Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pietro31

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hit botránya.Valóban agyat mosnak? Tényleg Németh Sándornak kell adnom minden pénzem?  Egyáltalán merre tart a Hit Gyülekezete? Tévhitek, és igazságok a hitesekről.A szekták mindig is megosztották a népet. Vannak akik csatlakoznak, míg mások máglyára kívánják őket. A…..
Anti-MLM Visszatérés 2007.08.28 01:55:00
Akik olvassák a blogot, biztosan észreveszik a pár hónapos kihagyást.Most azért kezdtem újra, mert egyik közeli barátomat megfertőzte egy közös csaj ismerősünk a Neways nevű MLM csalással.És bár eddig az összes mlmes ajánlatott visszautasította, most valamiért erre azt mondja,…..
  http://www.chessgames.com/perl/quiz..
2008.01.29. 16:54 Pietro31   Most Január 27-én csapatbajnoki mérkőzésem volt. Egész éjszaka virrasztottam utána fél hat körül lefeküdtem de nem akartam elaludni, de elnyomott a buzgóság. Kilenckor hívott Kapás Robi a csapatkapitány hogy már ott kéne lennem az ELTE Dajka…..
A legegyszerűbb ,ha van egy jó sakkedzőnk, ha ez nem adott a lényeget nagyjából megtanulhatjuk könyvekből, és sok gyakorlattal lehetőleg erősebb játékosok ellen mint mi vagyunk. Három könyvet ajánlanék a kezdő sakkozóknak, először is Portish: 600 végjáték könyvét ,ezzel…..