Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ankacska

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyasétáltatás közben, amikor a parkoló autók egyemberesre szűkítik a járdát, számomra természetes, hogy a kutyával beállok két kocsi közé. Türelmesen kivárjuk, hogy a gyerekkel, csomagokkal vagy akár egyedül szemből érkező gyalogos elhaladjon. Az a pár pillanat semmibe sem kerül. Másrészt tudom,…..
Ankacska 2017.01.28 23:44:15
@Ylim: ez igy igaz
Imádom a kagylót. Ki nem hagynám, ha olyan országba utazom, ahol lehet frissen kapni. Talán a legfinomabb, amit eddig ettem egy barcelonai kifőzdében volt volt. Ajánlották, és azt is hozzátették, hogy biztosan sorba kell majd állni. Végülis 3/4 órát vártam, de megérte. Természetesen ettem kagylót,…..
Egyik nagy kedvencem a zarzuela, a spanyolok vegyes hal- és tengeri herkentyű raguja. Egy régi zenei műfajról kapta a nevét: a zarzuela népi zenés darab, vegyesen dalok, táncok és drámai jelenetek egymásutánja - így érthető az elnevezés is. A zarzuela az éppen rendelkezésre álló halakból, rákokból,…..
A pénztárca nálam  fogyóeszköz, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Két-három év, és megy a kukába, mert szanaszét van szakadva, és azon felül, hogy kiesik belőle az apró, még ciki is vele mutatkozni. A most használt darabom is megérett a cserére, ezért ez egy jó ürügy…..
Ankacska 2017.01.13 08:40:11
  Sokan szeretik, mégis kevesen eszik. Általában otthon valahogy kevesen állnak neki, pedig egyszerűbb mint gondolnánk. Több a félelem a fekete kagyló főzésével kapcsolatban, valahogy egy misztérium kering a tengeri dolgok körül. Mintha egy átlag háziasszony képtelen lenne egy mediterrán estet…..
A karóra mindig a nagy haszonra vágyó globális hamisítóipar kedvence volt: kis méretű, divatos kiegészítő, sok esetben drága luxuscikk. Kezdetben csak a számlapot látták el már létező svájci márkák logóival, nem is nagyon törődve azzal, hogy az így kapott valami kicsit is hasonlítson az adott márka…..
Kilenc éves szünet után négy évszaknyi csajoskodás - nekem kb. ennyit mond a fenti Szívek szállodája-előzetes, de a) nem én vagyok a célközönség, b) nem láttam a sorozatot, csak a Sebastian Bach-os részek közül párat. Ami nekem a fentiekből megmaradt, hogy a HD nem tesz jót a sminkeseknek, a…..
Ankacska 2016.10.26 08:31:20
Évről évre egyre több magyar tanul Bécsben, felsőoktatási intézményben. Bár az államilag finanszírozott egyetemeken az oktatásért nem kell fizetni tandíjat, azért az élet nincs ingyen. Lássuk, milyen költségek terhelik a szülőket, ha gyermekük Bécs mellett dönt, és tudást a fejébe itt…..
Ankacska 2016.10.09 17:19:15
@Csurka Lajos: Magyarországon a tandijjal egyutt joval tobbe kerul. Egyetemista a gyerekem, tudom.
Bátran kijelenthetjük, hogy Capri egy négyzetkilométeren található hírességek aránya mit sem változott az elmúlt 200 évben. A mai napig a sztárok közkedvelt célpontja. Legyen szó villa vásárlásról, vagy csak egy "szimpla" kiruccanásról. A nyári időszakban a magán yachtok ellepik a Marina Grandét. A…..
Ankacska 2016.08.12 15:26:08
Túlterheltség, összehúzott nadrágszíj, beszűkült gondolkodás, agresszív kommunikáció, szekértábor-logika, az elismerés hiánya – a lista hosszasan bővíthető, és talán nincs olyan ember itthon, akiben ezek miatt ne merült volna fel, hogy külföldre költözzön, ahol…..
Ankacska 2016.06.11 11:43:53
@elment az eszem mert belekezdtem: nagyon igazad van, Magyarorszagon az elkovetkezo 100 evben nem fog valtozni semmi. Mar 100 evvel ezelott Ady is megirta, igy 200 ev lemaradas van.
Ankacska 2016.06.11 12:03:38
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: bolgar ciganyok? Bolgar rendszamos autokkal?
Ankacska 2016.06.11 12:07:24
@elment az eszem mert belekezdtem: pont igy jartunk par honappal ezelott. Budapest egyik legdragabb es legjobb ettermeben volt az asztal szomszedunk egy fideszes gulu szemu, akivel a felesege ugy beszelt, mint a ronggyal, mar ez is nagy elegtetel volt, ellenben a ferjem alig tudtam visszafogni
Utazás a hit, a nagy világvallások, kis- és nagy mítoszok körül Morgan Freeman vezetésével. Ezt kínálta a National Geographic, és ezt a kettős ajándékot nem lehetett visszautasítani. Napjaink egyik legnagyszerűbb színésze, aki nem csupán kifejezetten szép, nemes arc vonású, méltóságteljes ember,…..
Ankacska 2016.05.15 11:46:23
Tegye fel a kezét, aki Budán lakik. Na, most az tegye fel a kezét, aki szereti a jófajta húsokat. Idáig ugye a biztos pont a MészárSteak volt a Hegyvidék központban, de ott történt némi személyügyi változás, és Ati, aki szintén alapköve volt az intézménynek, új helyre költözött, és saját üzletet…..
Ankacska 2016.03.25 10:55:33
Az új bejegyzésünkben a kéttömegű lenkerékről lesz szó, de először is nézzünk hozzá néhány alap információt, majd megtudhatod, miért előnyös, ha nem állítod le az autóadat 1-2 perces várakozás esetén például a piros lámpánál,vagy máshol...
Ankacska 2016.03.19 14:42:44
@báró Csekonics: a volvo v40-ben ki lehet kapcsolni a start-stop rendszert, eldonthetem , hogy elek-e eme lehetoseggel.
Nehéz elképzelni, hogy valami egyszer véget vethet az észak-koreai önkénynek, ha tippelnünk kellene, akkor a szegénység katalizáló erejére voksolnánk. És elég nagyot tévednénk, legalábbis egy, az országból lelépett fiatalember, Szungdzsu Lee szerint...
Ankacska 2016.03.04 12:18:13
@abcd1234: olyan egyszeru is vagy mint a nick neved
A mi jó Viktorunk belevette abba a csinos fejecskéjébe, hogy kellene egy icurka-picurka Alaptörvény-módosítás, mert mi lesz, ha gaz terroristák támadják meg Plakát Magyarország békésen kérődző lakóit. Felhatalmazást kérne hát rendeleti kormányzásra, melynek keretében betilthatná az országot. Van…..
Ankacska 2016.02.17 13:32:35
@Nagyorrú Barbi: idezet Zrínyitol: egy nemzet sem pattog ugy s nem kevelykedik nemesseg titulusaval, mint a magyar, noha annak bizonyitasara s megorzesere, latja Isten semmit sem cselekszik. Sajnos ez ma is aktualis , rad kulonosen igaz
Meglehetősen rögös úton jutott el mai szerzőnk, Dénes addig, hogy magyar jogosítványát németre cserélje. A posztot olvasva néha nem tudtam, sírjak vagy nevessek – ezt majd mindenki eldönti magának. (fotó: Christian Schnettelker / manoftaste.de) „Ahogy nemrég egy kommentemben…..
Ankacska 2015.06.05 10:31:51
@fhdgy: Tenyleg peche volt, nekem 1 evig meg ervenyes volt a magyar jogsim, kb. 20 perc kellett a cserehez.
Teakonyha Az IKEA kincsei 2015.02.13 20:40:58
Manapság előbb ismerné be az ember Szaúd-Arábiában, hogy egy liberális, elektromos autót vezető feminista, mint itthon, hogy egy IKEA rajongó. Ha az interneten vagy egy baráti beszélgetésben szóba kerül egy-egy IKEA bútor, rögtön érkeznek a városi legendák évek óta…..
Enntrance Korean skincare 2015.02.16 09:41:01
Feszes, tiszta, egészséges, alig látható pórusokkal? Ezek a koreai nők bőrének ismertető jelei. Gyönyörű, makulátlan bőr, mintha csak photoshoppal dolgoztak volna rajta. De hogyan csinálják?  Néhány fontos tényt érdemes leszögezni még az elején. Rengetegen pörögnek…..
Ankacska 2015.02.16 15:49:45
@Agi0313: Elerhetoseger tudnal adni?
Orbán azt nyilatkozta, hogy inkább megtartaná Magyarországot a magyaroknak, nem látna szívesen nagy létszámú, a magyartól eltérő kultúrájú kisebbséget. Pedig ha valamitől félteni kell a magyar társadalmat, az pont nem a bevándorlás, ugyanis európai viszonylatban nagyon kevés…..
Ankacska 2015.01.28 16:53:19
@lófüle elemér: Lehet neked kellene gyogyszert szedned
A cím alapján bármelyik gyerek rohanna egy svájci iskolába, természetesen a helyzet ennél bonyolultabb, ám a rendszer úgy működik, hogy ha a gyerek talált olyan munkaadót, akinél a középiskola alatt a gyakorlatot végezheti, akkor egészen kellemes fizetést is kap az iskolai évek…..
Ankacska 2014.09.08 08:38:06
@NIKI LAURA: csatlakozom svajci sapkahoz: a masik nagy gond az emberek mentalitasa, mar magyarorszagon es a fiataloke is.
Újabb idegborzoló árösszehasonlító sorozatot kaptunk Pistabától, az osztrák Spar vs magyar Tesco összehasonlítása után. Ausztriában 20% az áfa, úgyhogy az biztos segít. De vajon milyen euroárfolyamhoz lettek belőve, 330? Amúgy Amerikában még annál is olcsóbb minden, mint…..
Ankacska 2014.04.15 09:59:52
@joska61: egyébként a cukor is olcsóbb!