Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezuuzius

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sátánizmus - ami sötétségről, kegyetlenségről, ezotériáról, rituális áldozatról, vérgőzös orgiákról, és általában véve, nem kívánatos, antiszociális viselkedésről fest bennünk képet. De mégis, miről szól ez a vallás valójában? Hogyan határozzuk meg a Sátánizmust? Ténylegesen miben hisznek a…..
Az 1980-as évek az infláció, növekvő lakásárak, munkanélküliség, lázadások időszaka volt Londonban. Ekkor emelkedett nemzetközi magasságokba a City, a főváros lakossága pedig ugrásszerűen nőni kezdett. Ennek a termékeny évtizednek a képeiből válogattunk. Kattintson!..
Lezuuzius 2017.02.19 21:29:53
Akkor ezt igy most itt hagyom:

info.publicintelligence.net/AndersBehringBreivikManifesto.pdf

Es mielott meg valaki nacit, antiszemitat, fasisztat kialtana, a fentiekben megjelolt konyvnek semmi koze a zsidoellenesseghez. Sem a rasszizmushoz. Ideologiakrol szol, nem pedig az ember szinerol.
"No raccoons or tree creatures were harmed during the making of this film." Miközben a gyakorlott mozinéző várja a jól megérdemelt stáblista utáni jelenetét, ami kétségkívül a legbetegebb az eddigiek közül (Mi a közös a Marvelben és George Lucasban, ami nem a Disney?), ezt a…..
Május 8-án jelentette be a neves Harvard Egyetem egyik diákcsoportja, hogy a szólásszabadságra hivatkozva május 12-én sátánista feketemisét kívánnak bemutatni. A hagyományos sátánista rituálé a katolikus szentmise kifordítása, annak jelképeinek megalázása. Már XVI. Lajos…..
Lezuuzius 2014.05.13 11:40:11
@majdazténtudom: "Nem a kereszténység, hanem MINDEN vallás visszaszorítása jót tesz a társadalomnak. Mert a vallás csak egy dologra jó, __hogy logikus érvek helyett indulatokkal lehessen irányítani az embereket__"

Azert ez vallas nelkul is nagyon szepen mukodik :) Tessek csak vegig nezni a mai Magyarorszagon, es a Szeretett Vezer altal felepitett kezivezerelt demokracian.