Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greenfo

311 bejegyzést írt és 371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sohasem késő! Ó-év 2018.01.01 23:21:49
Egy nagyon nehéz éven vagyunk túl. A legutolsó hónap meg különösen próbára tett. December elején volt egy nagy születésnapos-mikulásos családi összejövetelünk, 2 nappal később a férjem csípőprotézis műtéte. A távolléte nagyon megviselt. Még sosem voltam egyedül (erről majd egyszer írok), és most…..
  Az esztendő fordulóján  Az esztendő fordulóján Összegyűltünk mind ez órán, Oltárodnál leborulunk háladásra, Mindentudó színed előtt számadásra.A múló év minden napja Kegyelmedet megmutatja. Testi-lelki bajainkban gyógyítottál, Haláltestvér karjaitól megtartottál.A mezőket te ruházod, Ég madarát…..
Sohasem késő! 2018! 2018.01.01 19:15:30
1-2 nap, és jövök! Majdnem 5 hónapja nem jártam itt! Most csak egy képet mutatok magamról!..
Margit2 blogja Mandulás torta... 2017.10.02 16:57:24
A múlt hét elején igyekeztünk a kertből mindent, amit lehetett behozni, elrakni... Csütörtökön elutaztunk pár napra Zalakarosra. Ott a szomszédainkkal együtt voltunk. Jó volt kimozdulni. Aztán szombaton a reggeli után siettünk haza... Főzni és sütni is kellett. A mandulás tortát az idén is meg…..
Május 13-án volt az idei első osztálytalálkozó. Sok jókedvű öreglány és fiú! Csodás helyen voltunk. Egy eldugott Zempléni falucska, tiszta, nyugodt, csendes környezetben. Nagyon eredeti, ránk jellemző közös élményünk lett. Elindultunk túrázni, de eleredt az eső, és kissé bőrig ázva baktattunk a…..
Most vissza felé megyek az időben...mától egészen a hétvégéig. A tegnapi krumplipüré kicsit sokra sikerült, így ma csináltam belőle egy kis prézlis núdlit. Nem is rossz dolog ez az újrahasznosítás. Gyors, és mégis finom lett ez a tészta. A püréhez adtam két tojást , pici sütőport, egy kanál disznó…..
greenfo 2017.05.24 22:32:58
Hoztam pár képet a virágosból...dolgozgatnék benne egy kicsit, de ez az őrült viharos szél kikészíti a fejemet. Be kellett jönnöm, de előtte fotóztam egy kicsit. A tavaszi hagymásak most a legszebbek, sőt van ami már elnyíott. Nefelejcs minden mennyiségben! Őt tavaly vásároltam, azt…..
greenfo 2017.04.29 20:38:21
A kicsikre nagyon figyelünk, de a nagyok is igénylik a babusgatást. A 4 éves is nagy, örökmozgó leendő sportbajnok, táncosnő, leendő valóság show szereplő - egy nagyon huncut, mindig, mindenütt középpontot kiharcoló kiscsaj. Igazán nem értem, honnan vesz fel viselkedési formákat. Azt hiszem, így…..
Sohasem késő! Visszaemlékező 2017.04.22 22:36:00
Február végén történt, hogy eltűnt a kutyánk. 9 nap kóborlás után került meg. 9 napig éjjel nappal kutattuk, ugrottunk minden jelzésre. Volt, hogy 3/4 10 kor indult a Mc-on lakó lányom a hívásra, egy nagy forgalmú útra. Hogy ne aggódjak, csatlakoztam hozzá. Hajnalban, egész nap is, adott jelre 5-en…..
/Kristin Gier:Az álmok második könyve/ . Mire is jók a könyvek? Még egy"  nem nekem való" regényben is találok valami érdekeset. Az álmok második könyvé-ben pl. egy mandulás , vaníliás kifli nagyon felkeltette a figyelmemet. És lám, a végén a receptet is megtaláltam. Ma begyúrtam, s egy óra múlva…..
greenfo 2017.04.21 21:47:05
Sohasem késő! 31 éve-s 2017.04.20 19:30:49
 ..
" Mindegy milyen nehéz idők járnak – hordozz egy zöld ágat a szívedben, és meglásd, rátelepszik egy énekesmadár!" /Kristin Gier:Az álmok második könyve/   Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek, sok locsolót láthattak vendégül, és persze nagyon finomakat ettek. Ez nálunk is így…..
Túrmezei Erzsébet: Elindulni a kereszt alól Boldog titok: a Golgotán kezdhetek el minden napot, megköszönve a meghálálhatatlan, csodálatos áldozatot. S akkor csupa fény lesz a reggelem, minden úton ez a fény jár velem. Hisz bűnteher és gondteher lehull és ottmarad, a szabadulást hirdető…..
Felbolydult a város! Nagyon jó idő lett, szerencsére nem volt ónos-eső, minden szabadtéri program száraz cipővel megjárható volt. Rengeteg kézműves termék volt,végre igazi fesztivállá válik. Csak kissé drága. Rengeteg pénzt kíván a kerámia tál, a szőrme áru, a tökmag olaj, a jóféle sajt. Kocsonyát…..
A diós csigát innen sütöttem, csak nem fahéjjal,  hanem dióval töltöttet, Két könyv a Balaton partjáról, Nagyon szórakoztató, vidám könyvek. A sorozat harmadik része még várat magára, de hirtelen jött egy másik könyv, amit kölcsönbe kaptam, s azt olvasom jelenleg.  ..
greenfo 2017.02.19 20:43:49
Sohasem késő! Kukorica kása 2017.02.01 19:48:43
No, másodjára tréfál a kukoricás téma. Korábban Amerika gyönyörű kukoricás köretéhez szóltam hozzá, és nem rögzült a hozzászólás, most a bejegyzésemhez mentés gombra kattintottam, és akkor kiugrott a blogból, időtúllépési felirat jelent meg csak. Szóval, találtam egy érdekes cikket a darált…..
Sohasem késő! Negatív rekord 2017.01.29 18:01:05
Ma reggelre nagyon hideg lett. -23 volt valamikor korán reggel, és fél 8-kor is -22,1-et mutatott a hőmérő. Karácsony óra ilyen hideg van. Néhány napon volt csak, hogy napközben 0 felé jött, de az éjszakák, és sokszor a nappalok is dermesztőek mifelénk. Meg is maradt a hó mindenütt. A kertünk is…..