Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lári-Feri

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolta volna erről a szimpatikusan selypítő celebszakács, hogy a brit konyha és nem utolsó sorban az ország iskolai menzáinak megreformálása után éppen ő kerülhet majd egy társadalmi célú kampány középpontjába, mint maga a szalonnaszarvakkal acsarkodó ördög. Merthogy a…..
Lári-Feri 2009.03.26 14:56:54
Lári-Feri 2009.03.26 15:03:25
@táppénzcsaló: :DDDDDDDDDDDDD
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..
Lári-Feri 2009.03.25 13:16:13
Március nyolcadikán exkluzív sztorival jelentkezett a brit Sunday Express című lap. A cikk  Nagy-Britannia legsúlyosabb tömeggyilkossága túlélőinek jelenlegi életét kísérli meg feltérképezni, a bulvármédiára jellemző felületességgel. Tizenhárom évvel ezelőtt a…..
  Ki értene jobban a puhatestűekhez, mint tervező mérnökünk? Ki tudna nagyobb örömet okozni a nőnek mint Ő, az MKU (Magasságos Kéjenc Uraságunk)? Szokásos unatkozós hétvége volt, bámulta mennyei székéből a földi történéseket, közben mennyei mannát szürcsölt, és…..
Lári-Feri 2009.03.16 19:10:59
A jelenlegi cigányellenes közhangulat hatására Győzike, hazánk legnevesebb roma előadóművésze, úgy döntött, hogy etnikumot vált, és mától zsidó származásúnak vallja magát. "Sukár vagyok így is, úgy is, szóval mindegy, hogy zsidó vagyok-e vagy cigány" - árulta…..
Tardai történetek Öt 2009.02.04 08:00:00
A Vladimir bátyja, az Iván - ja, nem is mondtam, a nagyfaterjuk kő kommer volt, a téeszben anno valami főmufti, azt' mondta a fiának, hogy akkor építhetnek a házára, ha az unokáinak ruszki nevet adnak, a Vologya miatt még kérvényt is írt, de elhajtották - egy fehérvári arccal…..
Lári-Feri 2009.02.25 11:14:34
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
killtheradical Vér és mesüge 2009.02.15 11:05:00
Az emberi hülyeség nem ismer határokat. Azt hiszik, hogy ők aztán árják? Lószart, mama! Le volt írva a könyvben, hogy mink max. szolganépnek lennénk jók - és így is bántak velünk. Azt hiszik, hogy ők a nemzetközi kommunizmus elleni utolsó védőbástya? Jajám. Egyik erőszakos…..
Lári-Feri 2009.02.15 20:06:07
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
Egy 17 éves magyar fiú nyerte a hannoveri terepasztal-versenyt a „Magyar valóság” című alkotásával. A fiatal a szerelvényeket falhoz csapkodta, vízbe tette őket, hogy jó rozsdásak legyenek, majd graffitiket festett rá. A mosolygó kalauzok száját is lebiggyesztette, és…..
Lári-Feri 2009.01.22 08:36:31
@blogszemle: Mitől lenne ez uszító? Teljesen valósághű.
Ugye volt ott más Homár-olvasó is? Megveszünk, hogy többet megtudjunk az Arénában a vevőjét lehülyeribanckurvázó eladónőről és az egész esetről. Részletek alant. A budapesti ARÉNA üzletház CSERÉPVÁROS nevű boltjában az eladó nyomdafestéket nem tűrő mondatokkal kirakta…..
Vastagbőr A rokkant guminő 2009.01.16 15:10:00
Gyerekek, ebben a sztoriban benne van egész Magyarország..."Medveczky Ilona, a képek tanúsága szerint rokkantigazolvánnyal közlekedik, noha büszke arra, hogy 68 évesen milyen jól tartja magát. Karácsony előtt például létráról díszítette az udvarán álló fenyőfát, a…..
Lári-Feri 2009.01.16 20:32:38
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Ma este sem kerültek el a májerkedő kis lófaszbuzogányok. Jövök haza kocsival. Az egyik kereszteződésnél körülnézek, nem jön senki, kanyarodnék. A kereszteződés felénél járhattam, mikor megjelent balról egy mozdony. Legalábbis elsőre annak tűnt, mert kurva gyorsan jött és…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
Konzervatórium A bukás 2008.12.17 12:03:00
Feloszlatták végre! Az egyesületet, ami ugyan csak álca, és egyáltalán: működik? De a probléma megoldásához nem kerültünk közelebb, mert az nem a Magyar Gárda. A probléma továbbra is az állam szétrohadása, az, hogy az ország egyes területein már nincs jelen az állam (és…..
Kedves Olvasók! Boldog vagyok,hogy szép számmal látogatjátok oldalunkat és külön örömmel tölt el, hogy sokan hozzá is szóltok az éppen aktuális témákhoz! Csak így tovább!Szószaporítás helyett következzen inkább egy történet grigorij barátunktól.Pár éve történt egy…..
Hogy az ördögben tud valaki ennyire kúl maradni a leggennyesebb műsorokban is? Megsúgjuk, hogy közben még a szuperkúl Pep! magazin felelős szerkesztője is!..
Tehát lopott ünnepek ténye, ami felteszi a kérdést; a kereszténységben van egyáltalán valami, ami eredeti, nem lopott, plagizált, vagy átértelmezett? Kezdjük a sort karácsonnyal:  "Miért éppen december 24-én? Minden nép nagy ünnepségekkel búcsúztatja az óesztendőt és köszönti az új évet. Ezek…..
Lehet, hogy harmadszorra is szívat celebeket az RTL. Kolosi Péter az Origónak adott interjúban mondta el, hogy elképzelhető, hogy jövő összel elkészítik a Celeb vagyok harmadik szériáját. Nem lesz könnyű olyan karaktert találni, aki utoléri Gjon Rambót, tesszük hozzá…..
Olyan sokan küldtétek be, akkora a nyomás rajtunk, hogy tessék, posztoljuk az idei karácsony eddigi legmókásabb könyvajánlatát, a Repülni Jó könyvek sorozat kötetét, a Légikatasztrófát. Miután beleképzeltük magunka a borítón szereplő, a kiadó oldalán, a Repülni jó-n azt…..
Annyi a blog-pont-hun a BKV-fikázó blog, mint a MÁV köpködő, a harmadukat bérbloggerek írják a majdani sültgalamb-kateg'ből. Csupa porofi. BKV-figyelő blog pl. És ennyit nem tudtok, hogy a buszsofőrök külön kaszt a sofőrök párhuzamosvilágában? Rájuk különKRESZ vonatkozik az…..
 A kiskunlacházi szörnyű tragédia, a 14 éves kislány brutális meggyilkolása, illetve az események reakciói újból rámutattak a cigányság és magyarság szinte megoldhatatlan kapcsolatára. Találgatásoknak nem hiszek, a rendőrség pedig egyelőre nem nyilatkozik. Ugyanakkor ma…..
(Kattints és nagyobb lesz.)Emailben terjedő plakátparódiákat szakblogra tenni talán nem az elérhető legmagasabb szakmai magaslat, a "Budapest 135 éves" óriásplakátokat újratervező photoshopos ismeretlen viszont úgy telibe találta ezt a közhelyes és céltalan kampányt,…..
Lári-Feri 2008.11.27 08:16:24