Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipiske

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivitelezőt kellett találnom, ezért kitöltöttem a Napelem Napkollektor Szövetség ajánlatkérő űrlapját, és vártam. Lassan elkezdtek csörgedezni az ajánlatok, és érkeztek pontosítást kérő e-mailok is, amelyeket rendre megválaszoltam.  Mindössze egyetlen ajánlattevő kért helyszíni szemlét, (ami…..
NYÍLT LEVÉLDr. Mezey Barna rektorELTErészére Tisztelt Rektor Úr! Megdöbbenéssel értesültünk arról, miszerint az Ön által vezetett intézmény is elindítja a gender studies-t, azaz a társadalmi nemek tanulmánya szakot. Az ELTE Magyarország első egyeteme, többféle európai rangsorban évről-évre…..
Pipiske 2017.02.19 15:56:54
@HaKohen: "Igazán azonban a következő félmondata verte ki nálam a biztosítékot. "Szögezzük le, hogy biológiai nemek vannak, nem társadalmiak..." Nem hiszem, hogy valaki a XX. vagy a XXI. században azt állítaná mély meggyőződéssel, hogy az ember (én, te, ő, mi, ti, ők) személyiségének a nemre és a nemek közti kapcsolatokra vonatkozó részei csak genetikailag/biológiailag meghatározottak - és ennélfogva lényegében változatlanok és változtathatatlanok"

Én hiszem. U.i. a "biológiai nem" objektiv fiziológiai realitás, amit csak az agyonideologizált PC-mániákusok képesek tagadni. Egészen mások "...a személyiségének a nemre és a nemek közti kapcsolatokra vonatkozó részei..." aminek vannak természetellenes és beteges elfajulásai. Mint pl.a genderizmus, egyik leánykori nevén a homoszexualitás és annak alfajai. Amit nem értek, az az, hogy a magukat felvilágosultnak gondoló evolucionisták nemigen ismerik szellemi atyjuk, Darwin fő tételét, mely szerint a fajok fennmaradásának eszköze az önreprodukció. Amelyik faj pl. a genderizmus eszméjének égbe emelésével erre nem vagy csak csökkenő aktivitással képes, kihal. A genderisták ezt a veszélyesen beteges tendenciát a szó szoros értelmében véve "melegen" üdvözlik. Ebbe a sorba állt be szégyenletesen az ELTE, nem akarván lemaradni a CEU "haladó" aktivitásától, ahol már négy eme tárgyú mesterszak létezik. Persze lehet, hogy ezért a társadalom bomlasztó akcióért jó pénz és ösztöndíjak sokasága a jutalom valahonnan külhonból.