Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skyppy

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos, hogy olvasni akarsz? 2015.04.05 08:27:40
Ó vége már a nagy magabiztosságomnak. Tegnap felhívott a nagybátyám. Szerinte éppen csak gyilkos nem vagyok. Úgy gondolja itt kéne maradnom bármi áron és anya gondozásának szentelnem a fennmaradó életem. No ez ugyan roppant izgalmas lenne, hiszen miből fizetném a számlákat,…..
  Húsvéti népszokások, tavaszi népszokások Húsvét a feltámadás, az újjászületés ünnepe: a keresztény egyház ilyenkor emlékezik meg Jézus feltámadásáról, és ilyenkor köszöntjük a tavaszt, a természet újjáéledését is. A húsvét időpontját 325-ben állapította…..
Vidám, szeretetteli találkozásokat kívánok minden kedves idelátogatónak! ..
Biztos, hogy olvasni akarsz? Beni:) 2015.02.14 20:57:20
Hát találkoztunk:) Nagyon nagyon picike, de csodaszép kisbaba. A szülei pedig remek emberek. Látszik, hogy jobb helyre nem igen születhetett volna. Ma volt 1 hetes:) Mégsem sikerült felhőtlenül ez a nap. A fiamék is készültek hozzájuk. Szerettem volna találkozni a többi unokámmal…..
Kaptam egy kiló glutén mentes lisztet, és nem csináltam vele semmit. Aztán a minap átnéztem az élelmiszereket, mi hiányzik, mit kell vásárolni, és minek van már kevés ideje a szavatosságig. Hát ennek a lisztnek már nem sok volt, és így neki álltam megsütni a mazsolás kalácsot,…..
Valóban régen írtam már. Nem nem hagytam abba, egyszerűen csak most képtelen vagyok megfogalmazni, amit érzek. Bizonytalan az állásom, a munkahelyem. A váltás január 1-én esedékes, de még semmi konkrétat sem tudunk. Hát úgy csinálok, mint a strucc, homokba dugom a fejem, és azt…..
Vágytam ide. Annyi szépet hallottam róla, érdekelt. Utána kérdeztem hogy is van ez: Mondták megy egy kisvonat, ami helyenként megáll. Ott le lehet szállni, szétnézni, aztán továbbutazni. Sajnos már csak egyetlen egy járat indul szombaton, mivel kevesebb az utas is. Hajnali 3-kor…..
Sohasem késő! Gyerekek 2014.10.20 22:39:10
Szombaton este vitte haza nagyapó a gyerekeket. Végülis 1 napja nem láttuk Őket, mikor Tibor küldött képet róluk. Z most a verenyen fotós anyjával volt vasárnap, R meg a várban volt a szüleivel. Sajnos a kép itt fekvő marad. Pedig majdnem olyan jó, mint a Skyppy ajtón kitekintő…..
A hétvégén kicsit megpróbáltam alkotni a tavalyi és idei száraz virágaimból. Néhány csokor erejéig és egy ajtódísz készítéséig jutottam .Még ez is haladás volt nálam, mert mostanában annyi a dolgom, hogy alig jut idő ilyen művészkedésre. És a hétvégére már talaj…..
Már jó régen kaptam a donut sütőket, de eddig még nem próbáltam ki soha. Mindig meg voltam elégedve a hagyományos, szalagos fánkkal. Tegnap találtam egy oldalt, ahol nagyon egyszerű donut receptre bukkantam, s kellett is valamit sütnöm az útra, ahova a lányomék készültek. Gondoltam ezzel lepem meg…..
Találtam egy albérletet. Február végéig maradhatok. Anyának és apának addig van ideje előkészíteni új otthonom. Addig csak anya hasában bulizhatok, napról napra jobban, hogy apa is érezhesse      ..
Azt gondoltam írni kéne Neked, Rólad.  Nekem most így digitálisan a legegyszerűbb, hát elkezdem, aztán egyszer majd összeszedem. Lehet ki is nyomtatom.  Talán oda is adom. Bár már most izgulok, hogy ki fogsz nevetni.  Mindegy. Elkezdem.   Ők a szüleid. A lányom Zsófi, és…..
Biztos, hogy olvasni akarsz? 2014.08.18 23:08:31
Furcsa nap volt. Sanyihoz vittem a kocsimat, a régit, mert talán megnézik, és nem szeretném, ha nem lenne rendben az olaj, vagy a szélvédőmosó. Azt sem bánnám, ha kicsit lemosná.  Furcsa beszélgetésünk volt. Én csak ámultam. Erősen nem akartam észrevenni, hogy talán... Nekem…..
Sohasem késő! Napi rutin 2014.08.10 18:37:12
Minden napunk nagyon sűrű. Sokan vagyunk, és gyakran összejövünk. Aztán jól esik, mikor elcsendesedhetünk. Elfáradva, visszatekintve a napokra, sok szépet látok, azokra emlékszem. Ezért ritkán írok bosszúságról. Engem nem zavar, ha váratlanul jön bárki is, vagy egy…..
Hétfőn korán reggel végre elmentem a rendőrségre, megtenni a feljelentést, illetve jegyzőkönyvezni a július 30.-i rendőri szemlét a kert megdézsmálásáról. Elég sok időt töltöttem az irodában. Meglepően jó fej volt ez a rendőr is. Most is kaptam tanácsot: ne vessünk, ha…..
Ma este 19 h 25 ' Annyira alatta voltunk, vagyis közel volt, hogy nem tudtam befogni a teljes ívet. Csoda jelenség, örülök, hogy láthatom. Nagyszerű érzés az íve alatt lenni. A földetérés helyén kincs van. Nem indultunk neki, hogy megkeressük. Pedig jó kis tömeg lehettünk…..
Igen, már hat éve írom a blogom, igaz az idén új helyen, de még írom. Kisebb nagyobb megszakításokkal , lassan haladok, akár egy súlyos , óriás elefánt, és bizony nem felejtek, akár csak ő. Ez egy új környezet, mindannyian tudjuk, akik ide jöttünk, és időbe telik, még…..
Sohasem késő! Találós kérdés 2014.07.22 22:23:15
Ugyan mi lehet ez? ..
skyppy 2014.07.24 04:45:24
skyppy 2014.07.24 05:22:27
Biztos, hogy olvasni akarsz? 2014.07.20 07:41:57
Akkor szerettem bele, mikor először megjelent. Csak a hátsó ülésen kuporogtam, ahogy tegnap is. Tetszett. Élveztem a kényelmét. Reménykedtem, hogy ilyet veszünk, mert a Yugó már öregedett. Aztán hozták a Carinát. Alkalmi vétel, tele extrával, még csak 4 éves. Eleinte féltem…..
Biztos, hogy olvasni akarsz? anya 2014.07.20 20:41:28
11 körül jöttem el tőle az éjjel. Letolt, mert nem megfelelő pizsamát csomagoltam. Nem ezt a bögrét szerette volna.  No és már reggel hívott, hogy nem vittem órát, egy gyógyszere is kell. Beraktam egy másikat is, mert tudom, hogy azt hiányolni fogja.  Bárhogyan is erőlködöm,…..
Ilyen volt előtte...tudom, egyáltalán nem nagy a haja, de nagyon dús , vastag szálú, izzadt már eléggé. Nagyon szeret fényképezkedni, sőt még azt is szokta mondani, hogy "csíz" !  De itt valahogy nem volt kedve, kicsit fáradt volt, és melege is lehetett.A fodrásznénit nagyon…..
  Üdítős sütemény... Tegnap ilyen sütit sütöttünk. Elég régen volt nálam ilyen , van vagy 8-10 éve. Megláttam az üzletben az akciós mirindát, és eszembe jutott. Igaz , lehet más fajta üdítővel is csinálni, de az én receptem mirindával van.   Aztán estére csináltam még pár bekapni való zöldség…..