Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flegmáné

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan, hogy egy randi kimenetele már a hely kiválasztásakor borítékolható. Hiszen van olyan hely, ahol egymásra tudtok hangolódni és van, ahol nem. Persze embere válogatja, hogy kinek mi jön be, de a többségnek ezeket a helyeket nemcsak az első, hanem akár azt követő néhány randi alkalmával is…..
Rengeteg olyan konyhai kütyüt találni, ami megkönnyíti a lusta emberek életét. Remélem, tudjátok, hogy a legnagyobb pénzpazarlás a lustaság. Kinek van szüksége arra, hogy egy szerkezet feltörje helyette a tojást? Vagy, hogy a bögre megkeverje helyette a kávét? A lustaságnak is…..
flegmáné 2015.08.05 11:19:21
www.youtube.com/watch?v=mRUDZhvpNzU
Azért ez se rossz :D
A legkevésbé sem lepett meg, hogy az állatvédők demonstrációja ellenére sem kapott letöltendő börtönbüntetést az a sárvári férfi, aki halálra éheztetett két vizsla kölyköt. A bíróság szerint elrettentő ítélet született, valójában ismét bebizonyosodott, hogy nem tölti…..
Retteg az öregedéstől, ezért elég szélsőséges megoldást választott a fiatalság megőrzéséhez, Báthory-tól vett bátorságot. A híres-hírhedt grófnővel ellentétben azonban Chanel beéri a disznók vérével. A család nem igazán repes az örömtől. Részletek a tovább…..
”Nem vagyok ügyvéd, se sebész, izgalmas hobbim sincs, már ha a sörözés nem számít annak” – Levélírónknak elege van a sorozatos visszautasításokból és a Lépj túl rajta-mozgalomból. Ha gazdag lenne, fizetne a szexért, még akkor is, ha öndevalválás, hiszen amelyik pasi…..
Bonyolult dolog más fejével gondolkodni, vajon mi járhat az agyában, min álmélkodhat? Néha rájövünk, néha mellétrafálunk, néha érezzük az irányt. De más fenekével érezni? Mi van? Hát ennyire nehéz valakinek nyerget ajánlani bringázáshoz! Egy próbát azért teszek…..
Még mindig Olaszországban járunk. Következő festményünk a "Thészeusz kiszabadítja a gyerekeket a Minótaurosztól". http://kulturbakancslista.blog.hu/2014/06/06/kr_u_79_theszeusz_kiszabaditja_a_gyerekeket_a_minotaurosztol És jöjjön egy újabb olasz étel, a suppli di riso, amit…..
Tartalomjegyzék gyanánt Biztonság Konkrét gyanúsítások Gyermekkori rákos megbetegedések A harmadik megvizsgált betegség, melyet védőoltás-ellenesek néha, az előbbieknél szerencsére jóval ritkábban, összefüggésbe hoznak a védőoltásokkal, a különféle rosszindulatú tumorok lesznek. Erről a…..
Most bekapcsolódóknak: a bloggerekről   Egy komment után azon kezdtem el gondolkodni, hogy régebben nekem milyen képem volt erről az egészről. Azt tudom, hogy 12-15 éves koromban mindenféle Nők Lapja cikkek olvasgatása után valami olyasmit gondoltam, hogy vannak a kényszerített…..