Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyömbérke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Margit-sziget a világ egyik legszebb városi futóhelye. Ezt nem én mondom, hanem az Irish Times szerzője, aki egyből a top 5-be válogatta. Talán ezért is érdemes lenne rá odafigyelni, mert jelenlegi állapotában nem épp a legszebb. A rekortán ugyan tökéletesen megfelel az…..
zoli voltam Hagyományos blog 2011.01.07 20:14:00
Sok munka, sok történés, pozitív várakozások.Nem kezdődött rosszul az év, bár persze volt már hirig meg bonyodalom, és van mi miatt idegeskedni is - de azért a big picture még azt mutatja, amit szeretnék. Figyelni kell, ugye, mert tavaly is kábél ilyentájt basztam el.Az viszont…..
gyömbérke 2011.01.08 08:40:55
zoli voltam Megeszem a karácsonyt 2010.12.26 11:05:00
Mikor megjöttem, már majdnem kész volt a halászlé (apám főzte természetesen), de hogy nehogy éhen maradjak, volt friss sajtos rúd meg sok kilónyi friss, foszlós kalács, előzetes nyugtató gyanánt. Halászlé előtt adunk a tradíciónak: mézbe mártott fokhagymával, dióval és…..
...és akkor nem lenne csatatér az irodai konyha, nem lettem volna előbb kurvára ideges, most meg betonnehéz, és nem kéne kidobnom egy jó adag székelykáposztát.Mert azt hozott a drága Mama a hétvégén, nagy doboz hazai székelykáposztát, mert ezt kértem, és mondta is rögtön, hogy…..
zoli voltam Kussország 2010.06.22 10:23:00
Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba. Szögezzük le előbb: igen, oka van annak, hogy így alakult, két végtelenül elkúrt kormányzati ciklus után jutottunk idáig. A szocialisták képtelenek voltak egy igazságosabb, a liberálisok pedig…..
Múltkor (kár tagadni) lefikáztuk Jamie Winchester és Hrutka Róbert közös zenéjét, most viszont csak az előbbivel foglalkozunk (fika nélkül), méghozzá az új lemeze, illetve új klipje (premier legalul) miatt egy rövid interjú keretében. Aki pedig akarja, május 16-án megnézheti…..