Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmeseBJ

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Kalandos utunk végére értünk, elérkezett hát a búcsú ideje. Azonban mielőtt mindenki visszatérne hobbitüregének kényelmébe, hátra van a két hónapon át tartó utazást lezáró ceremónia. Először is, szeretném megköszönni az Olvasók részvételét…..
VII. TÖRTÉNET Cím: Láss mögé!Kulcsok: Fő: „Azt hallottam, hogy a tündéktől dőreség tanácsot kérni, mert egyszerre mondanak igent, vagy nemet.” Szereplő: Thranduil Tulajdonság: kevélység Titkos: athelas Jelentősebb szereplők: ThranduilPáros: Nincs, viszont a…..
EmeseBJ 2015.07.31 19:06:42
@Ziaw:

Kedves Ziaw!

Nagyon köszönöm a kritikádat. Nem tudom hogyan pattant ki a fejemből ez a sztori, de sokadjára futottam neki. Két ilyen karaktert pedig illik jobban kidolgozni, főleg, ha duplikáltam őket. :D Igazad van, van olyan kulcs, amit beleerőltettem, és örültem, hogy oda került, mint például az athelas. főleg a kevélységgel foglalkoztam, igen nehéz ügy volt. Nem tudom, én pont azért zúgtam szinte bele a tündébe, mert olyan kis titokzatos, sokat nem tudunk róla, és érdekelnek a miértek az életével kapcsolatban. Fene Tolkienbe, hogy csak ilyen keveset tudunk róla. :D

Még egyszer köszönöm a kritikát.
EmeseBJ 2015.07.31 19:06:38
@DaeMoon: Kedves DaeMoon!

Nagyon köszönöm az őszinte kritikádat. Kihívások során már megtanultam, hogy a nem feltétlenül pozitív dolgokból is lehet építkezni, sőt főleg azokból. Nehéz kulcsot választottam, de ki akartam próbálni, mennyire menne Thranduil karaktere. Ő olyannyira titokzatos, hogy szinte csak Tolkien tudná tökéletesen megírni, mi csak próbálkozhatunk vele. Bizony utána kellett néznem milyen is a kevély ember, és ez a kulcs tökéletesen illik rá. Sajnos tényleg picit dacosra sikerült őt írni, de most már tudom, hol hibáztam. Próbáltam megtalálni a legjobb módot, hogy megfeleljen a kulcsomnak, de így elsiklottam a tündék legfontosabb tulajdonságain. :( Kedvelem őket pedig, hiába olyan kis titokzatosak, Thranduil pedig a szívem csücske, Pont ez a titokzatossága ami igazán megfog benne, az író remekül alkotta meg a karaktert, hogy ennyire ne tudjunk róla semmit, mégis lázba hozzon. :D
Sajnálom, hogy neked így nem tetszett, de ha legközelebb tündével írok, remélem, majd eljut hozzád és jobb lesz. :) Pont azért, mert főleg rá koncentráltam rontottam el szerintem a másik énjét. Nem tudom, honnan jött ez a kis kopasz kinézet, talán azért írtam így, mert le akartam csupaszítani a tündét minden fontosabb külső tulajdonságától. Viszont ha ilyen kitalált karaktert írok, tényleg nem árt jobban kidolgozni, mert így oda lett a jól induló történet.

Amióta írok, próbáltam javítani a stílusomon. Van aki falra mászott a körmondataimtól, javasolták, hogy írjak rövidebb mondatokat is. Megint mások a hosszú körmondatokra esküsznek. Eh... nehéz mindenkinek megfelelni.

Még egyszer köszönöm a pontokat.