Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lynx_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtam arról, hogy a problémáim vannak a Citadel Seraphim Sepia wash-al. Elsőként apró részleteken (haj, fa, stb...) használtam, és ott rendesen működött, de kicsivel később a Phoenix Guard osztagot tönkrevágta, mert opálos, fehér trutyivá száradt a figurákon. Akkor…..
Beszereztem pár új figurát az elmúlt hónapokban, csak mindig volt más, fontosabb poszt, amire a kevés szabadidőmet szántam. Ugyan még mindig van sok "fontosabb" téma, mint hogy az "új" (értsd: pár hónapos) figuráimmal büszkélkedjek, mégse halogathatom tovább a témát. ...meg…..
Félelem és rettegés Fábiánsebestyénen II. mérkőzés, avagy: 2500 pont Vampire Counts vs High Elf Tomb Kingek ellen sokszor játszottam, tehát élőholtakkal már találkoztam a csatamezőn, de vámpírok ellen ez volt az első csatám. Bodri házigazdai minőségében fogadott a…..
Gunnar a birodalmi Szabad Milícia gyalogos tagja volt, amíg el nem lopta egy gróf kedvenc lovát. Miután elkapták, ismét gyalogos lett belőle, csak már nem annyira „szabad”. Most épp’ az egyik poros katonai sátor előtt ácsorgott, és kiköpött. Fogai alatt még utána is…..
A 4-es számú Sivatagi Büntetőtábor a kúton kívül két nagy épületből, egy istállóból és tucatnyi sátorból állt, délibáb-távolságban a poros kis oázis, El-Harbeg városfalától. Az egyik házban a tiszteket szállásolták el, a másikban az étkezde és az egyéb…..