Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szublima

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajban az internet, úgy tűnik az alkotmánybíróság szerdai döntésével befellegzett a szabad online nyilvánosságnak. Aki még nem hallott volna róla: a határozat szerint az internetes oldalon közzétett sértő kommentekért akkor is felel az oldal üzemeltetője, ha nem volt tudomása a…..
Szublima 2014.06.02 09:54:23
@tobias2:
Van egy ország itt Európában, ahol a kurmány és csatlósa azt hiszi, hogy mindent törölhet, átalakíthat, ami számára nem jó. Csak elfelejtik, hogy lassan, de biztosan minden visszaüt és saját magukat építik le.
Nem ismerik a mondást, hogy "élni és élni hagyni". Ha nem marad oldal, ahol lehet "szabadon" véleményt nyilvánítani, akkor a megmaradtakon fognak az "akadékoskodók" törekedni arra, hogy adjanak munkát a cenzúrázóknak, és ha nem tudják ott a trollokat időben kitorolni, akkor nekik se lesz oldaluk. :)
disrupt Szexgépek házilag 18+ 2014.05.23 13:32:21
A Szexgépek: fényképek és interjúk című könyv egy elképesztő, kissé groteszk és abszurd, ugyanakkor végtelenül őszinte amerikai szubkultúrát mutat be azokkal az emberekkel, akik ezeknek a különleges szerkezeteknek a feltalálói és felhasználói. Van köztük hobbibarkácsoló,…..
Szublima 2014.05.25 07:07:00
@On Dóra:
Ha nem kreatív, rendelhetsz nálam is.
A feltételezett nagyobb igényedhez nála biztosan többet nyújtana teljesítményben.