Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matty

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szaúd-Arábiában nem azért tilos a nőknek autót vezetni, mert az országot sötét bunkók igazgatják, hanem mert így óvják meg a hölgyeket annak káros egészségügyi hatásaitól- nagyjából így magyarázta az Öböl menti Fiziológiai Társaság egyik tanácsadója egy szaúdi…..
Matty 2013.10.02 12:53:04
Nemrég néztem meg egy nagyon érdekes BBC műsort Szaúd-Arábiáról. (www.youtube.com/watch?v=au9Aqd_-2hc)
A király unokaöccse volt a főszereplője a dokumentum/riport filmnek.
Az ő elmondása szerint nem csak azért olyan lassúak a reformok, mert a kormány (király) nem akarja, hanem maga a népesség az, akik többségében nem vágynak hirtelen és mélyreható változásokra.
Nem kívánom kommentálni a herceg szavainak igazságtartalmát, de logikusan elképzelhetőnek tartom.
Az én értelmezésemben a demokrácia és az emancipáció mind európai "exportcikkek", amiknek egyszerűen sok helyen nincsen meg a "piaca".
Két hete írtunk a ZTE Blade telefonról, amit 3 hónap alatt csak összekarcolni tudtak a Telemax szervizben. Azóta a Telenor azzal hárítja a cserét, hogy dehiszen javítják. 4. hónapja. Mi ez, ha nem hibás teljesítés? A telefon még mindig szervizben, 07.01 óta, azóta megtörtént a…..
Gyerekszoba Design a gyerektől 2012.08.22 17:30:00
Oldalunk elsősorban a gyermekeinket körülvevő világ megtervezésével kapcsolatos témákat ölel szorosan. Én azonban már régóta gondolkodom azon, hogy mit adhatnék a fiam kezébe, ha ő akar "dizájnolni" valamit. Persze, amikor kikotorjuk a kanapé alól, akkor ott vannak a…..
Jelen posztom eredeti munkacíme az volt, hogy „Gumiállatkát a Gumiszobába”, de ez nem igazán illett volna blogunk profiljába. A bolondsággal nem bolondozok. Dani fiam kapott csöpp korában egy farm-kezdőkészletet, állatokkal, traktorral, farmerrel, nagyanyóval teljesen…..
Matty 2012.07.11 09:05:04
@geegee: Én azt gondolom, hogy inkább a büdös (gyerekkoromból azért ez annyira nem rossz élmény), mint a vegyszerek. de, ha tudsz valamilyen módszert, amivel veszélytelenül lehet szagtalanítani a gumit, kérlek, oszd meg velünk!
Gyerekszoba Instant bábszínház 2012.07.09 17:26:00
Mennyire praktikus, ha anyának útközben még a zsebéből sem kell előhúzni Rupert babát, ha a gyerek szórakoztatásra vágyna. Rupert ugyanis nemcsak, hogy a táskában lakik, hanem ő maga is szerves része a táskának. Nincs több kifogás, miszerint a „másik táskámban…..
Gyerekszoba p_a_l_a_c_s_i_n_t_a 2012.07.02 16:15:00
Mint bizonyára tudjátok, angolszász országokban nagy keletje van a reggeli palacsintának - akár figurális formában is -, méghozzá juharsziruppal. Mivel a helyesírás közel sem örvend hasonló népszerűségnek - legalábbis a nagy víz túloldalán -, praktikus lehet nekik valamilyen…..
Gyerekszoba Kisbarát az esőben 2012.06.25 14:49:00
Gyermekünknek optimális esetben jóval több képzelt kisbarátja van, mint szüleinek. Mi lenne, ha ezt a baráti kört kiegészítenénk néhány jellegzetes kisállattal is, akiknek nincs más dolguk, mint az esernyőt díszíteni illetve összecsukva tartani? Ehhez ad néhány alap ötletet a…..
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Matty 2011.02.10 09:46:42
@Bordo:
Gratt!
Akkor fizesd meg Te Lázár elvtárs költséges hobbijait!
Én például a gyermekemnek szeretnék NEM költségtérítéses bölcsődét.
Illetve, ha Lázár elvtársnak azért kell egy 450 lóerős luxusautó, mert naponta ingázik szegény Budapest és HMVH között, akkor mire fel veszi fel a lakhatási támogatást? (Mellesleg egy ilyen "szerény hozzájárulásból" én 3 hónapig tisztességesen fizetem a közterheket, szolgáltatói díjakat, elemózsiát, törlesztőrészletet.)

A magyqar mentalitás mondatja velem: Remélem, bekötetlenül száguldozik majd a penge verdával, és az első útszéli fára fog feltekeredni! Majd az állam (azaz az adózók) fizetik a temetését.