Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LittleSloth

24 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volna józan életem első napja. Jut is eszembe fel kéne tenni a falinaptáramat oda szembe a falra. Minden este beikszelek majd egy napot, hogy ma is megálltam. Az olyan drámai nem? Minden egyes kiszáradt szájú, köhögős, sugárbafosós, izületfájós, szédülős reggelen megesküdtem, hogy soha többet…..
Pár nappal ezelőtt volt két felismerésem. Az egyik, hogy ott basztam el ezt az egész szakítósdit, hogy pont úgy viselkedem ebben a helyzetben, mint amikor sütit sütök. Most képzeljük el, hogy nekiállok tortát sütni. Bevásárolok hozzá meló után mindent, ott hagyok megint 8 ezret a kasszánál, de nem…..
Ma feltett egy kérdést Csernus Doki a facebook oldalán. Mi a párkapcsolatok legfőbb problémája? Picit elgondolkoztam ezen. Összességében az örök kielégítetlen vágyakozás valami jobbra. És hogy sosem becsüljük meg amit megszereztünk. Férfiaknál ez a következőképpen néz ki. Tizenéves korban rákapnak…..
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
LittleSloth 2015.08.11 14:05:34
@Feketecsuklya: olvass feljebb... belinkeltem egy egész posztot arról, hogy ez mennyire nem így van, és hogy a nők tényleg sokszor nem értékelik amit egy férfi tesz értük nap mint nap..
LittleSloth 2015.08.11 14:01:28
@CsakSzolokHogy: Te kezdted a személyeskedést még úgy 3 hozzászólással ezelőtt. Most kezdett elfogyni hozzád a türelmem és látom nem tetszik hogy visszanyalt a fagyi. Shaming language.. drágakenyér.. 2 mondatot írtál és mindkettőt erre az 1db szóra fűzted fel, amit valószínűleg nemrég hallhattál valahol, kiszótáraztad mit jelent, és most próbálod beépíteni a szóhasználatodba, nem sok sikerrel. Tudod nem véletlenül mondják hogy olyan egy hülyével vitatkozni, mint egy galambbal sakkozni.. rászarik a táblára, leborogatja a bábukat csapkod a szárnyával és közben diadalmasan járkál körbe körbe hogy ő győzött.
LittleSloth 2015.08.11 14:03:48
@CsakSzolokHogy: Amúgy meg igazad van. Én is mikor ránézek egy hamvas barackra előbb felvágom hogy megnézzem belül is hamvas-e. Ez neked nem hangzik furcsán? Nem használjuk a hamvas szót ebben az értelemben.
Van az úgy, hogy az élet bebizonyítja, hogy mit tudjuk legkevésbé mi a jó nekünk, vagy hogy mi tenne minket igazán boldoggá. Meséltem már a srácról, akibe halálosan szerelmes voltam gimiben, és aki…..
Mind tudjuk, mi jön a szakítás után. Majd jól megmutatjuk, hogy ha neked nem is, de nálad sokkal jobb paliknak igenis kellek, fogsz te még sírni utánam, majd meglátod mit vesztettél stb stb.. Tehát egy álmos…..
Ma éjjel volt az első este, hogy nem aludtunk együtt az eddigi 3 közösen eltöltött évünk alatt. Bármilyen vitánk is volt eddig, mindig egy ágyba feküdtünk le, még ha egymásnak háttal is és puffogva. Tegnap este mikor tüntetőleg bejöttél a hálóba és kivitted a takaród a…..
LittleSloth Me, Myself & I 2014.11.05 11:22:39
Ez a kis mottó volt, kiragasztva a szobám falára. Hogy, mindig lássam. Minden reggel, mikor felkelek. És minden este mielőtt, elindulok futni a szigetre. Hogy tudjam, miért csinálom. Nagyjából annyit tesz, hogy a pokol definíciója nem más, minthogy az utolsó napodon a földön, az…..
Mármint a fostenger, amiben nyakig üldögélek szép békésen. Miért van az, hogy az agyam már előre látta a dolgok kimenetelét 2 és fél évvel ezelőtt? Még csak pár hete ismertem, de már, logikus sorrendben felsorakoztattam azokat a buktatókat, ami miatt működésképtelen lesz ez…..
LittleSloth 2014.08.11 08:58:26
@Outright: 5 év van köztünk. Én 25 Ő 30. Ami nem tűnik soknak, de sokkal érettebb a gondolkodása mint a korabeli férfiaknak. Nem fél a felelősség vállalástól és az elköteleződéstől. Szenvedély? Nem tudom, valahogy már réges rég nem néz rám úgy hogy azt érezzem, igen hű de jó csaj vagyok és hogy megőrül értem. Ami elvileg 2 és fél után normális, de nálunk ez sokkal hamarabb bekövetkezett és kb 2 hónap járás után átvette a helyét az összebújás és filmnézés...
LittleSloth 2014.08.12 16:06:35
@G.Freeman: találó hasonlat.. Ezért nehéz a sokadik pocsolya után... egy idő után már csak olyat találsz amibe előtted 10-en belehugyoztak :)
LittleSloth 2014.11.03 08:42:41
@ÉletmódCoach: Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy tetszik.
Nem szeretek politizálni, mert a legtöbb ember Magyarországon, vagy véresszájú Fideszes aki hajtogatja a parasztvakító propagandát, hogy rezsicsökkentés és tisztelet a Magyaroknak és egyéb agyrohasztó baromságokat vagy csak azt tudja hogy ez így nem jó és akar valamit, valami…..
LittleSloth Helyzetjelentés 2014.09.29 17:43:18
Egy ideje eltűntem. Bár nem hiszem, hogy lennének visszatérő olvasóim, akik hiányoltak volna. Ha mégis csak lenne ilyen, akkor ezer bocsánat. Az indok nem más, minthogy elköltöztünk, és elkezdtem az egyetemet. Levelezőn, meló mellett. Mondjuk, pont úgy hiányzott ez most nekem, mint…..
Nagyon ijesztő időről-időre ráeszmélni, hogy mennyit torzult a személyiségem pár év alatt. Ezzel mindig akkor szembesülök, mikor összefutok véletlenül, egy-egy rég nem látott jó baráttal. És látom rajtuk, hogy ők egy egészem más lányra emlékeztek és most itt áll velük…..
Előre is elnézést kérek, hogy ez a bejegyzés komolyabb hangvételű a megszokottnál.Olvasom az interneten a feminista és a férfijogi honlapokat, blogokat. Vajon mi történt, hogy a nemek így egymásnak estek? Mennyire valós ez az éles szembenállás? Vagy csak a neten hergelnek minket…..
LittleSloth 2014.08.28 14:30:12
@George Herceg: Az a baj, hogy én a másik oldalból látok többet. Mikor ott van egy nő aki kurvára figyel az alakjára, a szexben is benne lenne, de pasi nem akarja, mert unja a banánt és inkább kurvázik aztán nagy ritkán havonta 1x beadja a derekát az asszonynak aki szétaggódja magát, hogy nem elég tökéletes és biztos azért nincs szex mert már nem olyan feszes a teste.. de biztos van olyan is hogy a nő megy félre.. csak ebből és sajnos kevesebbet látok.. Amúgy meg nem mancika a tisztességes megoldás.. és nem kifogás a megcsalásra hogy azért mert nincs otthon szex..ez nem jogosít fel rá hogy hülyének nézd a másikat.. ha nem jó..vagy nem elég amit kapszotthon akkor mérlegelj és állj fel..
Én szeretek nyílt lapokkal játszani. Sosem értettem a taktikázást egy kapcsolaton belül. Aztán lehet, csak azért nem taktikázom, mert hülye vagyok hozzá. Nem hiszem, hogy menne. Sosem tudhatod, egy embernél hol van, az a határ ahol túlfeszíted a húrt. Nem tudom megjátszani a…..
LittleSloth Hiszti Kriszti 2014.08.19 08:56:02
Azt hiszem kevés kiábrándítóbb dolog van, mint a férfi hiszti. Amikor egy férfi, puffog, duzzog és csendkirályosat játszik, te meg barchobázd ki, hogy most meg mi baja? A hiszti tipikusan a női fegyvertár kelléke. Egy férfi mondja meg, hogy ez meg ez nem tetszik. A nőknek kell a…..
A felejtés naplója 4 2012.06.28 20:35:00
Imádom a nőket. Vékonyat, ducit, magasat, picit, kismellűt, tőgyeset, kezdőt, tapasztaltat, barnát, szőkét, feketét, vöröset. Imádom a szexet. Nem mondom, hogy legszívesebben minden nőt megdugnék. De sokat. Talán szexfüggő is vagyok. Láttam egy filmet, amiben ijesztően sok…..
Két fiútestvér, kézen fogva, előttük az apa, aki kedves szavakkal noszogatja őket. Percekig mentem mögöttük, sugárzott felőlük a ragaszkodás, egymás szeretete. Megyünk az apa után, aki vigyáz ránk, aki nagy és erős, aki olyan, mint amilyenek lenni szeretnénk, aki mindent…..
LittleSloth 2014.08.15 13:15:41
Nektek is van olyan, hogy olyan emberrel álmodtok, akivel évek óta nem találkoztatok? Mondják az okosok, hogy álmodban az agyad az aznapi ingereket dolgozza fel és raktározza el. Eszembe se jutott tegnap ez az ember. Dávid. Ő volt gimiben a love of my life. Persze erről ő soha nem fog…..
Ez a blog valószínűleg sosem lesz túl népszerű vagy olvasott. Nincs benne semmi olyan, amit a népek előszeretettel megosztanak. Semmi napi 50 pozitív gondolat, vagy a Dalai Láma üzente, semmi olyan életbölcsesség, amit egy haldokló üzen a fiataloknak, nincsenek cuki kiskutyák és…..
Manapság mást sem hallunk, mindenhonnan csak azt, hogy milyen nehéz is a női sors. Mennyi fronton kell szimultán helyt állnunk. Diplomázz le, legyen egy jó állásod, ápold a baráti kapcsolataidat, legyél takaros háziasszony, mesterszakács, gondoskodó anyuka, egy vadmacska az ágyban,…..
Mi vesz rá egy középkorú nőt arra, hogy báli sminkben és gondos munkával előkészített hajjal ( értsd, hajvasalóval begöndörít majd lakkal fixál) menjen le a konditerembe edzeni, mindezt forrónadrágban és sportmelltartóban, megspékelve egy strasszos köldökpiercinggel? De most…..
LittleSloth Brainstorm... 2014.07.21 12:37:25
„A nők egy külön állatfaj” – mondja mindig a párom. Szerintem, ez nem feltétlenül igaz, csak egy kicsit máshogy van bekötve az agyunk. Nálunk egy esemény bekövetkeztekor 10% az, ami valójában történik és 90% az, ahogyan ezt megéljük. Az hogy ezt a dolgot hogyan éljük meg,…..
LittleSloth 2014.07.26 22:11:51
@Outright: Hipp hipp hurrá :) te vagy első kommentelőm. Igen sokszor én is túlagyalom a dolgokat.Néha egy tök egyszerű dolgot is lehet megoldhatatlanná fejleszteni egy kis agyalással. Például mikor azt kellett eldöntenem melyik egyetemre akarok menni. Addig agyaltam míg a világ összes szakmáját és hivatását kihúztam a listámról :D Köszönöm szépen. Ha már egy ember elolvasta és tetszett neki volt értelme. Szép estét! Üdv, LittleSloth
„ Csak annyit kértem tőle, hogy ne tudjak róla. 40 évesen egy gyerekkel már hova ugráljak?” – aztán lesütött szemmel piszkálgatta tovább a salátáját. Nem nézett rám többet. Nem lepődtem meg, hogy így gondolja. Eddig a pillanatig, mindig kellemetlenül éreztem magam a…..
Anyukám mindig azt mondta nekem kiskoromban, hogy: Kislányom jegyezd meg, a műveletlenségnél egy rosszabb dolog van, a félműveltség. Így ha egy társaságban, szóba kerül egy olyan téma, amit csak felszínesen ismerek, és bár véleményem van, de nem ismerem minden aspektusát,…..