Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freebiker

5 bejegyzést írt és 510 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
freebiker 2011.08.12 14:58:28
@dudva /: Még mi nem kéne? N készülődj pöcsfej. Várlak a bejáratnál.
freebiker 2011.08.12 15:00:13
@nu pagagyí: Ott ahol az ilyen nyomorultakat mint te. Anyád meg biztos vérvörös komcsfaszt szopott nap mint nap, ezért született ilyen félkegyelmű fattya.
freebiker 2011.08.12 15:02:25
@dudva /: Ha ismered a dolgokat majd pont neked fogom bejelenteni. Idióta.
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
freebiker 2011.04.24 08:50:31
@képzelt valaki: Eztán se fog.
freebiker 2011.04.24 08:58:34
@Kalmár: Téged is bevakított a narancslé? Az emberek addig nem hőzöngenek míg a saját házuk nem ég. Addig szarnak másokra. Ez a nagy büdös igazság. És azokon a vidékeken a házak már nem égnek, mert leégtek, úgy hogy semmit se tettönk, csak tetves cigányt segélyeztünk, integráltunk stb. Közben a romok közt nézd meg az agyonvert idős emberek hulláit levezetésnek.
freebiker 2011.04.24 09:03:31
@Jesus4871: A franciák ki is toloncolták őket.....
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
freebiker 2011.04.01 18:09:27
@Avatar: Tanultam. Szociológia. Ez a szám azon alapul ki vallotta magát minek népszámláláskor. Feltételezik hogy a cigányok száma ettől sokkal magasabb, lévén többen hazudnak e kérdésben. A börtönadatot maga az országos BV parancsnok tette közzé még 2008-ban.A bűnözés megoszlását tipikus elkövetési módokat a rendvédelmi szerveknek tanítják.Én is ott tanultam ezeket, és megerősíthetem, hogy ez az adat a valóságban rosszabb a cigányságra nézve. Ebben a kérdésben csak a bűnelkövetések vannak benne nem a gyorshajtás és ilyenek.
freebiker 2011.04.01 18:10:52
@KKKKKKK: Na ez az ami nem történik meg. Ezért van egy kalap alá véve mind.
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
freebiker 2011.03.26 15:54:28
@magenta01: Az ilyen harcos feministával egy baj van: élve született.
Mért nem láttam még őket urán, szén, vagy sóbányánál tüntetni őket, hogy ők erre is képesek? De ne is szaladjunk ilyen messzire. Kőműves mellett se láttam még egy harcostársukat se.... Amíg ez nem történik meg, nálam kuss a nevük.
freebiker 2011.03.26 18:08:15
@ugvé: Nem. Ha felelősséget vállalok a gyerekemért, nem teszem ki bizonytalan kimenetelű történéseknek. Pláne nem egy eltiltott sarlatánnak adok pénzt, aki nyilvánvalóan ezért tett törvényellenes dolgot, nem emberbaráti szeretetből. Amennyiben ő orvos tudnia kellett mivel jár ez. Ha tudta, akkor pedig foglalkozás körében , halált okozó gondatlan veszélyeztetés, ráadásul nem egy emberen elkövetve. A pénzért való elkövetés pedig vagyoni haszonszerzés miatt aljas indokból elkövetve. Keveset kapott...
freebiker 2011.03.26 18:10:44
@Pók: Utánajártam és mint 3 gyerekes apa aki minden születésnél ott volt, mondom ez a nő ott rohadjon meg a börtönben.
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
freebiker 2011.03.14 22:40:29
@samer: A más vélemény olyan mint a pestis. Lásd Ágnesünk aki Brüsszelben TAGADTA hogy 2006-ban bárkire is lőttek volna. Ezt még el is hiszik neki, mert ő zsidó értelmiségi. Érted már a problémát a más véleménnyel? Legyen más vélemény, de a tényeket ne ferdítse el egy patkány sem.
freebiker 2011.03.14 22:41:41
@(त्वष्टृ): Nem ezt hallottam. Sajnos az élet tanított meg erre és a rossz tapasztalat. Cigányról jót nem tudok, mert nincs.
freebiker 2011.03.14 22:45:56
@(त्वष्टृ): Te tévedsz. Ezek nem emberek. A neandervölgyi is kultúrlény a cigányokhoz képest.
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
freebiker 2011.03.13 22:11:50
@insert random: Akkor ne merd kifogásolni mások jogos reakcióját. Én viselem a késük által okozott heget. Piszkosul nem tud érdekelni semmiféle nyakatekert magyarázat a részedről, és más cigányseggnyaló részéről.
Tudom mi az az érvelési forma, és amit mondok azért egyszerűsített, hogy a hülye is értse.

Még egyszer mondom, én nem veszem emberszámba őket. És erre nem csak a késelés és a rablás az okom.
freebiker 2011.03.13 22:15:28
@kamuszutra: Köcsög max te lehetsz. Vonulj fel a buzijaiddal, meg a tetves cigányaiddal nyugodtan. Én nem félek, se a vízipisztolyodtól, se az elferdült haverjaidtól. Még kevésbé a cigányaidtól. Előbb utóbb szembeállsz valamelyikünkkel, akkor legyen nagy pofád....
freebiker 2011.03.13 22:17:07
@kamuszutra: Meglátszik az alulképzettséged és az iskolázatlanságod. Elóbb végezz történettudományi egyetemet, ahogy én aztán pofázz te senki.
A képet ötvenegy éve, 1960. március 5-én készítette Alberto Korda Havannában, a La Coubre nevű hajó felrobbanásának áldozatainak emlékére rendezett gyűlésen. Csak néhány kissebb publikációban jelent meg, a kép hét éven keresztül viszonylag ismeretlen maradt. Egy ír…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
freebiker 2011.03.04 08:57:34
@glad az egyetlen: Idióta. Megvan videon hogy 6-an rugdosnak egy már ájult embert. Viperával vernek, ami tiltott. Te is egy rohadék zsidócsökevény vagy. Rajtad próbálnám ki az összes dolgot, aztán meglátjuk hogy ilyen Heller féle tetűvel mit szóltok hozzá.
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
freebiker 2011.02.15 16:46:14
@Laurel: Ne keverjünk. A nemzetiségek többsége elfogadta azt hol él. Na persze lázongó mindig van, mint mondjuk ma a cigány, meg a homokos.
Ezzel együtt nem szeretnék ilyen hazát, de elfelejteni sem szabad. Hát még szembeköpni.
freebiker 2011.02.15 16:48:26
@wsvap: Próbálj meg magyar nyelven leírni a gondolataid. A gyerekeimet meg ne próbáld a szádra venni féreg.
freebiker 2011.02.15 16:58:35
@wsvap: Te beszélsz intelligenciáról? Szellemileg sérült. A pofád meg csak itt nagy, ....kispajtás.....
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
freebiker 2011.02.14 20:18:49
@manager2008: A szakembereknek nevezett izékkel kezdeném a irtást. A fejekben több kárt okoznak, mint bármilyen pártpropaganda. Az iskolahét bizonyította ezt:

-Mi is volt 1848-ban? Valami szabadság izé...( idézet a virslipofájútól)
- Szent István a Kalevalát írta....

Az ilyen műsorok fognak ilyen alulképzett idiótákat nevelni.Ez nem szórakozás barátom, ez tiltani való mocsok. Szórakozni kultúráltan és sokkal igényesebben is lehetne....
freebiker 2011.02.14 21:03:17
@manager2008: Persze az állam feladata volna korlátokat szabni. Mert akár tetszik akár nem azoknak, akik ezt a médiamocskot védik, azok ahhoz hasonulnak akiket a tvben látnak. És amíg kritikán aluli emberutánzatok válnak példaképpé, addig meglátásom szerint ez ártalmas és tiltani való lenne. Ezt kéne tennie az államnak.Miért nem mondjuk egy Erdei Zsolt válik példaképpé??

Mert az ő példája nehezen követhető, azért tenni kell. Sokat edzeni, sokmindenről lemondani. Agyatlannak lenni, tvben idiótát csinálni magukból könnyebb.

Persze el is lehetne kapcsolni. DE. Más adók ismétlik, az összes újság címlapján ezek díszelegnek. Ha akarjuk sem tudjuk teljesen az ilyeneket kikerülni. A gyerekeimnek főleg tiltom, mégis erről beszélnek....

Hol a médiahatóság? Na persze a volt pornós riherongytól mást nem várhatunk. Kultúrát semmiképp. Sajnos.
Dotkom A Nokia utolsó esélye 2011.02.05 07:30:00
Érdekes dolgok zajlanak mostanság a Nokiánál. A finn cég látszólag mindent elrontott az elmúlt években, amit csak el lehetett: az okostelefon-szegmensben szinte labdába sem rúg; az amerikai piacról lecsúszott; az operációsrendszerek terén teljes a zűrzavar; a profitabilitása…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..
A PRS for Music hiánypótló kutatást készített a popzene egyik legtöbbet emlegetett kérdése kapcsán: melyik dalokra bőgik el magukat az emberek legtöbbször? A győztes annyira nem meglepő módon az amerikai REM 1993-ban kiadott slágere, az Everybody Hurts lett,…..
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
freebiker 2010.09.02 18:03:02
@Szocio Pata (kikvogymukblog): Mellesleg a kórházakban két órát ki kell várni a halál után, mielőtt elszállítják. Ez a törvény.
Dolgoztam kórházban, láttam jó pár sérültet. Ez tuti meghalt, ember nincs aki túléli. Mégha a feje ott is maradt a helyén, úgy összetört, hogy formálni lehet.Más nem a combján lévő sérülés miatt elvérzett ennyi idő alatt.
Anőt kérdezés nélkül kell tarkón lőni.
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
freebiker 2010.09.01 18:18:27
@Lord_M_: Jogos. Tipikus újgazdag hozzáállás. A szegényebb forduljon fel. A poszt írója nyilván lusta volt és az anyjáéknál lógott. Miután megunta inkább vett lakást. Ésszerű matek után rájössz, nincs esélyed ennyit összespórolni. Én inkább sajátot fizetem, mint albérletről vándoroljak albérletre. eGYSZER LETELIK. nEM EZZEL VAN GOND, HANEM A MUNKAHELYEKKEL....
  Eddig úgy volt, hogy amikor egy liberális találkozott a valósággal, az vagy nagyon szórakoztatóra, vagy elképesztően felháborítóra sikeredett. Különösen igaz volt ez akkor, ha a cigányok helyzetéről esett szó, itt a legképtelenebb és legveszélyesebb áligazságokat…..
Olvasónk melankolikus hangulatú leveléből kiderül, mit érez a fizetési nehézségekkel küzdő adós.Csak élni szerettünk volna. Nem fényűzésben. Csak élni. Hitelt vettünk fel. A másikat azért, mert az előzőn akartunk enyhíteni. Ment is a dolog egy darabig.A gond az, hogy…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
      Van az életben pár dolog, amiért az ember amúgy istenesen begurul. Ez az IMF és EU viselkedés már a vérlázítás határain rég túllépett. Sirámaik több okból is szánalmasak.Először is, amikor csődölni kezdtek a saját felelőtlen hitelosztogatásaik…..