Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tr4nCe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
Tr4nCe 2016.06.09 09:30:16
@zsolt_22: Dárdai Pali milyen szakmai edző múlttal lett szövetségi kapitány? Ahhoz képest nem rossz... ;) Attól, hogy valakinek jó hangja van, nem biztos hogy jó mentor is lesz. Szerintem ByeAlex nem rossz húzás. Értelmes ember, és a motivációja is megvan hozzá. Bár azon én is csodálkozom, hogy elfogadta a felkérést.
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Tr4nCe 2016.03.03 09:57:04
@szociál: Nem az a lényeg, hogy ki nyert, de ezt a videóban is elmondják. Hanem szándékosan/"véletlenül" bele kontárkodtak a produkciójába. Neked is cseszné a csőröd, ha belerondítanak a munkádba helyezéstől függetlenül.
Tr4nCe 2016.03.03 10:03:40
@new_boy_on_the_block: Akkor minek írsz ide, ha nem érdekel. epic.
Tr4nCe 2016.03.03 10:53:47
@traxx: Te sem nézted végig a videót. :)
Csorgatjuk a nyálunkat a szebbnél-szebb női cosplayerekre, együtt ülnek velünk a lelátókon a nagy tornákon, de NEKIK már nem tudunk szurkolni. Ha elkezdünk beszélni arról, hogy miért nincsenek női eSportolók, csak megy az egymásra mutogatás. Márpedig egyelőre nincsenek - a…..
Tr4nCe 2014.05.29 11:04:50
@stoic79: Ez így van, de az érzelmi intelligencia is döntő tényező, ha ócsárolásról van szó. No meg a hozott normáktól, és lássuk be, a mai fiatalok nagy részét a TV és az Internet neveli fel, ami nagyban befolyásolja döntéseit, főleg ha ez virtuális környezetben történik.
Tr4nCe 2014.05.30 11:00:21
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek a kommenteden. Ritka nagy baromságokat írsz úgy, hogy valószínűleg életedben nem élsportoltál, vagy a tipikusan feladok mindent ami nehéz féle ember vagy. Boxolni is tudnak a nők, sőt ketrecharcolni is tudnak, akkor azt sem nevezed annyira maszkulinnak gondolom. De elég ha lejössz kosarazni a streetre és az első könyökös a lengőbordádba és térdes a combhajlítódba után is így állj a dolgokhoz. Amit nem tapasztaltál arról ne alkoss véleményt.

Az, hogy a nők miért gyengébbek egyes sportokban, vagy szakmákban már le lett írva. Nem attól lesz valami maszkulni, hogy a nő meg tudja-e csinálni vagy sem.