Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csupacsoda Óvoda

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves leendő Királylányok és Királyfik! Szeretettel meghívunk titeket AUGUSZTUS 9-én (szombaton) 15-17 óráig a Csupacsoda Óvodába, ahol végre megismerhetjük egymást!!! Mi már nagyon várjuk ezt a pillanatot!! Az óvodai séta első helyszíne az udvar, ahol megismerkedhettek az…..
Kedves Gyerekek! Kész a játszó udvar! Már csak locsolás, locsolás, locsolás és hamarosan gyönyörű gyepen játszhatunk együtt. Fű elvetve, a kis csemetefáink elültetve, a vár áll, a teraszos kisház úton az ovi felé, az öntöző rendszer élesítve. Azt csiripelték az udvarban…..
Meghívást kaptunk a WEKERLEI ÖNKÉNTESEK ünnepére, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Miénk volt az ovis korosztály, hajtogattunk, színeztünk, ügyesítettük a kis szorgos kezecskéket és közben kedves óvodás történeteket hallgattunk a gyermekektől. A Csupacsoda pedagógusaival…..
Kedves Olvasók! Hosszú idő telt el az utolsó bejegyzés óta... de mennyi minden történt! Teljesen megújult az ovi épülete, sok-sok ember több hónapos munkájának gyümölcsét élvezhetik a gyermekek szeptembertől... Ahogy napról napra egyre inkább átalakult ez a villaépület…..
És akkor eldöntöttük, hogy megcsináljuk az ovit, a Csupacsoda Óvodát! De hol??? És milyet?? A dél-pesti kerületekben keresgélve minden ingatlant megnéztünk. Egyiknél sem éreztük azt, hogy ez a mi óvodánk... de egy napon rátaláltunk erre a XX. kerület szívében lévő…..
Egy megálmodott óvoda születésének lehettek szemtanúi, mely évekkel ezelőtt fogant meg gondolatainkban. Kis csapatunk tapasztalt pedagógusokból, gyógypedagógusokból áll, akikkel az elmúlt évek során folyamatos munkakapcsolatban voltunk. Mindenki hozta a saját munkája során…..