Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panopolis

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Priaposzi írások Költözés 2018.12.25 22:04:09
Kedves olvasóink! A blogunk elköltözött. Amennyiben olvasni szeretnél minket, szívesen elküldjük új címünket, ha írsz nekünk a kallipygos14 gmailes címre. Vivi&Gergő..
helló életem! christmas time 2017.11.18 19:42:40
Száncsengő, száncsengő.. trá-lá-lá-láááááááá..... Itt van újra az ünnepi szezon, és tudjátok mi van? Örülök neki! Sőt, jól elvagyok benne, kellemes közegként élem meg. Változás..
helló életem! a senki földje 2017.05.02 12:43:09
Csak sűrűsödött és sűrűsödött, szinte minden napra jutott valami amitől görcsbe rándult a gyomrom, ami kiborított, amitől sírni kellett. Sokszor éreztem azt, hogy az egész világ megőrült ezen a tavaszon, és mindenkit utolér minden rossz, a legválogatottabb, leggyötrőbb kínok. Lehet, hogy ha…..
Panopolis 2017.05.06 17:49:18
@atinam:

Ez keményen hangzik. :(
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi olyat tehettél a ti kapcsolatotokban, ami ennyire a szakadék szélére sodort titelet.
A női ejakulátum után, amelyről múltkor beszéltünk, és amelyet sajnos még sokkal kevesebben ismernek saját tapasztalatból, mint az üdvös lenne, most illik szót ejteni a férfi ejakulátumról is, amelyet semlegesen ondónak vagy spermának szoktunk nevezni. Van egy olyan szavunk is…..
Panopolis 2015.12.04 23:01:54
@skarlát betű:

Érdekes kérdés ez. Most, hogy visszagondolok végül is óvodás korom óta emlékszem, hogy maszturbáltam. És emlékszem arra az érzésre is, hogy igyekeztem eltüntetni ennek minden fizikai nyomát. (Az más kérdés, hogy vajon mi lehet az a termelődő anyag, ami egy 5-10 éves gyerek szervezetéből olyankor távozik?!)

És a hozzáállásom nekem is változik az évek alatt. Ma már képes vagyok a szeretett nővel szenvedélyesen csókolózni UTÁNA is. ;)
Panopolis 2015.12.05 21:40:25
@skarlát betű:

Megjött a válasz a criticalbiomass szerkesztőjétől:

"
Kedves ....!

Idő hiányában a blogposztok tüzetes véleményezésétől eltekintenék, de a "sperma kompetíció" gondolata egy régi felvetés és számos állati csoportban elég jól bizonyított:
en.wikipedia.org/wiki/Sperm_competition "
Ma se dugunk A nulladik pecsét 2015.11.02 21:56:32
Márk már másnap bejelölt fácsén. A Lorenzós este után. Mondhatjuk, hogy azóta folyamatosan csetelünk. Nem viccelek. Megállás nélkül. OK, bevallom, netfüggő vagyok. Láttam még régebben egy kutatást, hogy a kisgyerekkel otthonlévő anyák tolják a legdurvábban a netet. És…..
Panopolis 2015.11.06 17:42:34
Panopolis 2015.11.09 12:54:22
@common: 5 pont oda!
Fotó: @ Din Muhammad Sumon   Tavaly tavasszal történt, április elején. Már hetek óta a szexpartner társkereső oldalakon "éltük" az életünket. Izgalmas volt, tényleg, de már kezdtünk belefáradni. Ez a virtuális tér és világ nagyon magával tud ragadni, de ez nem hús-vér világ. Az események gyorsan…..
Ma se dugunk Fecskendő 2015.10.22 19:25:24
Nyugodtan és természetesen telnek a napok, mintha egy óriási, szép, egészséges káposztáról hántanám le a leveleket. Mindegyik friss és egészséges, és alatta van egy ugyanolyan friss és egészséges. Hártyaszerűen vékony, úgyhogy szinte észre sem veszed, ahogy közeledsz a…..
Panopolis 2015.10.23 13:35:00
Fotó: @ Nikos Koutoulas   Újra itt vagyok és folytatom az általunk megélt sztori megírását. Fontosnak tartom elmondani, hogy az Érzéki szenvedély című írásomban (ez volt az első) egy picit az időben előre szaladtam. Ezt azért tettem, hogy megmutassam Neked az egyik fontos állomásunkat. A SZEXháló…..
Nemrég bejárta a világsajtót annak a kanadai kutatócsoportnak az összefoglalója, illetve az újságírók által azokból kimazsolázott adatok, amely erotikus fantáziákra kérdezett rá 799 nőnél és 717 férfinál. Egy magyar összefoglalóból, amelyet a facebook oldalamon meg is…..
Panopolis 2015.10.16 14:21:59
@keroll:

Nem provokáció, de javaslom éld meg, próbáld ki addig, vagy olyankor, amíg kötöttségektől mentesen megteheted. ;)

Sajnos a mi társadalmunk alkalmatlan arra, hogy normálisan elfogadja az ilyen vágyakat, pedig: "ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz".
Eltűnések előfordulnak a tudományban. Egy betegség hirtelen elmúlik, tumorok vesznek el. Felnyitunk valakit, hogy felfedezzük: a rák eltűnt. Megmagyarázhatatlan, ritka, de megesik. Téves diagnózisnak nevezzük. Azt mondjuk, hogy eleve nem is volt. Bármit, csak nem az igazat. Ez az élet…..
Ritkán felmerülő, de izgalmas kérdés: ha egy szerető külsős partnerrel szexel, vajon otthon igyekszik-e elkerülni a szeretkezést, vagy ugyanúgy viselkedik, mintha mi sem történt volna? És hogy van ez nyitott kapcsolatban? Az eredeti poszt a blog.viszony.hu oldalon jelent…..
Panopolis 2015.08.18 08:57:33
@Neverand:

Én azt gondolom, hogy a többes kötődés több nehézséggel jár, mint amit ad, bár sok mindenből gazdagodik az ember.

@notC:

Mivel nálam nagyjából két egyforma súlyú, párhuzamos kapcsolat volt, így nem igazán éreztem izgatónak szexuális szempontból a gyors váltásokat, inkább egy olyan extrém sportnak, amiben az ember zsonglőrködik sok-sok labdával és folyamatosan koncentrálnia kell,hogy minden labda a levegőben maradjon.

Hiába az őszinteség, az ember nem akar olyan információkat elmondani, ami a másikat bánthatja, megbánthatja.
Panopolis 2015.08.20 11:29:06
@skarlát betű:

A kötődés, a szeretet szamomra a másik iránt való felelősségvállalást jelenti elsősorban. Azt hogyha a másik igényli ott vagyok, segítek, felvállalom.

Nyilván ez eddig hasonló a baratsághoz plusz társul hozzá szexuális vonzalom, intimitás, estleg plusz lelki kapocs.
Panopolis 2015.08.20 11:34:26
@Ingeborg:

De, biztosan. Hogy ideális lett volna bárkinek azt azért nem mondanám.
Én érzelmileg, és fizikailag ráadásul még az exem bélyegét is magamon viseltem.

Közben pedig két csodás nőtől annyi figyelmet, türelmet, nyitottságot, izgalmat, intelekktuális élményt kaptam párhuzamosan, mint még soha.
Három éve javasolta nekem egy olvasó, hogy foglalkozzam a cuckolding jelenséggel is, mivel ez a hűtlenség blog profiljába esik. Azóta is többször eszembe jutott a dolog, de most értem el oda, hogy rászánjam magam az erről szóló poszt megírására... (Alább az utánközlést…..
Panopolis 2015.08.11 12:05:08
@skarlát betű:

Huh! Ez nő fantázia téma a kedvenceim között van! :)

Szóval a témához visszatérve, lenyűgöző és lehengerlő a nő szexualitás ereje. Bár nyilván szélsőséges az az irányzat, amely a legtöbb vallási tanításban kizárólag ennek az erőnek elnyomásra tett erőfeszítést látnak (pl. zsidó, keresztény, muszlim kultúrkör), azért sok igazság van benne.

Ugyanígy izgalmas gondolatjáték a "spermaháború" elmélete, amelynek azonban nincsen valós fizikai bizonyítéka: en.wikipedia.org/wiki/Sperm_Wars

Egyébként mitől is tart vissza a józanság és a jólneveltség? ;)
Panopolis 2015.08.11 12:28:17
@skarlát betű:

Bár nem tudhatjuk, hogy milyenek lehettek a női rituálék, azért a Egyiptomban Basztet istennő éves fesztiválja elég közel állhatott ehhez. Bár csak Hérodotosz leírásban ismerjük, azért elég izgalmas egy buli lehetett. Magyarul sajnos nincs fönt on-line:

"Barges and river craft of every description, filled with men and women, floated leisurely down the Nile. The men played on pipes of lotus. the women on cymbals and tambourines, and such as had no instruments accompanied the music with clapping of hands and dances, and other joyous gestures. Thus did they while on the river: but when they came to a town on its banks, the barges were made fast, and the pilgrims disembarked, and the women sang, playfully mocked the women of that town and threw their clothes over their head. When they reached Bubastis, then held they a wondrously solemn feast: and more wine of the grape was drank in those days than in all the rest of the year. Such was the manner of this festival: and, it is said, that as many as seven hundred thousand pilgrims have been known to celebrate the Feast of Bast at the same time."
Panopolis 2015.08.12 14:46:06
@skarlát betű: Ezekrõl a nyomokról szívesen olvasnék.

Nyilván nem véletlen az sem, hogy egyes társodalmakban az anyai ági õsöket tartották inkább nyilván. Hiszen csak az anya biztos.... ;)
A lakás megint üres, a gyerekek elutaztak. Itt a nyár, igyekszem legalább nekik úgy szervezni, hogy legyenek történések, emlékek, élmények. Én már nem számítok, már begyűjtöttem, ami kellett, én rostokolhatok itt egész nyáron a meleg lakásban. Ez a dolgok rendje, nincs is ezzel…..
Panopolis 2015.07.07 15:51:11
@Alibanya1:

Most valószínűleg néhány embernél kivágom a biztosítékot, de azt mondom, hogy már csak a játék kedviért is szétnéznék a helyedben egy NORMÁLIS szvingerklubban valamelyik péntek, vagy szombat este.

Több okból is.

1. Bátorságpróba.
2. Egyedülálló nőként ingyen vagy közel ingyen van. Iszol egy üdítőt, nézelődsz, beszélgetsz.
3. Érdekes látványosság, közeg.
4. És igen, ha úgy alakul, még izgalmas, egy, vagy több estés partnerre is találhatsz. De persze ott alapszabály, hogy semmi sem kötelező...

És minden ellentétes híresztelésekkel szemben ilyen helyekre nem csak logó hasú, fonnyad 60-as pasik és a leharcolt nőik járnak, hanem jelentős számban nyitott, ápolt és sokszor értelmes 30-50-es emberek is.
Néha azon töprengek, milyen témával álljak elétek, aztán az élet az utamba sodor valami velős taglalgatni valót, ami ráadásul még magával a swingerrel is összefüggésbe hozható. Szép számmal kapok üzenetet a közösségi portálokon, társkeresőkön, és van egy rendre…..