Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OctoberAir

26 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M. Night Shyamalan remek visszatérést produkált mozis fronton A látogatással. Erről a filmről is találsz kritikákat a Horror-Filmek.hu oldalon.  Na persze rengeteg másik írásra is rábukkanhatsz.  ..
Az idei év egyik legjobb horrorjaként harangozták be David Robert Mitchell It Follows című alkotását, amelyet hazánkban június 25-én fognak bemutatni. A film egyáltalán nem szokványos horror, ám engem annál inkább megfogott. Igazi, idegtépő és érdekes alkotás, éppen ezért…..
A múlt héten megnyitotta kapuit az American Horror Story Hotel című szériája. Én nagy reményekkel néztem az évad elébe, hiszen személyes kedvencem az első évad volt, amelyben ugyebár egy kísértetjárta házba kerültünk be. Az előző évad, a Freak Show egyáltalán nem tartozott…..
OctoberAir 2015.10.13 12:30:29
@Terror Dzsoni: Ebben igazad van, de a végén teljesen úgy jött le, hogy Iris, Sally és Gaga fiúja valahogyan adósai a hotelnek, lehet erre még pontosan nem tudjuk a választ. De teljesen igazad van.
King rajongóként mindig az első dolgom az, hogy megvásároljam a legújabb példányokat, amint megjelennek magyarul. Így tettem az Újjászületéssel is, ami egy pillanatra sem pihent a polcomon, hiszen azonnal…..
Ma egy nagyon érdekes horrort hoztunk, amely egy meglehetősen szokványos témát egy igencsak szokatlan köntösben tár a néző elé. Készen álltok, hogy másfél órán keresztül…..
Ismered Joe Hillt? Hogyha szereted a horrort és Stephen Kinget, akkor mindenképpen meg kell ismerked vele. Joseph Hillstrom King Stephen King és Tabitha King középső gyermeke. A legtöbben úgy gondolják, hogy méltó utódja édesapjának, egy olyan alkotó, akinek az írásaira érdemes…..
Hátborzongató kísértet házas thrillert hoztunk erre az esős március végi napokra, amely bárkit feltölthet egy kis borzongással. A film középpontjában megismerhetjük Ben Marshallt és családját, akik a város zaja elől elköltöznek egy hatalmas házba az elhagyatott, angol…..
Ha kedvelitek az elgondolkodtató, pszichológiai témájú horrorfilmeket, akkor a tavalyi Come Back to Me-t szeretettel ajánljuk nektek. A történetben megismerhetjük Sarah-t (Katie Walder) és Josh-t (Matt Passmore), akik boldogan költöznek egy csendes kertvárosba. Sarah otthon…..
Szeretied az izgalmas, rejtélyekkel övezett thrillereket? Hogyha élvezed, hogy egy gyilkossági ügy részletei lassan bontakoznak ki előtetted, akkor a The Loft biztosan megfelelő választás lesz. A filmben megismerhetünk öt házas, sikeres férfit, akik igazán jó barátok.…..
A fekete ruhás nő első részét még 2012 márciusában mutatták be Daniel Radcliffe főszereplésével.  A történet középpontjában az Eel Marsh ház állt, amelynek igen kísérteties múltja van. Engem három évvel ezelőtt teljesen elvarázsolt a történet, főleg azért, mert…..
Idén sem szűkölködtünk borzongatós filmekben, így én is összeállítottam a saját listámat a számomra legjobbnak ítélt filmekből. A tíz legjobban tetszőt választottam ki a látottak közül. Sokról hosszabb ajánlót is elérhetsz a blogon, amelyet a film címére…..
Tales from the blog Ouija (2014) 2014.12.01 17:59:00
Miről is lehetne érdekesebb horrort csinálni, mint a népszerű szellemidéző tábláról? Számos film készült már erről, és valószínűleg még fog is. Az idei Ouija nem fog rengeteg új dologgal kecsegtetni számunkra, de azért nézzük meg, hogy mivel is állunk szemben. A film…..
A Jessabelle olyan szempontból semmiképpen sem volt szerencsés címválasztás (vagy pontosan igen?), mert azonnal a mindenki által várt Annabelle-re asszociálhatunk róla, pedig a két filmnek túl sok köze nincs egymáshoz. Annyi átfedést lehet bennük felfedezni, hogy mind a ketten…..
Idén, a Fumax kiadó gondozásában jelent meg Kathy Reichs Temperance Brennan sorozatának negyedik kötete, amely zsánere szerint antropológiai krimi. A Dr. Csont sorozat rajongóinak mindenféleképpen kötelező darab. A történetben ismét Tempe Brennan nyomozásait követhetjük. A…..
Hogyha valaki kedveli a kicsit lélektanibb borzongásos történeteket az semmiképpen sem fog csalódni a The Babadookban. Kicsit lassabb kibontakozású, de jól felépített drámai történettel állunk szemben, amelynek a középpontjában egy kisfiút és anyukáját ismerhetjük meg. A…..
Kissé megkésve egy igazi Halloween hangulatú filmet hoztunk az Egyesült Államokból, amelyben öt barát kalandjait követhetjük nyomon a borzongatós éjszakán és az előtt.  Céljuk az, hogy bejárják az Államok legfélelmetesebb látványosságait. Érdemes tudnunk, hogy az Egyesült…..
Tales from the blog Horns (2014) 2014.10.15 18:10:00
Joe Hill első sikerregényének mozis adaptációja egyáltalán nem fog csalódást okozni a horror kedvelőinek. Részünk lesz egy nagy adag sötét humorban, egy megoldatlan rejtélyben és egy pár megmagyarázhatatlan, természetfeletti jelenségben is.  A következőkben összefoglalom,…..
Az A Good Marriage Stephen King azonos című kisregénye alapján készült thriller, amely azt a kérdést feszegeti, hogy vajon mennyire ismerjük azt a személyt, akivel az ágyunkat is megosztjuk? Darcy (Kristen Conolly) és Bob (Anthony LaPaglia) 25 éve él harmonikus és boldog…..
Idén már a második friss házasos horrorfilmet láthatjuk.  Az ördög ivadéka (Devil’s Due) után kissé szkeptikusan kezdtem bele a Honeymoon című filmbe. Szerencsére kellemesen kellett csalódnom. Főként akkor rémültem meg, amikor a Honeymoon első jelentében megláthattuk a…..
Az idén jól el vannak látva olvasmánnyal a Stephen King rajongók, hiszen az Európa Kiadó csak úgy kényeztet bennünket.  Jött a Joyland, az Álom doktor és ebben az évben még jön a Mr. Mercedes is. No, de mire is számíthatunk a klasszikusnak mondható Ragyogás…..
Ma egy nagyon érdekes hangulatú horrorról fogok beszámolni nektek. Aki szereti az okkult, ördögös témákat az nem fog csalódni az At the Devil’s Doorban sem. A film elején megismerkedhetünk egy lánnyal (Ashley Rickards), aki eladja a lelkét az ördögnek, és ezért hatalmas árat…..
Ha igazán minőségi borzongásra vágysz, akkor Stephen King könyveiben sohasem fogsz csalódni. Hogyha összetársítjuk a vidámparkot a szellemekkel és egy megoldatlan gyilkossággal, amelyet ráadásul a horror királya írt le nekünk, akkor garantált a szórakozás. A történet…..
Általában igaz az a megállapítás, hogy a filmek folytatása rosszabb, mint az első rész. James DeMonaco azonban kivételt képzett a The Purge második részével. 2013-ban az első Purge megjelenésekor nagyszerűnek tartottam a film alapötletét. A bűnözési rátát egy olyan…..
Tales from the blog Haunter (2013) 2014.07.29 18:34:12
Esti szórakozást kerestem hosszasan, majd kissé unottan és álmosan kezdtem bele a Haunter című kanadai horrorfilmbe. Később mégis ott maradtam a monitorom előtt, ezért azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam. Lisa (Abigail Breslin) igen unalmas életet él, hiszen minden egyes napja…..
Krakkó igen népszerű nyaralási és kirándulási célpont, ráadásul könnyen és olcsón el lehet jutni a lengyel városba.  Nekem volt olyan szerencsém, hogy ellátogathattam Krakkó legsötétebb házába, amelyet Lost Souls Alleynek neveznek (Elveszett Lelkek Sikátora). Krakkó igen…..