Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalan Maurer

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem húzzuk tovább az időt, jöjjön az év legjobban várt anyaga, ha már úgyis az utolsó napjánál tart az idei Sound. Az idén végre zene is volt a fesztiválon, isten tartsa meg a szervezők jó szokását, de persze akármi is szóljon, a csajok úgy sem maradnak otthon.Most sem maradtak, tessék, jó…..
Hatalmas botrány lett egy rendes iskolai táncelőadásból Oroszországban. Diáklányok olyat mutattak a színpadon, amire a közönség egy emberként felhőkölt. Sokan felháborodtak, vizsgálódik a rendőrség is. Az előadásról készült videó már több mint tizenhárom millió…..
Zalan Maurer 2015.04.18 01:33:01
@pythonozok: ha rágalmaználak azt megéreznéd tahokám. barmikor szolj ha Kell valami Bunkó
„Gyakran csaprészegen akart szeretkezni velem, mert a sok pia oldotta a gátlásait, (kicsit duci volt, de aranyos) sajnáltam, amikor meg kellett válnom tőle” - sok nő olyat keres, ami nincs is, olyat követel, amit a másik nem tud megadni neki parancsra. Időt se adnak a jelentkezőnek,…..
 ... amikor viccel.    És van egy friss címlapja is ám, a spanyol Telva magazin decemberi számához a fotót Tomas de la Fuente készítette. A magyar modell egy Emilio Pucci ruhát visel. ..
Zalan Maurer 2014.11.25 10:00:31
@inkak foldjen es az osszes palvin rajongonak. Az teny hogy ebben a kis idetlen tancos jelenetben legalabb megjelenik egy kis tobblet a bena fa arcnal, de egyik kommentelo irta hogy nem egy gazella mozgasu, osztonosen hodito klasszikus ertelemben vett modell es ebben sajnos igaza van. Barbi a 'szomszed kislany' tipus a modell szakmaban. Amugy egyik hodoloja kerdezte hogy honnan tudja az egyik kommentelo hogy kurva. Hat gondolom onnan gondolja amit a Leonardo Di Caprio szulinapi buliján csinalt vagy csinalt volna a Caprio szulinapi bulijan ha teheti... Meg onnam hogy az amerikai x-faktor egyik enekes fiucskajanal is probalkozott es abbol ami amugy is koztudott a modellekrol...

Valaki ezt irt: "...Szép is, ügyes is, talpraesett is.
Az, hogy okos? Az mindig relatív.
Nálad is van okosabb, nálam is.."
Nos ehhez Csak annyit lehet mondani: a modellek sosem észkombájnok nekik eladhatova kell tenniuk a ruhat vagy az aktualis trendet. Ugyes meg talpraesett lany kb 200 jon velem szembe naponta az utcan ebben még valoban semmi teljesitmeny nincsen. Mondjuk lehetne valaki tobb mint egy ruha bábu na de ahhoz eloszor is tobb tartalommal kell rendelkezni. Tobb egyedi velemennyel es onallo gondolattal. A ketelkedoknek meg a Palvin rajongoknak itt egy kepsor ahogy egy szobor feneket nyaldossa elolrol hatulrol. Mint az "orszag legismertebb arca" Na epp ezeket kellene mellozni es akkor nem kapná meg a h..e pi...a jelzoket.

www.joy.hu/sztarok/15769_palvin_barbi_fura_szitaciokban.html

Itt meg eppan az latszik hogy mennyire szep es üde es ertelemtol sugarzo a tekintete

velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/02/05/palvin_es_mihalik_a_magyar_forbes_elso_listajan/

Foleg ha valaki epp az orszag arca ugye ahogy védik a 'rajongoi' akik amugy szerintem a rokonai.

Nem az a baj ha valaki szep vagy modell. Az üresség ellen kell felszolalni egy amugy is celtalan sodrodo es ertekrend nelkuli fiatal generacio eseteben. Hatha meghallják...
Decemberben tarolnak a magyar lányok az Ibériai-félszigeten - már ami a Vogue címlapokat illeti! A portugál boríton Palvin Barbi, míg a spanyolon Axente Vanessa látható majd. Ez aztán az igazi magyar siker! Barbinak ez az első Vogue címlapja, Vanessának pedig már a nagyon sokadik…..
Most már tényleg nem hallani mást mindenhonnan és nem lehet olvasni mást mindenhol csak azt, hogy a 40 feletti önálló, magukat eltartani képes, elvált nőknek aztán ezen a Földön már semmi esélye sincs újra kapcsolatba kerülni, mert ugye 1. a 40 feletti férfiak legfőbb célja épp csak kiszabadulva…..
Zalan Maurer 2014.09.01 12:30:46
A cikk iroja egy total szerencsrtlen luzer. Aki jo nőkent nem tud komoly kapcsit osszehozni egy a nőknek berendezett es a nők kegyeit keresö vilagban, az nem is akar komoly kapcsit. Eszrevettem h. sokszor inkabb masra mutogatnak a cikkben szereplok, de a hiba valojaban bennuk van. Ugyanis egy 40 feletti nő barmennyire is erettnek tartja magat, bizonyos 'picsás' szokasokat nem tud levetkozni. De ezt nem veszik eszre es azt hiszik Ök mar mindent jol csinalnak a tobbi olyan hulye..pedig nem. Minden ferfitól jovo viselkedes egy 'reakcio' , a nőtől erkezo 'akcióból'. Es igen, lehet nem tetszik, de ugyanez a cikkben sirankozo illeto, bizony-bizony a maga 20-as eveiben (tobbnyire) Ö is igen csak az anyagiak es státusz szimbólumok mentén valasztott-vadászott. Csak amikor ugye megvatozik a strategia es koruk lévén mar egy masik, kevesbe kedvezo kategoriaba kerulenek, hirtelen elojon az igazsag erzetuk es a lázadás. Azok a ferfiak akik hazudnak, azert teszik mert a csajok/nők nem nagyon szeretik az igazságot hallani, arra forditják a fejuket ahonnan azt hallják, amit hallani szeretnenek... azok a pasik akik penzelik a csajokat/nőket azert teszik, mert azok elvarjak azt, kulonben markansan vissza is lehet utasitani ám a javakat/ajándekokat... azok a pasik akik sexpartnereket keresnek feleseguk mellelett az azert van mert az asszonyok nagy resze, nem szexel már azutan ha megvan a gyerek es magvan minden amire szuksege volt... a pasiknak mindig is a szepseg, a szep test kellett, a noknek nem ez a fontos, a szep pasi tul nagy kihivas, potencialis ellenfel, aki mellett a nő pohicioja allandoan labilis. Szamtalan hatranyos vagy atlagos kulseju ferfi ismerosomnek van nagyon szep barinője, es nem tudnak semmivel tobbet adni
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
ProgBlog 2027: „A Haza Atyja”? 2014.05.22 18:09:48
„E ház mámátóliglan fogva ősi ház. Mamammusi-hajlék, ezt jól jegyezze meg, Gágáné létire… Ami voltam, nincsen. Urad s parancsolód mától mamammusi.” Moliére-Lully: Az úrhatnám polgár - 1670   A címbéli dátum azt a legkorábbi időpontot jelöli, amikor Orbán Viktor…..
A csaj csókolózni remekül tud, igazat mondani már kevésbé. Posztolónk nagyon szeretné újra látni, de a nő arra hivatkozik, hogy rengeteg a meló. Milyen munka van manapság, ami teljesen kitölti egy fiatal nő életét?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..