Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fastor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tenable adott ki egy figyelmeztetést, amely szerint a TP-Link WR841N sorozatú router eszközei olyan összetett sérülékenységgel rendelkeznek, amelyen keresztül távolról is átvehető az irányítás a router, és azon keresztül a mögöttes hálózat felett...
Fastor 2018.10.05 12:07:24
@Le a spammerekkel: Ez számomra nem probléma, édesanyáméknál állítottam be egy ilyen routert, de ők meg csak viberre és játékra használják. Ha jól értem, akkor ilyen használat mellett nem probléma ez.
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
Fastor 2015.06.10 07:50:44
Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes…..
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..