Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Soltészné

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon 10 éve van lehetőség a számhordozásra, de még mindig nagyon kell akarnia annak, aki élni akar vele. Andi leveléből nem derült ki, hogy melyik szolgáltatóhoz igyekezett, csak az, hogy a T-Mobillal próbált szakítani egy hónapig folyamatosan. Ami mondjuk onnan nézve…..
Andrea Soltészné 2014.08.11 10:50:37
@atpijkamo: Ezt te sem gondolod komolyan ugye?
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Andrea Soltészné 2014.05.17 10:19:51
@Dávid András: Ez a komment szólt igazat!
Bea vendéglátóipari tapasztalatainak köszönhetően a kecskeméti Granada Hotel összes hiányosságát pontokba gyűjtötte alig 4 nap alatt. A hideg jakuzzi ellensúlyozására túlfűtötték a szobákat, légkondi vagy szúnyogháló viszont nem volt, úgyhogy kisgyermeke megfázását…..
Andrea Soltészné 2014.05.09 16:02:27
@Hátrányos helyzetű kaviár: Amint a vicc is mondja,nem az a gond ga a ffi lányának nevét belepisilik a hóba, hanem ha felismeri a lánya kézírását:-)
Andrea Soltészné 2014.05.09 19:52:52
@Hátrányos helyzetű kaviár: Jaja,az összes részt:-) És látod mennyire megnyugodtál. 4 csillagos szálló ide vagy oda.
Andrea Soltészné 2014.05.12 07:31:31
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: A TE NEVEDET HOGY EJTJÜK KI? BÁR LÉNYEGTELEN.....
A bedobott értesítő szerint nem tudták kézbesíteni a levelét, de naiv ügyfél egész nap otthon volt, és még biztonsági kamerája is van, úgyhogy visszanézte az egész napot, és egyáltalán nem járt náluk postás. Persze volt, csak a házba nem jutott be. Szeretném megosztani…..
Andrea Soltészné 2014.05.09 10:17:07
@Gyűjtőjegyes: Eleve ajánlott tértivevényes levelet fel sem vehetne a kisasszony a postán ha nincs feladó.Szóval rossz példát hozzál. Ha meg ilyen levéllel találkoztál, az is postai dolgozó mulasztása.Amúgy én is postás kisasszony vagyok,szóval nem kötekedni akartam,csak nem értem néhány kolegánkat,miért kell hülyének nézni az ügyfelet.
Elmondtuk, milyen állapotban van a nagypapa. Közölték velünk, hogy az ügyeletet kéne hívnunk, mert ők az illetékesek ebben a dologban, majd ők kijönnek hozzánk és megnézik, mi lehet a gond. Tisztelt Praxis blog!   Talán most már, majdnem 2 évvel a történtek után le tudom…..