Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chupa (törölt)

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HabiBárpult Két Futurama videó 2010.06.18 15:47:00
Az első egy másfél perces sneak peek, a június 24-én induló 6. évad premierjéből, a másodikban pedig megnézhetjük az 5 évad történéseit, 7 percbe sűrítve. (a sorozat amúgy majd' 7 év után tér vissza, hiszen az utolsó részt 2003. augusztus 10-én láthatták a rajongók)…..
 Valami végérvényesen elromolhatott az Apple-nél. Egyszerűen nem tudják már titokban tartani termékeiket a bemutatókig. Ami rosszabb, hogy nem fotók szivárognak ki, hanem maguk a termékek. Először a Gizmodo vásárolt meg egy elvesztett új generációs iPhone-t, majd néhány…..
Chupa (törölt) 2010.05.20 22:28:54
Kéréssel fordulnak a hétvégi Spanyol GP-n a FIA-hoz a pilóták: másfél hét múlva, a monacói időmérő első harmadában osszák két részre a mezőnyt.Bruno Senna és Jarno Trulli, az újonc HRT, illetve Lotus versenyzője attól tart, fel fogják tartani a jóval gyorsabb autókat.…..
Az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek és a kiváltságosoknál is mindig vannak még kiváltságosabbak. Az arany hitelkártya már hétköznapi, a platina már egy fokkal jobb, na de az igazi királyok ezentúl szénfekete hitelkártyát fognak hanyagul az asztalra dobni, ha menőzni akarnak. A…..
Még amikor nem tintanyalóként kerestem a kenyerem, hanem programozó voltam, a cég, ahol dolgoztam, karácsonyi prémiumként minden dolgozónak adott egy érintőkijelzős PDA-t. Első dolgom volt, hogy letöltöttem rá a Doomot, mert mekkora királyság már, hogy a zsebedben a Doom,…..
 A magam részéről már régen és sok helyütt hangoztatom az alábbiakat:1.) Az időjárás jelentés nem jelentés, mivel jelenteni csak arróllehet, ami már tény. Ezt gondolom ugye nem kell magyarázni2.) Ami ma időjárás-jelentésként fut a TV-ben, rádióban, stb., az nemjelentés,…..
Havazásos szép jó reggelt miegymás. Jöttem be Budapestre és komolyan majdnem röhögő görcsöt kaptam, amikor bemondta a rádió, hogy a hatvani, ceglédi vonalakon késésekre lehet számítani, mert leszakadt egy felsővezeték, illetve a havazás miatt nem  működnek megfelelően a…..
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Lett egy érzésem mostanában. Van például ez a Google-botrány. Hogy állítólag kínai hackerek emberi jogi aktivisták levelezését törték föl, ezért a Google nem hajlandó tovább alkalmazni a kínai kormány által kért korlátozásokat. Amiket azért vállalt el, hogy beengedjék a…..
Chupa (törölt) 2010.01.22 08:26:26
@wEtikett: a számítástechnika rövid története már többször bebizonyította hogy a soha az mindig pikpakk bekövetkezik.
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Akkora a lemaradásunk, hogy FK nyári képe is csak most kerül sorra (most már tényleg megpróbálok belehúzni, de az ünnepek nagyon betettek):Olaszul tudókat kérdezném, hogy vajon az a változat is fordítógéppel készült-e...
Mikor beszélünk egy filmről és megemlítejük annak tetszetős mozzanatait, humoros szövegeit, effektjeit olykor hozzátesszük: Ja és jó volt benne a csaj is. A sci-fi filmekben is láthattunk néhány olyan szereplőt, aki a gyengébbik nemet képviseli (előfordul olykor, hogy nem is…..
Immár lassan egy hete, hogy valós időben követhető, melyik vonat éppen merre jár, esetleg véletlen lemaradásban van-e a menetrendhez képest. Ez a szolgáltatás, amellett, hogy tényleg jó, remek alkalmat ad mindenféle érdekes felfedezésekre. Például párosítsuk össze az Elvirát…..
Chupa (törölt) 2009.12.19 12:37:36
@ambbay: Az a gond hogy itt magyarországon ez a mindennapi rutin. Tetszőleges napot végignézhetsz keresni kell olyan vonatot ami időben érkezik. És néha ez is csalóka, ugyanis az amelyik egyáltalán el sem indul az a menetrendben úgy szerepel mintha időben beérkezett volna

Konkrétan Nagykáta - Bp vonalon eddig a mai nap 24 vonatnak kellett volna beérkezni a keletibe. Ebből elvíra szerint késik 18. A maradékból 3 el se indult, és 3 annak ellenére nincs későnek jelölve, hogy legalább 10 percet, de az egyik 23 percet késett.

Tehát ma eddig 0 azaz NULLA darab vonat érkezett be idáig késés nélkül, mindezt egy 55 km-es szakaszon.
Chupa (törölt) 2009.12.19 14:51:39
IC elviekben nem vár holmi személyvonatra. Persze ezt nem mindig tekinti a MÁV kőbevésett törvénynek. Néha mégiscsak vár. Ki tudja miért, talán vasutasok szállnának át, vagy valami más miatt? Nem tudni, de elég visszatetsző, hogy nem következetesen kezelik ezt. Az előző…..
A Twitter idehaza is kezd különleges kommunikációs platformmá válni. Eddig csak a tengerentúli hírekben hallottuk azt, hogy valamit először a Twitteren jelentettek be, vagy ott vált hírré egy esemény. Pedig a Twittert egyszerűsége és gyorsasága szinte predesztinálja arra, hogy a…..
Chupa (törölt) 2009.12.12 01:03:57
 Magukból kikeltek tucatjai töltik meg dühöngő hozzászólásaikkal a kommentfelületeket: januártól a műszakin alkalmatlan járművek nem csak megbuknak, de ki is vonják ezeket a forgalomból.Egy tipikus, még nem is váladékot köpködő hozzászólás valahonnan, a tipikus, magyar…..
A hazai T-Mobile-nál is kapható ekönyv-olvasó, és ha körülnézünk a piacon, azt látjuk, hogy nem is drágán. Hatvanezer forintba kerül, ha egy összegben fizetünk, de T-s előfizetőknek részletre adják. Maga az olvasó az egyszerűbbek közé tartozik, olvasni és zenét (mp3)…..
Oké, ez nem egy kimondott forró anyag (sőt, sokszoros megabitlisz: két és fél éves), de a Mortal Kombat után egyszerűen muszáj (és köszönjük Attilának a linket) emelni valamivel a tétet. Szóval aki esetleg még nem ismerné, annak itt a világ első számú…..
Chupa (törölt) 2009.12.04 13:26:47
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
Nincs sok értelme a játékokat a valósághoz mérni, de azért kisülhetnek belőle vicces dolgok. A Kotaku most például kiszúrta, hogy kicsit nagyobbak lettek a szalmakazlak az Assassin’s Creed 2-ben. Elő is vették korábbi roppant tudományos elemzésüket, amiben kifejtik, hogy a…..