Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Constant Malachi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
comment:com Apró örömök 2006.12.07 16:00:00
Ma sem leszünk elárasztva jobbnál jobb filmekkel, a ma esti műsor még a tegnapinál is ratyibb. Azért persze lehet szemezgetni. Csemegének számít például a Stanley Kubrickról szóló portréfilm, amelyben munkatársai mesélik el, hogyan formálodott Kubrick egy-egy alkotása (m2,…..
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..
Constant Malachi 2006.10.30 16:26:44
Subba Ikertornyok – Darth Péter 2006.10.25 14:43:00
Darth Vader maszk nélkül és Gergényi Péter, Budapest főrendőre. Két dolog biztos: Vader nagyúr tutira jobban tudna tömeget tud oszlatni, és nem lennénk meglepve ha kiderülne, Gergényi fia a másik oldalon harcol...
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..