Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toportyánzsólti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         James H. Everett a baltimore-i Seward Institute professzora a Journal of International Policy legutóbbi számában elemezte a kelet-közép-európai demokráciák, köztünk hazánk helyzetét és néhány figyelemreméltó megjegyzést tett Orbán Viktor miniszterelnök lehetséges…..
toportyánzsólti 2014.08.05 10:22:06
A kínai minimálbér elérte a magyart, írja Pogátsa Zoltán blogjában. Noha maga az állítás, ahogyan azt a hozzászólások között többen is kiemelik, erős túlzás, kétségtelen tény, hogy a trend igaz. Kína egyre kevésbé az az ország, melynek versenyelőnye a rendkívül…..
Orbán és Semjén egyre nagyobb befolyást adnak az egyházaknak. Állami iskolákat adnak  át és a megmaradó állami iskolákba is kötelezővé teszik a hit- és erkölcstan oktatást (közben drasztikusan beszűkítették az informatika-oktatást és a gondolkodásra nevelő…..
Tusnádfürdőn közös miniszterelnökünk nagyot mondott, megint valami olyasmit, ami miatt az ország nagy része megint egy kicsit rosszabbul érzi magát. Nem akarok minden egyes alkalommal hozzátok, fidesz-szavazókhoz szaladgálni, amikor vezető beosztásba emelt talpnyaló exkomcsi…..
Pogátsa Zoltán a Pogiblogon arról írt, hogy a kínai minimálbér elérte a magyart. Bár szerzőnk szerint ez azért nem igaz, de a folyamat nagyon fontos, hiszen a rengeteg különbség ellenére sok a hasonlóság Kína és Magyarország között. Talán úgy lehetne egyszerűen…..
Színvonalas előadás volt, köszönjük az élményt !! Magyarnak lenni manapság kész kihívás, ugyanakkor büszkeség. Bátraké a jövő, így hát hajrá !! Több teher jut majd mindannyiunkra, amennyit el fogunk bírni, ez többször is elhangzott. Ehhez kell majd Isten segedelme, ki…..
         Kevesen tudják, ezért érdemes megjegyezni, Tusnádfürdő (és Bálványos is) Romániában van. Orbán Viktor romániai magyar fiataloknak magyarázta el, hogy nemzeti államot kell építeni a liberális állam helyett. Ugye, van a liberális állam, amelyik szarakszik a…..
A maláj utasszállító tragédiája nem csupán Oroszország és a nyugati világ gazdasági és politikai kapcsolatrendszerét bolygathatja meg, de alapvetően formálhatja át az Oroszországról élő képet, és személyesen: Vlagymir Putyin brandjét. Egy friss elemzés kommunikációs…..
toportyánzsólti 2014.07.26 10:27:29
@Alick:

Mind a mapig Jézus az Egyház vezetője, ez a biztosíték a tanítás helyes mivoltára.
Gyakorlatilag nem tárja fel a nyugati média az ukrajnai események hátterét sem. Erre a következtetésre jutottam azt követően, hogy január óta behatóbban igyekszem feldolgozni az ottani történéseket. Lista az Ukrajnával, az orosz-nyugati kapcsolatokkal összefüggő időszerű…..
toportyánzsólti 2014.07.26 09:18:30