Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Outside The Box

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A családi nyaralás idején a kisállat tulajdonosok nagy problémával kerülnek szembe, hiszen akár egy-két hétre is meg kell oldaniuk kedvenc háziállatuk etetését, gondozását. Sokan annyira szoros kapcsolatban vannak kutyájukkal, hogy nem bízzák másra, inkább magukkal viszik egy…..
Felelősségteljes állattartóként a nagy melegben figyeljünk még jobban kisállatainkra.   Szabadban tartott kutyák esetén nagyon fontos, hogy mindig legyen árnyékos hely a számukra. A kutyusok hajlamosabbak a hőgutára mint az emberek. Az állatok testhőmérséklete ugyan magasabb…..
Nagy öröm egy kiscica érkezése a családba. Mindenki simogatni, szeretgetni akarja az új jövevényt, hiszen ártatlan pofikáját látva nem tudunk ellenállni neki. Az állat befogadásával az egész életére szóló felelősséget vállalunk érte, így mindig a legjobbat kell, hogy…..
A lakásban tartott cicák legtöbbjét az elhízás veszélye fenyegeti. A mozgásszegény életmód miatt sok esetben nem tudja a táplálékot teljes mértékben hasznosítani az állat, így az zsír formájában lerakódik szervezetében. A túlsúlyos testű cica és gazdája az évek során…..
  Van egy aprócska Japán sziget, ahol egy emberre hat macska jut. Aoshima Island, - más néven a Macskák szigete - lakosainak száma mindössze húsz fő, azonban 120 macskával osztják meg lakhelyüket. A cicákat még a 40-es években telepítették be a szigetre, mikor a helyi lakosok…..
Mielőtt kiskutyát fogadnánk otthonunkba, bizony sok dolgon el kell gondolkodnunk. Többek között olyan fontos kérdésről, mint az, hogy a választott kutyafajta vajon mennyire fog a mi életmódunkhoz alkalmazkodni. Sokszor azért kerülnek az állatok néhány hónap után a menhelyre, mert…..
Tudom minden gazdinak a saját cicája a legszebb, de a tenyésztők által kitenyésztett néhány macskafajta mindenkinek elnyeri tetszését. Némelyik hosszú szőrével, mások csodás kék szemükkel hódítják meg a macskatartók szívét.   Lássunk hát négy cicafajtát, amelyek…..
Kedvenc háziállataink ugyanúgy kommunikálnak velünk, mint bármely más családtagunk. Az ő nyelvüket, kifejezésmódjukat az együtt töltött idő alatt egyre jobban kiismerjük, azonban ha olyan családhoz kerül a cica, ahol még nem tartottak háziállatot, bizony könnyen lehetnek…..
Kutyánk nevének kiválasztása felelősségteljes feladata, hiszen az állat egész életében ezt a szót fogja talán a legtöbbször hallani. Persze nehéz a választás, hiszen nem tudhatjuk előre, hogy a kialakuló egyéniségéhez passzolni fog-e a választott név, bár kétségtelen, hogy…..
Ugye mi is utáljuk a szúnyogcsípés okozta kellemetlen viszketést. Gondoljunk csak bele milyen idegesítő lehet egész nap csak vakarózni. Szegény kutyusunk nap, mint nap szenvedne a bolha csípései miatt, ha nem készülnénk fel az élősködők támadására. Nemrég kislányom…..
 A macska kommunikációja összetett, többféle módon lép kapcsolatba környezetével, a vele együtt élő macskákkal, emberekkel illetve más állatokkal is.   Többféle képen értelmezhetjük a cica egyik kommunikációs eszközét, a nyalogatást.   Szeretjük azt hinni, hogy ezzel…..
  Nagyszabású kiállításon jártunk a hétvégén Bolognában. Több mint 600, a világ 36 országából érkezett kiállító mutatta be termékeit a Zoomark International 2015 rendezvényén.   Kép forrása: http://www.zoomark.it/   A szakmai kiállítás fő irányvonala a…..
A cicák nagyon kényesek önmaguk tisztán tartására, életük 30%-át ennek a műveletnek az elvégzésével töltik. Éppen ezért a gazdiknak is több figyelmet kell fordítani a macska alom megfelelő minőségére és tisztaságára, főleg a lakásban tartott állatok esetében, hiszen…..
  A tavasz a változás és a megújulás időszaka. Előbújnak a növények a biztonságot adó földből, virágoznak a fák, bokrok. A gazdik és kutyáink is egyre több időt töltenek a szabadban. A kutyasétáltatás néhány veszélyére múlt heti cikkünkben már felhívtuk a gazdik…..
A rideg, szürke idő után végre újra itt a tavasz. Hatalmas sétákra csábít a természet, szeretnénk beszívni a virágzó fák illatát és hallgatni a méhek duruzsolását.   Nemcsak mi, emberek vagyunk így ezzel, hanem négylábú kedvenceink is. A téli időben lakásba szorult…..
Lakásban tartott állatoknál tapasztalhatjuk, hogy az együttélés során kisebb-nagyobb bosszúságok is érnek minket a sok szeretet és önfeledt játék mellett. A gazdik bizony sokszor kétségbe esnek, mikor kedvencük körmeinek élesítése és koptatása céljából a nagymama nagy…..
Tapasztalatom szerint - és sajnos kutyatáp forgalmazóként nagyon sok ilyen tapasztalatom van - a gazdik nagyobbik hányadának fogalma sincs, hogy kell etetnie a kutyáját. Ha végigolvasod a blogsorozatomat, képet kapsz arról, hogy mik azok az alapelvek, amelyek kutyatartóként én is…..
Mikor kutyusoddal elmész sétálni, mindig figyeled a mozgását, járását, lábait, testtartását. Ebből tudod leszűrni, hogyan érzi magát. Nagy boldogsággal tölt el mikor nézed, mekkorákat ugrik, szökell, örömködig a sétának. Ha esetleg még dolgoztatod is, akkor nagyon nagy…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..