Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panamcat

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
panamcat 2019.09.06 08:01:25
@Orbán Béláné, Erzsike: Ticike annyira látványpékség, hogy fel se tudott mászni a kötélen a plüssmacskáért a tegnapi részben. :D:D
  A problémásnak vélt agresszív viselkedés az emberi környezetben élő kutyák esetében mindig csupán egy felszíni “tünet”, egy jelzés a kutya részéről, hogy valami nincs rendben. Mélyebbre ásva, a kiváltó okot/okokat megtalálva és orvosolva, az agresszív viselkedés alábbhagy, megszűnik.   Ebben a…..
panamcat 2019.09.05 08:48:24
@project640: A mondás mi szerint bölcs maradtál volna, ha hallgattál volna, a hozzászólásodhoz tökéletesen illik.
Kutyát légyszíves ne tarts, de lehetőleg semmilyen állatot! Köszi, pacsi!
Harmatos reggel, a szigetlakók az egymás szájszagából összeállt masszív felhő elhessegetése után máris viccelődnek, Kitti leveszi a kötést is, mert bátor, majd Nincs ennek semmi baja! felkiáltással bizonytalan mozdulatokkal odébb sántikál. Alexandra, aki gyógyszerész ÉS…..
(Fotó: Fortepan.hu) Nézegettem a napokban az Index2 címoldalát: egymás alatt sorjáznak a receptek és étteremtesztek, kajafotó kajafotó hátán. A foodporn az új bikinihíd és combszemöldök, beteljesülni látszik végre a rég áhított gasztroforradalom! De egészen biztos, hogy ez így van? Hiszen…..
Amióta konditerembe járok, az univerzum állandóan motiváló sztorikat dob elém az Interneten, így találtam rá Ernestine Shepherdre, aki személyi edző, modell és testépítő.  Persze, ez így még egyáltalán nem érdekes, na de, Ernestine 81 éves. 56 éves korában a testvérével, Mildreddel elindultak…..
Fegyvertelen Goodbye, ellenzék! 2018.04.16 23:04:53
Most, hogy a Magyar Nemzet lehozta azt a cikkem, hogy végre be kéne már temetni az egymás közé mesterségesen lőtt árkokat, és a Népszava elvileg hamarosan leközli a civil hálós cikkem, következzen egy őszinte, nem print-kompatibilis, és nem túl arculatbarát vélemény a választás résztvevőiről, az…..
panamcat 2018.04.17 10:38:07
@VáradiJános: Ezt minden fasiszta fideszes így érzi, de ez most kb igazat ír...
Az egyértelmű helyzeteken túl, mint elviselhetetlen munkahelyi körülmények, balesetveszélyes munkahely, stressz, személyes konfliktusok, van pár olyan speciális faktor, amikor akármilyen jól el is vagy a munkahelyeden, muszáj lenne váltani, a későbbi karriered – de akár csak szimplán a szakmai jövőd…..
panamcat 2018.02.28 15:14:25
@aaaaaaaaaaaaaaaa: ugyanez a helyzet nálam is....
Sokunkat foglalkoztatott tavaly év végén, hogy merre tart Shane Tusup és Hosszú Katinka közös élete, amely ennél több szálon nem is tudna összefonódni: edző és tanítvány, férj és feleség, ráadásul még üzlettársak is. Addigra már többekben fogalmazódott meg egy-egy napvilágra került medenceszéli…..
 „Aki jó feleséget talált, kincset talált, és elnyerte az Úr jóakaratát.” (Péld 18,22) Éppen a keresztény öltözködési és magaviseleti szokásokról szerettem volna írni, amikor megtaláltam ezt a 2014-es cikket: itt. Röviden és tömören meséli el, hogy milyen nőtől…..
Ördög Nórának nincs visszaút az RTL Kubhoz, jelentette ki Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Story4 TV Arckép című műsorában. Az adás hétfő este tíztől lesz majd látható, a drámai hangulatú beharangozó azonban már elérhető az interneten. Én tényleg…..
Fogalmam sem volt róla, hogy szeretem a játék-fenyítést a szexben. Esküszöm, nem is sejtettem, hogy ez izgat, amíg meg nem érkezett a paskolóm. Megsuhintottam a kezemben és bizsergés futott végig a hátamon. Később kiderült, az egy dolog, hogy szívesen cukkolom vele Lacit, de az egész igazából arra…..
panamcat 2017.11.11 17:00:06
Rengeteg tévhit kering a neten arról, hogy ha állapotos leszel, azonnal szabadulj meg a macskádtól, mert az veszélyes a magzatra nézve. Ez nettó baromság. Egyrészt a kisállatod a családtagod, másrészt, ha egy ideje már veled van, akkor hozzászokott a szervezeted a bacijaihoz. TOXOPLAZMÓZIS A…..
Már rég óta akartam mesélni nektek arról, hogy igazából 8-10 évesen ért az első szexuális élményem. Nem így szoktam mesélni, mert rendszeresen elfelejtkezek arról, hogy nem az első pasim volt, aki szexuálisan közeledett felém... Gyerekkori szexuális abúzus áldozata vagyok én is, mint a magyar nők…..
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
panamcat 2017.10.09 10:39:11
@egy_siraso: egyetértek! én is közöltem, ha hasonló helyzet áll elő, húzzák, ki a falból a gépet bármi áron!
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
panamcat 2017.09.27 10:34:26
@Pan Modry: Ráadásul dollár milliókat költenek jótékony célokra...
Pumped főnök lett. Ez már magában elég vicces, ugye, nem a kora miatt (biztos vannak 22 évesen is kiváló vezetők), hanem azért, mert amit láttunk eddig belőle, annak alapján az embereit két dologra (na jó, háromra) tudja inspirálni: a gyúrásra, a barnítókrém észveszejtő…..
panamcat 2017.09.06 10:45:27
:D
Felvisz a lakására, szexelünk, majd elalszik, én pedig ott fekszem mellette tök elárvultan és úgy érzem, eldobtak. Ilyen volt a régi Lili. És őrült büszke vagyok az új Lilire!  Általában kapásból az történt, hogy nem élveztem a szexet, ami elképesztő csalódottá tett. A…..
Azzal kezdünk, hogy Luna, akivel az első évadban akkor találkoztunk legutóbb, amikor bóti csöcsöket akart magának (megkapta, VV Soma kifizette), egyfajta Sznezsanapótlékként héderezik Pumpednénél és kibeszélnek. Pasikat. Luna ugye Soma csaja, mármint abban az értelemben, amiben Pumpedné Pumpedé,…..
Egy ismerős felajánlotta: szívesen ad nekem egy yoni masszázst. A yoni szanszkrit eredetű szó, templomot jelent, átvitt értelemben a teljes női nemi szervet jelenti, a vulva összes részén át egészen a belső szervekig. A nő orgazmusa a masszázs alatt a legkevésbé fontos, mint…..
panamcat 2017.07.30 19:13:45
Megismerkedek egy új pasival. Tetszik, amiket mond, ahogy viselkedik. "Biztos jó társ lesz belőle!" - gondolom. Csak szexuálisan nem vonz... Évekig nem szerettem magam eléggé. Jó, ezt még lehet, így nem merném bevallani magamnak, de mindenképp bizalmatlan voltam a saját…..
Van az a babona, miszerint ha Rómában vagy, és bedobsz egy pénzérmét a Trevi kútba, akkor vissza fogsz térni az Örök Városba. Első alkalommal 2005. áprilisában jártam ott, még decemberben foglaltam egy MALÉV jegyet. Egyik filmkritikus ismerősöm nyert egy ösztöndíjat, és a Magyar Házban, a Via…..
Tudjuk, hogy csak mert egy színész elvállalt egy szerepet, még nem biztos, hogy a partneréért vagy a stáb többi tagjáért rajong. Persze sok legendás színészbarátságot vagy forgatáson szövődött óriási szerelmet látott már Hollywood. Viszont előfordul, hogy azt hinnénk, hosszú évekig futó sorozatok…..