Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PixiLee

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért utáljuk a gumit? Tegye fel a kezét, aki odavan az óvszerben való szexeléstől, akit nem idegesít, hogy meg kell szakítania a szeretkezés ritmusát, akinek érzésre ugyanolyan, mint natúr, és aki még soha nem mondta, hogy a francba a gumival, most csakazértse. (És még mindig itt…..
PixiLee 2014.10.25 11:07:36
@skarlát betű: Ha elég jó a partner, akkor működhet hosszabb távon is, legalábbis, én meg most így vagyok vele. De mikor nem volt nagy érzelmi kötődés senkihez sem, akkor az általam kedvelt férfiaktól nem igazán tagadtam meg magam én sem :) Meg is kaptam a múltkor az egyik szeretőmtől, h velem bármilyen jó is valaki az ágyban, egy pasi nem elég. Ezt én kiegészíteném azzal, hogy igen, így van (hisz mindegyikükben mást kedveltem); de csak addig, amíg nem jön olyan, aki a szívemet is rabul ejti.
PixiLee 2014.10.25 20:41:13
@Vizilabda: Ha szereted a monitort takarítani, akkor nem kell.
Egyszer, valahol nagyon messze, egy másik univerzumban egy hatalmas, műanyag injekciós tű beteg lett. Ki kellett hozzá hívni az orvost, aki azt mondta, hogy be kell fecskendezni gyógyszert, mert attól lesz csak jobban a kis tű. Előkotort a doki egy embert, aki hozzá képest kicsi volt,…..
PixiLee 2014.10.20 12:00:59
Dave Mustaine-nel interjút készít egy zenei lap. Arra a kérdésre, hogy van-e kedvenc rádióműsora, így válaszol: Igen, van. Érdekes, de nem amerikai, hanem magyar, a Hotel Végtelen című műsor, a Rádió Q-n szokott menni, kedd este kilenckor. Alan Viora és MG vezeti, illetve néha…..
PixiLee 2014.10.01 15:42:01
:)
A világ legjobb viccei Guminők 2012.06.28 07:32:00
Lezuhan egy repülő az óceán felett. Három felfújt guminő menekül csak meg, akik egy lakatlan szigetre sodródnak. Szaladgálnak izgatottan föl és alá. -Mi lesz most velünk itt magányosan, férfi nélkül. Nincs egy hős aki megmentsen bennünket. Egyszer csak meglátnak a tengerben egy…..
11.00 körül egy nemzetközi viszonyokban is jártas - állítólagosan szívdöglesztő -  jogász fickó győzködött telefonon arról, hogy épp készülő házassági vagyonjogi keresetem összeállításában tudna nekem segíteni, némi szopásért cserébe. Mintha nem boldogulnék egyedül…..
Néha örömteli érzés, hogy van szívem, de legalább annyiszor a poklok poklát is megjárom. Általában a fájdalom - az íráshoz - sokkal nagyobb inspiráló erő tud lenni számomra, mint a boldogság. Talán mert akkor sokkal többet agyalok is dolgokon, a boldogság meg csak…..
Ami megtörténik, annak meg kell történnie.  És itt most kétségtelenül mindkettőnkben történt valami ..
Találkoztam ma egy nagyszerű férfival. Egy internetes oldalról, csupán 1 fénykép alapján "igent mondtam a randira", majd megnéztem az adatlapját és a többi fényképet is. 196 cm. Szimpatikus arc. Meleg szív. Érintésművészet. És ahogy lépdelt a hóban... kedvem támadt volna a…..