Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátyásné Márkus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Donald Trump a milliárdos üzletember megnyerte az amerikai elnökválasztást tegnap este!  A világnak az a része akik csak a CNN és BBC híreire alapozták az információikat, ez a hír most kétségbeejtő és félelmetes, sőt hihetetlen!  Pedig igazándiból csak az történt, amit sokan sejtettünk, de…..
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
Mátyásné Márkus 2016.08.07 12:11:59
@ZKW: hátha még az ismerd meg hazádat mozgalmat sem ismeri. Akkor mit vársz tőle a világról?????
Mátyásné Márkus 2016.08.07 12:14:02
Az elvetemült, betegesen buzgó antiszemiták figyelmébe: Volt egy ember, aki húsüzemet alapított, Olaszországból hozott szakembereket és az akkori csúcstechnológiát. Egyre híresebb vált termékei meghódították Európát. Hatalmas jövedelmének részét szegényekre és városára, majd az egész ország…..
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Mátyásné Márkus 2016.07.01 18:46:28
Amikor idős operarajongók az első élményeikről beszélnek Gyurkovics Máriát, Simándy Józsefet, Svéd Sándort és Székely Mihályt emlegetik, hivatkozásai alapként – az „ifjabbak” Házy Erzsébetet, Ilosfalvy Róbertet és Melis Györgyöt. Ők azok, akiknek neve valóban arany…..
Mátyásné Márkus 2016.02.28 14:41:44
C
  Feltételezem, mindenki, akinek e-mail címe van – és kinek nincs manapság? – kapott már levelet vadidegenektől Nigériából, vagy más afrikai országból, amelyben segítségét kérik egy mesés, sokmilliós vagyon kimenekítésére országukból, vagy…..
Kancsár Ábel 2006. 04. 24.-én szó szerint beleszületett a színházba. Szülei, Kancsár József és Kancsár Orsolya, a gyermekmegőrzés nehézségei miatt gyakran vitték magukkal gyermekeiket fellépésekre, előadásokra. Ábel már 3 évesen magához ragadta a mikrofont és fél órás…..