Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Zita

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy érzed, változtatott az öltözködéseden, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF) dolgozol, hiszen ismert és elismert üzleti főiskolaként érezhetően erős üzleti szellem uralkodik itt? Van egy kedvenc közmondásom, amelyet a németek és magyarok másként mondanak: míg a…..
Összhang – ez a szó jutott eszembe először, amikor Horváth Magyary Nórát, a K&H Csoport Kommunikációs igazgatóságának ügyvezető igazgatóját megpillantottam. Ízléses, mégis játékos narancssárga nyári ruha, narancssárga keretes szemüveg, piros színű és narancssárga…..
Ahogy a magyar pénz- és tőkepiac egyik meghatározó cégének marketing és kommunikációs vezetőjéhez igyekeztem, felvillantak bennem bizonyos részek a legendássá vált Tőzsdecápákból, meg a tavalyi év nagy sikerfilmjéből, a Wall Street farkasából: jól öltözött brókerek,…..
Nagyon csinos vagy (fekete-fehér, vékony fekete bőr övvel díszített egyberuha, ezüst kiegészítőkkel, ízléses színes karkötővel, fekete magas sarkú szandállal – a szerk.), ugyanakkor mintha egyfajta (pozitív) lazaság, funkcionalitás jellemezné az öltözködésed. Ez az IKEA…..
Tóth Andrea, a Provident Pénzügyi Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője osztotta meg velünk érdekes tapasztalatait, öltözködési javaslatait a pénzügyi szolgáltatói szektorban. Többek között azt is elárulta, hogyan érdemes felöltözni egy üzleti tárgyalásra, miért fontos…..
Olt Boglárkával, a Generali Biztosító kommunikációs vezetőjével beszélgettünk egy gőzölgő tea mellett az üzleti élet öltözködési szabályairól, tárgyalási helyzetekben alkalmazható hasznos tippekről, tanácsokról. Van-e a cégnél kötelező öltözködési forma, dress…..