdekli a szaros magyar trafik-torveny???? Kanosszat jart az ellenzek, akit tudott megmozgatott. Orbant valasztasokon nem tudjak megbuktatni, igy marad kivulrol Brusszel, USA. Akiknek kapora is jon, hiszen nem nezik jo szemmel, hogy Magyarorszag azt a keveske megmaradt szaros kis eroforrasait nem az o kezukre jatssza ki, sot, inkabb kelet fele nyit. Es usa most kitilt :) korrupciora hivatkozva. Csodalkoztam is, hohy soros gyuribacsi meg nem szolalt meg, de termeszetesen mar az is megtortent. Gyurcsanyek ideje alatt semmi korrupcio nem volt szerencsere, igy akkor nem kellett kitiltani. Hagyo Miki es baratai vigan mennek az usaba, de most.... na most az usanak sikerult eszrevennie a mutyizast. Sasszemek. Nem am itthoni furkalodas miatt tortent neeeem.

Tehat, lehet menni tuntetni, de konyorgom, ki legyen helyettuk? Dopeman?