Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pedrodetor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség London, jövünk! 2014.06.15 18:16:23
Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a…..
pedrodetor 2014.06.16 14:44:32
@bigpond:
- Muszaki vizsga itt MOT neven fut. Elso vizsga harom evesen kotelezo, utana evente. Egy vizsga 60 font. Komoly muszaki hibakkal lehet csak megbukni, vagy pl ha az orrod elott van betorve a szelvedo.

- szerelot viszonylag nehez talalni, de inkabb azert mert egyszeruen nem ertik meg hogy Te tenyleg szeretned megcsinaltatni a 12 eves Octaviadat :) Es nem, nem baj ha 50 fontnal tobb lesz a komplett elso-hatso fektarcsa-betet csere.

- semmi baj nics az oreg autokkal, legalabbis en meg nem talalkoztam ilyen eloitelettel

- hasznalt auto tenyleg olcso ( ha osztrak biztositasi rendszer lenne mar biztos lenne vagy 5 roncsom ;) ). Angolok valahogy irtoznak attol, hogy koltsenek az autora (lasd szerelos "problema"). En nem teljesen ertem, hogy miert de meg az alapveto dolgokra sem koltenek neha. Skodamon, amit
tiz evesen vettem, peldaul mar nem volt gumi a az ablaktorloben, a fem keret csiszatolta az uveget. 25 font volt az uj szett, ennyit siman otthagynak egy pentek esti kocsmazasnal. Lattam mar nem egy 5-6 eves autot teljesen sima gumikkal, ez kulonosen fura egy olyan orszagban ahol minden heten esik az eso.
10 eves autoknal mar eleg sok ilyen aprosag ossze tud gyulni. Az utak sem tul fenyesek errefele, futomu is cseres lesz. Szoval megveszed 50 fonttert es az auto meretetol fuggoen 500-1500 font mire az alapveto dolgokat megcsinaltatod.