Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ottilia Váradiné Eszenyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először: HURRÁ, elkezdődnek a kezelések! Nincs többé rettegés, hogy folyton nő, esetleg terjed… Végre megszűnik a tehetetlenség! Másodszor: Fogom bírni? Milyen érzés lesz? Megint szúrnak? Milyen érzés egy branüllel a kézben ülni órákig? Tényleg kihullik a hajam? Tudok majd dolgozni járni? Aranka…..
Ottilia Váradiné Eszenyi 2017.07.01 09:36:01
Miért? Sajnálnám kárba veszni 4 év tapasztalatait. Miért most? ...mert nem voltam benne biztos, hogy túlélem! Jelentem: TÚLÉLTEM :-) Miért pók? Kedvelem a rákokat (integető rákunk volt, a remeterákokkal jókat játszottunk a tengerparton, a tarisznyarákok levedlett páncélját pedig gyűjtöttük a…..
….messziről indulok… Tavaly ősszel úgy döntöttem, hogy a magán nőgyógyászati vonal helyett, elmegyek az Onkológiára nőgyógyászhoz, talán az lenne a legjobb, ha házon belül lenne minden orvosom.  Így is tettem, kiültem a sorom, bejutottam, mondtam ,hogy szeretném, ha megvizsgálna, mert a Zitazonium…..
Ottilia Váradiné Eszenyi 2017.06.20 16:36:33
@Ottilia Váradiné Eszenyi: @hbori: Bizony. Összekávézhatnánk már!
Ottilia Váradiné Eszenyi 2017.06.20 05:26:18
Drágáim, ne haragudjatok, hogy ilyen régen írtam, de kicsit elutaztam, aztán pedig tanulgattam ezt az új blogot :-) Jelentem, tegnap letelt a 6 hét és én nagyívben elhajítottam a kompressziós melltartót :-) ISTENI érzés! :-) Csak halkan súgom meg és csak nektek, hogy ma…..