Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piccinocece

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van lejjebb. Lehet, hogy ezt már leírtam néhányszor, de újra és újra megtapasztalom az élményt. Az rendben van, hogy a levegővétel is fogyaszt és a fogzási fájdalmat nyaklánccal kell enyhíteni, na de hogy a rákot néhány perc alatt gyógyítani lehetne? Hát persze, erre is…..
piccinocece 2017.06.10 10:44:29
@dittke6: Nem a megelőzésre helyezik a hangsúlyt? Szóval még sose mondta senki hogy ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz, csökkentsd a stresszt, mozogj rendszeresen, ne egyél vörös húst, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, sok halat, csökkentsd a telített zsírok fogyasztását? Sose mondta az orvos hogy járj rendszeresen szűrővizsgálatokra amikkel drámain tudod növelni a túlélési esélyedet? Élj a védőoltások adta lehetőséggel hogy enyhe betegségek súlyos szövődményeivel se kelljen együtt élned? Ezeket ugye a gonosz gyógyszergyárak gyártják, pedig mennyi pénzt lehetne keresni ha egyetlen csecsemő se kapna BCG védőoltást és mindenkit aki elkapja a betegséget 6-12 hónapig antibiotikummal lehetne tömni.
Ja de várjunk, ehhez meg kéne változtatni az életmódot, nem csak 2 tabit bekapni reggel meg este. Hát ez az emberek nagy részének már nem megy, de másra kenni a felelősséget már nagyon.
Az elmúlt 25 évben a japán Tajdzsi (Taiji) lett az állatvédő aktivisták vesszőparipája, ha  delfinekről volt szó. Pedig nem az egyetlen hely, ahol a halászok delfint ölnek. Az Earth Focus hátborzongatóan mutatja be, ahogy Lima partjainál perui halászok szigonyokkal meglövik a…..
piccinocece 2014.05.30 20:43:11
@"the dragon": Minden a biológiában kicsit jártas ember tudja, hogy a delfinek nem halak.