Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zselapoh

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több mint egy hete tartanak a magyar nép zivataros napjai. Szinte minden nap menetrendszerűen érkezik vihar, felhőszakadás vagy jégeső. Hogyan érinti az autósokat és persze az autókat mindez? Hogyan ússzuk meg, ha nem is szárazon, de ép autóval az ítéletidőt? Ha jön a…..
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
zselapoh 2013.06.05 08:27:18
@dreamhotep: Miért is? A világ nem fekete és fehér, van szűrke is... Szeretem az autóm, de ettöl még másnak is megvan a helye a világban.
Nagyon nehéz őket megfogni, mondja a szakértő és mi értjük. Aki ma ötven köbcentis motorral vagy robogóval szabálytalanul közlekedik, nem kell tartania az utólagos bírságtól, ha nagy a forgalom, még a rendőrök elöl is megléphet. Az Országos Rendőr-főkapitányság,…..
zselapoh 2012.06.25 19:31:17
@Breacher: jól látod, semmilyen extrém sportot művelő kezelését nem akarom fizetni, kössenek rá plussz biztosítást, létezik ilyen.

Az meg nem igaz, hogy teljesen a te dolgod, mivel nem teszel meg minden töled telhetőt, hogy minél jobban kerülj ki a balesetből. Ha felkenődsz egy autó oldalára, nem mindegy a másik félnek, hogy egy balesetben vett részt, amit a másik túlél, vagy pedig belehal.
zselapoh 2012.06.25 18:45:05
@A szerelő: Igen, csak a donorszerkós hülyegyerek kórházi kezelését közvetve te fogod megfizetni...
Belsőség Heti merítés 2012.06.17 09:15:00
Megláttam Őt! Egy remekbe szabott anyagi összeomlás okán akkoriban egy Golf 1.6 D típusú rémálom kiegyensúlyozatlan tulajdonosa voltam. A kis méregzsák Ez az aminek lelke van...Ez az amiről nem tudja szinte senki, hogy mi...Ez az ami hangjával felveri a környéket...és ez az…..
zselapoh 2012.06.20 09:09:12
@stofilol: Senki nem írt Monojetet hanem Motronicot. És ezen tényleg az volt, nem L Jet...
Egy körúti lakásban lakni igencsak megedzi az ember ingerküszöbét (méregdrága parkolás, kutyaszarszőnyeg a járdán, csövesarmada, állandóan határérték fölötti károsanyag tartalom a levegőben, sosem szűnő forgalom), cserébe viszont kihasználható minden előnye, amit egy…..
Véleményük mai cikkünkről...
Vacak73, egy Metro-ban beszerzett klímával járta meg ami pár nap múlva elromlott, és alkatrészt pedig nem lehet hozzá kapni. Történetem a következő.8-hónapos szívbeteg kismama vagyok. Férjemmel kitaláltuk hogy rakatunk egy klímát hogy jobban bírjam a meleget,mivel nem ismerünk…..
zselapoh 2009.03.07 22:27:08
@Cornucopia: Cipőt a cipőboltból, elmondták már mások is, és nem a közlekedési eszközre gondoltam :P
Nemrég kaptam a hírt, hogy a HunFlex benzin-etanol segédelektronikán kívül létezik alternatíva is a BioEtun. Illetve fejlesztés alatt állt, ami mára gyakorlatilag kész. Ez egy programozható rendszer, ahol szoftveresen belenyúlhatok az injektorok késleltetési idejébe. Ráadásul a…..