Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tertullianus, a filozófus

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Tertullianus, a filozófus 2019.02.21 15:04:24
@candyperfumegirl: @sixx: @ficekence:
Talán ki kellett volna tiltani egy-két gyűlölködőt.
Szokás szerint egy félidőre visszaugrunk a kihívás előtti időszakra, azon belül a közösségi média hetének harmadik napjára, amikor Roli szembenéz minden nem teljesen pszichopata közszereplő rémálmával: kommenteket kell olvasnia magáról. A virtuális világra csupán az…..
Tertullianus, a filozófus 2018.12.22 09:38:35
@mobilos perpetuum: Végre egy tárgylagos elemzés!
Vízmérce Kincs a mélyből 2018.10.09 13:36:49
A Föld felületének 71 %-át víz borítja. Ennek azonban csak 2,5-3 %-a édesvíz. Édesvizeink 80 %-a a jégtakarókban található, így tehát a ténylegesen rendelkezésre álló édesvíz a teljes vízkészlet 0,5 %-át teszi ki.  Ennek a fél százaléknak a 98 %-a felszín alatti víz. Magyarország abban a szerencsés…..
Subba És a te gyereked mit tud? 2018.03.03 17:07:01
Az emberek hülyék B)..
Előszó A következő történet írója érthető okokból (kapcsolatmegszakítás elkerülése érdekében) névtelenséget kért. Aki régebb óta figyelemmel követi a blogot, annak ismerősek lesznek az elemek: a lekezelő arrogancia, az agresszív "terjesztés", az irreális követelmények ész nélküli nyomatása stb. A…..
Tertullianus, a filozófus 2018.02.23 09:26:08
@$pi$: Aki hívő, az nem biztos, hogy vallásos.
Ha követed valamelyik vallás szabályrendszerét, akkor vallásos vagy.
Ha hiszel istenben, akkor hívő vagy.
„Szeretnétek megbeszélni, azt, ami történt, vagy engedjük el”?, provokál a tűznél Barbi, és szerencséje, hogy Feri a sokktól olyan, mint akit a bokorban megkínáltak egy jó adag nyugtatóval, mert ellenkező esetben az ő nyakát biztosan nem akarná elengedni. Gratulálok, lányok, dünnyögi rezignáltan, de…..
Pontosan emlékszem, hogy ott álltam a World Trade Center bejáratánál, és próbáltam a portást vagy kit rábeszélni, hogy engedjen már fel ingyen. Bár biztos nem portás volt, hanem afféle jegyszedő, aki rutinosan birkózott a turisták áradatával. Miközben kedélyesen…..
Tertullianus, a filozófus 2017.09.12 11:08:31
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Jujj, de hülye vagy te...
off2 Van, aki forrón szereti 2017.08.05 07:47:23
Ha Neymar Jr. véletlenül meglátja ezt a szép fát, lehet, hogy mégsem a PSG-be, hanem inkább a poncsó arénába igazol :)..
Tertullianus, a filozófus 2017.09.12 10:39:09
@PeniValdes: Filozófus nem jó?
Tagadhatatlan, hogy az 1956-os forradalom egyik legvitatottabb eseménye az október 30-án lezajlott Köztársaság téri csata volt, amikor a felkelők a budapesti pártbizottság székházát támadták meg. A küzdelem utóéletéhez szorosan hozzátartozik az egypártrendszer által felnagyított, ám kétségtelenül…..
Tertullianus, a filozófus 2016.10.31 09:53:27
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Tertullianus, a filozófus 2016.06.01 13:59:20
@Berber Oroszlán: Az is lehet, hogy két labdával focizik. Csinálják ezt mások is.
Nagyapám után maradt egy rakat műfogsortisztító tabletta, én pedig azon tanakodtam – ugye a spórolás első pontja, hogy semmit sem dobunk ki -, mihez is lehetne még kezdeni velük, mivel a rendeltetésszerű használat (egyelőre) nem jön szóba. Habár a mindenes takarítószer persze továbbra is az ecet…..
Igen, igen, lassan vége a való világnak, nem is baj, elég gyengus szegény. Na de majd a Berki vezette Éden Hotel, na az lesz a nem semmi. Addig meg tessék kikászálódni a dobozhegyek alól :)   Kezdés: 2015. 02. 23. - 20:20    ..
Tertullianus, a filozófus 2015.07.17 07:42:19
Tertullianus, a filozófus 2015.07.17 07:43:32
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
Már látom a fényt az alagút végén, igaz, ahogy közeledek felé, Gólem áll benne térdig érő fosszínű halászgatyában és mélyen kivágott, molyrágta pólóban, a kezében egy Éden Hotel feliratos kártyával, és azt mondja, hogy a lakók a 34 555. napon vannak túl, Botox és…..
Tertullianus, a filozófus 2015.05.29 08:28:54
@Sanda.Ipse: Nem a taktika bukott meg, hanem az a mód, ahogyan alkalmazták mindketten. A többiek alázása nélkül is tehetett volna tattikázni.
Tertullianus, a filozófus 2015.05.29 10:30:17
@kszanaksz: Látszólag elfogadták, de a tüske bent maradt...
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Tertullianus, a filozófus 2015.05.19 11:55:55
@Kosztarika: Továbbá kizártnak tartom, hogy a szerkik hagynák a cárék ilyen korai kirakását. Vesztene a játék az érdekességéből, nézőket vesztene a csatorna.
Tertullianus, a filozófus 2015.05.19 13:23:36
@beacska: A végjáték 10 napjához képest korai. Mert akkor az utolsó 8 napra kevesebb érdekesség maradna.
Nekik az utolsó napon kellene repülni, egy szimpátiaszavazás eredményeképpen. Az lenne a szép, a hozzájuk méltó.
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
Tertullianus, a filozófus 2015.05.05 17:46:40
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
Tertullianus, a filozófus 2015.05.02 18:09:21
@anyadahalor: Sajnos, nem fog menni. Pedig kíváncsi lettem volna, ki nyeri a KILL-t.
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
Tertullianus, a filozófus 2015.04.29 09:23:08
@CoolKoon: A bírság 30 fillér lesz...
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Tertullianus, a filozófus 2015.04.28 09:09:25
@Mucsai2010: Nóri már akkor elcseszte, mikor nem egyezett meg Gyulával: te is kavarsz, akivel akarsz, meg én is. De a játékban egy pár vagyunk, nyugodtan állj be mögém, és Gábort fogom kiejteni.
Hosszú időre lekötelezte volna Gyulát, és a tetü Peti terve se valósulhatott volna meg.
Tertullianus, a filozófus 2015.04.28 09:21:55
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Igaz. Mert butuska szegény. De azért ő a legnormálisabb ember ebben a rohadék bandában.
@Armador85: Ebben egészen biztos vagyok. És ennek fényében vagyok kíváncsi, hagyják-e, hogy ma kiejtsék.
Tertullianus, a filozófus 2015.04.28 17:07:17
@kamilla123: Ugyanakkor Berki azt mondta tegnap, hogy a fiúk "meglepő" döntést hoztak arról, melyik lány menjen haza.
Egy frászt a fiúk, a TV2 döntött! Ha viszont Nórit küldték, abban nem lett volna semmi meglepő. A csatornának nem kell tovább foglalkozni az üggyel, nem kell gondosan vigyázni, mit mutassanak Nóri további sorsából, hogy semmi ne utaljon erre a "kellemetlenségre".
Úgyhogy azt hiszem, nem lesz semmi meglepetés. Szegény Nóri befejezi. Nagyon fogom sajnálni.
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
Tertullianus, a filozófus 2015.04.24 13:23:25
@nyílegyenes labirintus: Pedig ha Nóri úgy döntene, hogy Gyulával folytatja, akkor egy olyan lekötelezett párt nyerne, aki még sokáig védhetné őt.
Kíváncsi vagyok, hogy az eszére hallgat-e, vagy a nunijára.
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
Tertullianus, a filozófus 2015.04.14 20:10:10
@Petrichor: Én meg úgy látom,hogy csak akadályozzák a tartalom befogadását, a posztokban is, meg a kommentek olvasásakor is.
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
Tertullianus, a filozófus 2015.04.12 11:04:13
@beacska: Valami biztos van a háttérben, máskülönben nem került volna be olyan sok (szerintem 6) egymást régóta ismerő ringyószerű félceleb.
Melanie és Ádám hatalommal nem bírtak, de ők így hihették. Hatalma Mandulapapának lehet, akkora talán nem, hogy a győzelemig is eljuttassa a még élve maradt három emberét (Sneci, Barbi és Patrik).
Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a…..