Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valakiateleprol

0 bejegyzést írt és 2277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error Az SSC világa 2018.06.08 06:00:00
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A volt munkahelyemen tapasztalt szokatlan változások miatt kezdtem a levélbe, eredetileg korrupciós leleplezésnek indult, de annak még sovány.. A dolog közepébe vágok,…..
Valakiateleprol 2020.01.12 21:20:02
@Őrült Ló Nagyfőnök:
megvan a megoldás, ugyanilyen név alatt dobj össze egy blogot te is, aztán jöhetnek a levelek, tutira kitellik az idődből, levelek copy+paste többe nem kerül mint baromságokat firkálni egy komment ablakba
aztán te meg adod 20-ért a bannert, az is talált pénz ;)
Régészek szerint Poveglio talajának legalább felét emberi csontok alkotják. A horror sziget kárhozatútjának kezdete a magyaroktól eredeztethető...
Valakiateleprol 2020.01.01 19:31:54
@kiskutyauto:
tudod amióta tilos csövesnek is lenni a 9 millió nincstelen proli országában azóta önként vonulnak a bezárt tébolydába az emberek.
A mai Dísz tér nemcsak a középkori- és a törökkori Buda központi piacaként működött, hanem híres kivégzőhelyként is. A nevesebb lefejezettek szinte mindig a regnáló király hatalmának megdöntésében voltak érdekeltek.  Csapás előtt. (Fotó: Fotoforge.eu)..
Chris Kyle Ki volt Chris Kyle? 2017.07.24 17:46:27
A világ legjobb precíziós mesterlövésze, Chris Kyle - akit katonatársai Legendának hívtak, ellenségei pedig Ramádi Ördögeként emlegettek (és 80 ezer dolláros vérdíjért kerestettek) - a 2003 -ban kezdődő iraki háború egyik legnagyobb hőseként vált híressé. Az iraki háborúban 255 halálos találattal…..
Valakiateleprol 2019.04.26 08:04:58
@molnibalage: vonták az anyád picsáját ki a forgalomból miután beszáradt te fasz :D
a finn 2002-ben aggastyán korban halt meg, csak fél percnyi guglizás kéne hogy ne reklámozz ekkora ordas baromságot
hu.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4
Bemutatkozunk Köszöntünk nyilvános naplónk oldalain! Nem kevés gyötrődés után vagyunk itt és nagyon reméljük, hogy segítségeddel megoldást találunk problémánkra. 11 éve ismerjük és szeretjük egymást. Vidáman és vagányan éltük eddigi életünket. Mindketten…..
A bunkertúra legújabb részében egy lakóépületnek álcázott hidegháborús óvóhelyet fogunk bemutatni...
Valakiateleprol 2019.03.31 01:17:23
@NAV tolmács: Nem is gondoltam volna hogy ez is győri gyártmány mint sok más egyéb a baljós bolsevik éra alatt
A haverok és én Szülés? Nem! 2018.08.27 09:27:13
A cím láttán biztos vagyok abban, hogy azonnal felháborodást kelt némelyekben, lesz olyan, akiben kíváncsiság ébred, és lesz, aki együttérez majd az olvasottakkal.Manapság amúgy sem lehet úgy barangolni az internet berkeiben, hogy az ember arcába ne vágnák kötelességét, már ami a gyermekvállalást…..
Valakiateleprol 2019.01.05 20:40:23
@Zoltán Rádi: ha mindenki élete ennek a szentháromságnak a vonalán forogna nem lenne tele a net ostoba femináci 30 felett is reménytelenül magukra maradt ostoba pesti lotyókkal akik versenyt sírna egymást túllicitálva mindenféle ostoba blogon hogy ki tudja a semmibe vonyítani az élete nyomorát

na meg a sok nihilista örök legényember. azért ez se ma indult, már a 80-as években is voltak akik maguktól rájöttek hogy ha nem nekik való ez a házas élet akkor nem kell azt erőltetni, elvégre ki a fasznak kéne hogy 3 műszak és a fasz kollegák baromságai mellé még otthon is legyen aki dirigálni akar és szívja az ember vérét egy kis potya pináért cserébe. Megmondták, ha már csak a dugás kell szedj fel egy elvált 40-est aztán járj fel hozzá amúgy mindenki élje a maga életét, hálás is lesz az ilyen hogy valaki még bökdösi igazi fasszal a csoffadt formátlan testét.

Azért nem irigyellek, én addig nem mennék el estizni míg bármi más van, legalább ne forgassák az ember időbeosztását, nem fehér embernek való az, még akkor is ha sok helyen nincs más lehetőség, és vannak szakmák ahol kimondottan csak 3 vagy 12 órás váltott műszak van. Én a helyedben rég leléptem volna innen, nem tudom te hogy hol laksz, de itthon nem fizetnék egy mocskos albira hogy a havi felét elvigye az emberhez méltatlan luk ahol lakik. Ha nincs mit hátra hagyni akkor menj míg van türelmed rá mert később ennyi se lesz, most szedd meg magad. Szerintem 3-4 év aztán megint leül a gazdaság, kicsit olcsóbbak lesznek a házak, addigra érdemes összeszedni amit lehet.
Nekem ugyan nincsenek nagy igényeim, egy 15 gurigás vidéki egyszobás kertesben is tökéletesen ellennék, lényeg hogy szomszéd ne legyen halló távon belül. Pl egy téliesített nyaraló vagy ilyesmi, tökéletes az magadra, igazi nyugalom szigete.
Valakiateleprol 2019.01.05 21:05:32
@axolotl77: te inkább ne okoskodj mami, a demagógusok is vastagon benne vannak abban hogy a mostani 30-as generáció ilyen reménytelenül sötét és elveszett, és a következő mostani iskolás generáció módszeres elhülyítéséről ne is beszéljünk.
az is mindent elmond hogy jó ideje ott tart a tanár képzés hogy aki hülye minden más szarhoz az oda még jó lesz és ha van türelme és bőr a seggén akkor jó eséllyel el si végzi, nem lehet elég inkompetens pálya alkalmatlan hogy eltanácsolják.
Magam is ismertem több olyat akire egy marék molylepkét se bíztam volna nem hogy egy gyereket. mégis megvolt a dipomája. De ha ezt nem is veszem bele hogy ennyi a dilettáns kényszer pályás agyzsugorító akkor is ott van a magyar közoktatás menthetetlenül elbaszott alap gondolata hogy a sok nyomorékot ne tanítsa meg semmire csak egy nagy rakás használhatatlan szar amit biflázzanak be és adják vissza mielőtt elfelejtik, és megszokják hogy egy hülye kérdésre egy hülye válasz a megfelelő. de kreativitást, élet menedzselést józan gondolkodást véletlen se nevel beléjük, honnan a picsából si tudna mikor maguk a nyomorult tanárok se tudnak úgy gondolkozni ahogy kéne?! :D

én egy dolognak örülök nagyon, hogy magam mögött tudhatom ezt az egész iskolásdit, elég volt mire bsc szakot kijártam, azóta el is felejtettem kb mindent és nem is hiányzott sose amit belém akartak sulykolni őszintén nem irigylem azokat akik most süllyednek bele a közoktatás bűzös mocsarába. már csak ezért se csinálnék gyereket ide hogy ezt ne kelljen átélnie.
Valakiateleprol 2019.01.07 20:18:15
@axolotl77: mami elég annyi erről a ki kicsoda kérdésről:
www.youtube.com/watch?v=RAp7l_7yYJ4
  Száguld, szárnyal az ingatlanpiac. Ez ma már szinte alapvetés. Mindenki ért hozzá, de tényleg mindenki. Szerintetek mik azok a lakások, amik a leghamarabb gazdára találnak? Nem gondolnátok, de panellakás értékesítése a mai piaci viszonyok között,  szinte ujjgyakorlat egy tapasztaltabb…..
Valakiateleprol 2019.01.05 22:30:45
@Nancsibacsi: nem kéne újfent osztani az észt messziről mikor neked se jutott sok, fater...
Valakiateleprol 2019.01.05 22:37:56
@Zoltán Rádi: megnyugodhatsz győr is egy rakat szar ráadásul mélyen alul fizetett, lebaszták a béreket az alföld söpredékei akik oda özönlöttek mert még emberi áron ki lehetett venni egy rendesebb lakást, pl 70+rezsi és minden szart bevállaltak áron alul, naná hogy többet nem fog adni a geci vállalkozó.
Egy rendes 8 órás 2 műszakért szaros 200 nettó se lehet a legtöbb helyen kikunyerálni, havernak 250-et dobtak volna mindennel együtt 4 műszak folyamatosért és az a audi egyik beszállítója, folyamatosan szalagra termel, szóval bele lehet gebedni a melóba, ja és te nem csak a szalag mellett legyél ennyiért hanem ha szakmád van akkor mellé legyél karbantartó is és csináld meg a gépsort, jaja meg a kurva anyátok :D

pesten egy átlag 230 nettó alatt senki nem áll már fel, nos ennyit egy geci fasz se fizetne vidéken, semmire való élhetetlen város az is, unalmas nulla közösségi élettel, 2 évente nem történik említésre méltó dolog, csak a sok sznob fasz proli, meg a mély sötét büdös balfaszok az alföldről.
Te tbányán sokkal jobban jártál, onnan egy óra buda akár naponta is fel lehetne járni. Persze csak ha nem albiban vagy akkor már nem érné meg az ingázás.
Helyszín: Rózsadomb egyik lépcsője két kanyargós útszakasz között.Résztvevők: Én (22 éves, munkából kissé későn hazafelé tartó lány) és a perverz pöcs!Az esemény: Na ahhoz nem tudok mit  hozzá tenni…kicsit  kellemetlen nekem de a megrázó élményeket jobb…..
Valakiateleprol 2018.12.29 23:30:03
@kedvestortenet:
Hülyébb vagy mint a 10 éves nagyátlag kisanyám...
Valakiateleprol 2018.12.29 23:55:52
@agi: és velük nyalatod ki magad a nagy faszhiány közepette Ágika?
Legutóbb a life.hu egyik cikkében ekézte az egy-éjszakás kalandokat és a tindert egy női újságíró, kiemelve, hogy mennyire lealacsonyító a nő számára, ha egy férfi ismerkedéskor előre közli, hogy csak szexet és minőségi szabad időtöltést szeretne komoly elköteleződés nélkül. (A történet egy Lóri…..
Valakiateleprol 2018.12.25 11:01:43
@Catherine Game: ez az a vicc nem kevés elbaszott életű magyar csajra igaz, sokan olyan barom van aki megállt 10 évig az első hapinak aki az útjába keveredett, előtte kamasz korában pasit legfeljebb akkor látott mikor az öccse előtte vetkőzött le a fürdéshez.
full komplexusos ostoba vidéki picsák ezek jellemzően, erősen közepes külsővel, rosszabb esetben az első pasival gyereket is csináltattak, volt ilyen ismerősöm, aztán persze ahogy kell 3 év után ellapul az eleinte se túl tartalmas kapcsokat, a két bugris egymás agyára megy, apus félre kefél a hülye picsa meg mindenféle anonim netes fotel casanovákkal tele lévő oldalon próbálkozik, sokszor ott is hülyét csinálnak belőle, mikor végre tölt magába annyi bátorságot hogy mégis elmegy a randira ott is csak kóklerekkel fut össze. Én két ilyen eset után úgy voltam hogy annyi élmény sincs ezekben mint egy intelligensebb nővel pár tartalmas chatszex meg utána kép csere, ma már csak röhögni tudok a magyar nők többségén, olyan határ elbaszott alak a legtöbb.
Aki felnézett már egy internetes társkeresőre, láthatja azt, hogy mindegyik arra hivatkozik, hogy náluk milyen sok párkereső van, és hogy a sikerarány nagyon magas. Utóbbit csak nagyon naivak hiszik el, mert gyakorlatilag egy üzemeltetők által kitalált, minden alapot nélkülöző…..
Valakiateleprol 2018.12.23 14:51:53
@CyberPunK: te már ott elbasztad faszikám hogy volt olyan barom aki hozzád ment te meg vagy akkora csicska hogy elvetted :D
Gondolom készen van a kölyök is, még pár év azt csúszik a válóper is, kezdj gyűjteni ügyvédre meg gyerektartásra, ja meg találd ki hova költözöl :D
Az se normális aki egy társkeresőről nősül...
Valakiateleprol 2018.12.23 15:06:34
@Dodag: bármi hihetetlen, de a kiéhezett kanok nem fogják venni a fáradtságot, hogy egy alaposabb szűrésen átessenek a regisztráció előtt, ami Mondjuk a regisztrálásnak a folyamatába beletartozik, ilyen pl hogy meg kell adni telefonszámot a visszaigazoló SMS miatt, meg kell adni személyi igazolvány számot, mellé valós arcképet, még ki kell tölteni mindenféle személyes adatot és kétszer nem lehet regisztrálni ugyanazzal a telefonszámmal illetve személyi igazolvány számmal.
ha valakit egyszer kimoderáltak onnan még egyszer nem regisztrálhat ugyanarra az oldalra.
Hidd el kurvara nem lesz népszerű az oldal, viszont ezer százalékig megbízható emberek maradnának a végére, már meg is van oldva a moderáció első lépése, nem fogják elárasztani az oda nem való alakok az ilyen oldalt.
Hallottatok már az Észak-Szentinel-szigetről? Nem sokszor kerül be a híradásokba, most mégis megtörtént, az eltűnt malajziai repülőgép lehetséges landolási pontjaként említették. Ennek a valószínűsége csekély, de a sziget így is maga a rejtély: lakik itt egy törzs, amely teljes elzártságban él a…..
Valakiateleprol 2018.11.22 16:14:53
@burakefendi: az a szerencséjük hogy őket elkerülte a mocskos terror gyarmatosítás mind a geci franciák mind az mocskos világ segge lika angolok részéről, akkoriban azokat nem hatotta volna meg hogy 500 nyilakkal hadonászó fekete seggű bennszülött ront rájuk, kiírtották volna 2 nap alatt ezeket is az utolsó emberig és letiporták volna az egész szigetet az utolsó fűszálig, majd miután nem találtak volna semmi szerintük értékeset otthagyják a földig pusztított helyet.
Visszatérve a laktanyába kaptam két hét szabit, ez aztán szokatlanul gyakran megismétlődött a következő hónapokban. A szerződésem vége előtt el kellett használnom az összes megmaradt szabadságot, és jó sok volt belőlük. Két hónapra ebbe a vendée-i városkába települtem át..
Valakiateleprol 2018.10.25 18:08:15
@Balazs_: kérlek, akkor kimarad a nem "polkorrekt" faji megkülömböztetés, és a szigorú tények leközlése is ami esetleg a liberális lelkedet sértené, helyette itt van a jól megalapozott vélemény kizárólag a te személyedről:
egy agymosott szervilis gyökér vagy, a magyarok fajtájának alaptípusa, aki pont annak a seggébe bújik aki a legtöbbet ártotta a saját hazádnak, és eladtad magad a legalizált terror támogatóinak, mivel az ország ami pénzeli jelenleg az amcsik után a világ második legnagyobb elnyomója és kizsákmányolója. Sokaknál ez önmagában elég lenne hogy minden nap maga fölé köpjön és alá üljön, de neked van elég vastag bőr a szarrá vert képeden hogy ez se legyen elég, de még a korrekt önkritika is hiányzik már belőled.

Aki nem tudná pontosan milyen politikai érdekek mozgatják a légió rabló hadjáratát a jelenleg is 20 államban zajló francia gyarmatosítás közepén van az sajnos marad hülye a témában, mert miután jött a libsi radírpók megette a szöveget mert a csigazabálók szennyese volt benne vastagon.

sebaj, a rejtői szépséget ugyan meg se közelítő de azért nyilván nagyon kalandos homár-légió szülte katona sztorik elférnek még ide, attól nem kell tartani hogy vissza térő olvasó legyek itt. Nekem a gyomrom nem bírja az ilyen söpredék társaságot.
A második legnagyobb ellenség a hideg volt. Nappal a hőmérséklet sokszor tűrhető volt, vagy kifejezetten meleg, de amint lement a nap, 0-5 fok körülire csökkent, és a szél is állandóan fújt. Nekünk állandóan a szabvány egyenruhában kellett lennünk (kb. annyira volt meleg, mint…..
A megfizethető áru komoly órákkal foglalkozó posztra számos érdekes komment érkezett, köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Felvetődött néhány olyan órákkal kapcsolatos téma, melyeket ezúton szeretnék tovább boncolgatni. Először is, az Aliexpresszes kínai órák 25-től akár 80 dollárig (utóbbi svájci…..
Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a mama hotelekben élők helyzetével és az úgynevezett Pán Péter jelenséggel foglalkozó tudományos és közéleti írások száma. Ez annak a jele, hogy egyre többen ismerik fel, hogy maga a jelenség egyre elterjedtebb nyugaton, de Magyarországon is, és káros mind a…..
Valakiateleprol 2018.09.19 14:19:12
@KUNTYI: milyen kéglit vettél te 7 és félből 2016-ban? :D békés megyében egy félkomfortos 1,5 szobás vályogházat? :D
mert élhető helyen te nem kapsz garzont 12 alatt az kurva élet. és akkor még mellé tarts meg egy jobb melót 8 évig folyamatosban mire össze kuporgatsz te egy garzonra, elmesélem mire össze jön a lóvé rá addigra pár millióval vastagabb lesz az ára mint mikor elkezdted, itthon te ennyiből nem költözöl normális helyre, ezzel etesd az öreganyád a tolószékben.
Valakiateleprol 2018.09.19 17:01:35
@tnsnames.ora: az mindenki magánügye és maszek nyomora ha phD-t tesz azért hogy a szaros guglinak dolgozhasson a többi droid közt, semmi nem kényszer, követelni meg gondolkodni lehet mindenféle baromságban az más kérdés ki fogja megütni ezt a mércét a jelentkezők közül.

@Mallowan: mondjuk esetleg család alapítás előtt közösen össze kaparják ketten az egzisztenciát? ilyen egyszerű logikus dologra nehéz eljutni egy pinával a lábad közt, pedig magadat olyan kurva sokra tartod, de azt képtelen vagy össze rakni fejben hogy egy mai magyar fizetésből te nem fogsz eltartani egy családot magadon kívül. ennyi.
ja persze tegye bele a sok kis lotyó a seggét a készbe amit 10 év alatt kapart valaki össze mert nekik a komplettre tálalt asztal kell a végén csak mert úgy képzelik hogy az nekik jár, azt meg a nagy lófaszt mama!

@jotekony koc: még jó hogy nem szóltak rá semmit, elvégre a nők ugyanezt csinálják vissza felé, nehogy már ne legyen valakinek szerencséje egyszer pasi létére!
    "Sztriptízbárba olyan lúzerek járnak, akik nem jutnak ingyen puncihoz. Neki meg olyan férfi kell, aki meg tudja szerezni magának a nőt." Ez egy érdekes eset volt. Van az a szitu, mikor minden túl szép és túl gördülékenyen megy ahhoz, hogy igaz legyen. Ilyenkor gyanakodsz, óvatoskodsz és…..
Valakiateleprol 2018.09.18 10:17:24
@Jeronimo: eleve nem lehet komplett aki ennyire kettős életet él, persze arról nem szól a fáma hogy a bankban mit csinál, ennyi ésszel én nem tenném a kirakatba felelős ügyeket intézni, lehet hogy a hátsó lukban fénymásolgat vagy hasonló,
esélyes hogy a rúdon pörgés mellett néha vén pénzes faszokkal elmegy egy kis extráért ezt azt megtenni,

ránézésre megismerhető ez a túltoltan extrovertált, kivarrt bőrű full műanyag urbánus kategóriás picsa, egyre több az ilyen szarházi ezekben a nyomor keleti vicc országokban az ilyenből, főleg azok közül kerülnek ki akiknek sose volt annyi esze hogy vállalható életkörülményeket kaparjanak össze maguktól, és ilyenből akad elég sok a magyar nők között és valami félreértelmezett feltűnési viszketegségből próbál az ilyen jobb híján figyelmet és tőkét kovácsolni.
egy hetet nem ér egyik se amit az ember az idejéből áldozna ezekre.
A sorozatrandizó Ahhha 2018.09.03 06:43:41
Edina tinderes ismerkedés eredménye. Szerencsére ő sem híve az online csevegésnek, ezért hamar megkaptam a számát. Még aznap beszéltünk is telefonon. Könyvelő, nemrég kezdte a pályát, 24 éves és egyedül él pesten. Rutinszerű beszélgetést toltam, humorral, csipkelődéssel és mindennel, ami általában…..
Valakiateleprol 2018.09.05 19:01:22
@Krisz101: látod pont az ilyen faszfej újgazdag húgyagyú ficsúrok rontották el az amúgy agyilag prmitív magyar nőket, mert az ilyenek igény szintje is a béka segge alatt, egy átlagnál fél fokkal jobb nőért aki nem az erőfeszítésének hanem a puszta korának köszönheti hogy MÉG jól néz ki az ilyen bájgúnárok képesek eljátszani egy fél hugh hefnert és egymásra licitálva teszik a szépet az ilyen kurvácskáknak.

Ezzel csak téves önbizalmat és súlyosan túlértékelt énképet adnak a szájukba a nőknek, igen az átlagnál randábbaknak is, és erről csak a magyar faszik határtalan igénytelensége, szervilis lelkivilága és megalkuvó hozzá állása tehet.
Mai rendelésem első páciense Ádám volt, akit már a pszichiátriai osztályról is kirúgtak, de szerencsére megtalált engem Tinderen. Praxisom során volt alkalmam tanulmányozni hasonló elmebetegeket, így jól tudom, hogy állapotuknak konkrét fázisai vannak. (Az alany mondatait moderált formában…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdvözlöm! Egy internetes fórumon találtam rá erre az email címre, ahol leírták, hogy bátran kérhetünk segítséget. Tanácsot szeretnék kérni én is! Debrecenben dolgozom egy egészségügyi…..
Valakiateleprol 2018.07.03 18:56:53
@Őrült Ló Nagyfőnök: nemhogy a legtöbb helyen a 80-as évek selejtezéséből maradt sort használják, hanem konkrétan maga a cég volt az amit kiprivatizáltak, és a gépek ugyanúgy változatlanul a 70-es évek eleje óta ugyanabban a pusztuló épületben várják a végső leállást csak a cég kapuja fölött az olcsó plexi táblára nyomott cégnév az változik egyre gyakrabban.

nem egyszer láttam 40-50 éves NDK-s gépsort sok üzemben, talán mondtam is, répcelakon a sajtgyár dobozolójában, a rába megmaradt részlegeiben rengeteg muzeális gép, de volt kesztyűgyár ahol a japcsi kötőgépek legfiatalabbika volt 28 éves, de akadt 40 is, relés vezérléssel, az áramszolgáltatók többsége még mindig az első 5 éves tervben lefektetett hálózaton nyomja a 45 éves ganz megszakítókkal a villanyt meg amúy általában az egész kibaszott lófasz-ország ugyanabból él ami a 60-as évek gazdasági fellendülése óta egyben maradt még.

A kórházak, közintézmények, iskolák, kultúrházak bő háromnegyede ugyanabban a formában létezik és azóta sok helyen még a kibaszott műpadlót se cserélték egyszer se, mert ugye ARRA nincs pénz, közszolgák bérére NINCS pénz, dögöljenek éhen minek mentek oda melózni, kórházakra, minek aki ott van az már nem adózik, dögöljön meg, lényeg hogy ellopni legyen mit mindig, péztáros-debil-lőrinc vagyona lassan nagyobb mint kongó féléves GDP-je, egy hibbant cigány és a zsidó pereputtya 3 ciklus óta az egyetlen használható hatalom. És a legkülönfélébb adók meg a 30-as tábla alatt bokorból a szarrá adóztatott autósokat lesifotózó sintér-brigád az van töményen.

Onnan tudom hogy vissza értem ebbe a seggluk államba mikor minden faluban meglátom a piás biciklist basztató sündőrt, kilóméterenként véda és tengelysúly ellenőrző kapuval. Mert ugye ebből a legkönnyebb pénzt kivenni a veréb zsebéből, csak állna le 2 hétre az egész lakossági forgalom, húú micsoda botrány lenne belőle!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! 10 hónapja dolgozok egy irodán, jól menő cég, a munkatársak viszonylag jófejek. Viszont nagy a munkaerőhiány és a fluktuáció. 8 órára bejelentve 9, 10 óra a…..