Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizzy55

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi várható a pandémia után? Van bármiféle törvényszerűség, hogy hogy fogunk kilábalni gazdaságilag, felépülni mentálisan és kulturálisan. Milyen kulturális változásokon megyünk keresztül? Mi az amit visszatér, és mi az amit örökre elvesztettünk?  Sok a kérdés. De sok mindenre már van válaszunk. Van…..
1896. II. Miklós orosz cár (középtájt, hermelin palástban) koronázási szertartásának vége..
Lizzy55 2018.10.05 13:06:54
@gigabursch: Aldi a Hofer is, csak más néven. De az Aldi Süd-höz tartozik, ha jól tudom.
Nem szoktam szubjektív lenni kicsit sem a bejegyzések készítésekor, de valamiért el kell mondanom, hogy a mai válogatásban négy személyes kedvencem is van. Ha kíváncsiak vagytok rá, a poszt végén elárulom... 1870 körül. Ágyszekrény cselédlányoknak a viktoriánus Angliában..
1916. Korai motorosszán prototípusa, USA..
1870-es évek. Gyémántbányák Dél-Afrikában, Kimberley. A rengeteg kötél mind egy-egy vágathoz tartozik, melyen a kibányászott anyagot lehetett feljuttatni, lefelé pedig az élelmiszert és az egyéb szükséges holmikat..
Régen volt már magyar tematikus poszt, itt az ideje bepótolni a hiányosságot. Kivételesen 30 fotót nézhettek meg országunk múltjából. Ígérem a jövőben sokkal több magyar képet nézhettek meg. SOKKAL többet. Csak meg ne unjátok :) "Szerecsen honvéd a körúton, arab betűs transzparensek május elsején,…..