Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forr Adalmár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg sokak konyhapolcán rejtőzik olyan élelmiszer, amit pánikolva tett be a bevásárlókocsiba a koronavírus-járvány kezdetén. És valószínűleg erre csak akkor jön rá, amikor a kukába dobja ki, mert megromlott. Az élelmiszer-pazarlás a jobb módú és diplomás családokban gyakrabban fordul elő,…..
Az Egyesült Államokban is egyre több vitát szül a közterületen élő hajléktalan emberek helyzete. Nemrég egy hawaii képviselő kalapáccsal próbálta elűzni a bevásárló kocsijukat tologató hajléktalanokat. Az akciója közfelháborodást váltott ki, így elismerte, hogy más…..
Forr Adalmár 2014.06.29 06:31:21
Én azt gondolom, hogy egy nagyon buta és tudatlan társadalmi alapeszme minden gondunknak az okozója, ez pedig; a haszonelv. Ha más megközelítésből élnénk az életünket, nem lenne ok a környezet szennyezésére, az embertársaink kizsákmányolására, stb.. A mindannyiunk életének jobbá tétele, nem lehet politikai hovatartozás kérdése. Ezen már felül kellene emelkedni az „o-kosok-nak”, mert birka módjára viselkednek. Hamarosan a bolygó lakosságának el kell gondolkodnia azon, hogy ilyen életvitellel már sokáig nem lehet húzni. Sajnos, nagymértékű a tudatlanság még napjainkban is, bár sokan vélik magukról: "micsoda nagyszerű emberek vagyunk!" Valójában ez csak önámítás, így azt hiszik, nincs felelősségük az élet iránt! Bizony van, nagyon is nagy!!! Azzal sem törődnek, mit hagynak a gyermekeik számára hátra. Haszonleső "emberek" kormányoznak mindenhol, nem beszélve a háttérhatalom elkorcsosult élőlényeiről, kiknek halvány elképzelésünk sincs a valóságról!!!
Csak egy igazságos, tisztességes és őszinte hozzáállással lehet fenntartható életmódot folytatni, ahol nincsenek éhező gyermekek, hajléktalan felnőttek, míg bizonyos fejletlen "emberek" hiszik magukról; „micsoda remek munkát végzünk” a KÖZ számára!!! És egy örök igazság végezetül: mindenki azt hisz, amit akar, de innen egy szeget se vihet senki magával távozásakor!!! Vagyis: nincs értelme a mértéktelen anyagi javak halmozásának...