Regisztráció Blogot indítok
Adatok
320dezső

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új évet kívánunk! Köszönjük idei megtisztelő figyelmüket!..
Már lassan megszokjuk, hogy egy-két hónaponként előállnak egy hasonló csomaggal: most az amerikai Hálaadás tiszteletére kaphatunk meg egy nagy csomó fizetős alkalmazást ingyen - persze csak az Amazon App Storeon keresztül. Egy tétel most is kiesik az európai pakkból - ez persze a…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Hivatalos tesztpartnerünk, az eMAG.hu jóvoltából három szerencsés nyertest is sorsolhatunk - a mázlisták, akiknek a nevét kidobja a gép a webáruházba szóló utalványokkal lesznek gazdagabbak, a fődíj egy 30 000 Ft-os utalvány, a két második díjazott pedig 10-10 ezer forintos…..
A Jóbarátokat mindenki a tévében kezdte el nézni: először az HBO adta, aztán több csatornán ismételték folyamatosan. A DVD-megjelenések után már volt lehetőségünk felirattal és eredeti nyelven is rácsodálkozni, hogy mi is volt egy-egy olyan jelenetben, amiben egyáltalán nem…..
Az HBO és a Paramount sorozatot készít a 2010-ben, Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Viharsziget (Shutter Island) című filmből. Azt tervezik, hogy Martin Scorsese (igen, a filmrendező) rendezi majd az első részt, a forgatókönyvet pedig az eredeti könyv szerzőjére, Dennis…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
A böngésző az okostelefonos élet sava-borsa, akárhány okos app van a telefonunkon, a legtöbb akciót a mindennapokban még mindig a böngészőnk látja. Ebből bőséges a kínálat és mindenkinek megvan a maga kedvence, amit számtalan szempont alapján lehet kiválasztani: fizimiska,…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Tudják önök, milyenek valójában a helyek, ahol szeretett autóik készülnek? És mivel etetik az újságírót? Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Fotó: @AvisUK Nekem mindig az az érzésem, hogy hipergáz jászkarizni ingatlanhirdetésben menő verdákkal, de hát nem mindenkinek ez a véleménye. Állítólag a britek jelentős részének nem. Csináltak ugyanis kétezer fő bevonásával egy felmérést, hogy mit szólnak ehhez a…..
Hatalmas pénzeket ölni a márkaépítésbe, teljes haderővel folyatatni a hidegháborús küzdelmet a konkurenciával, majd derült égből villámcsapásként nevet változtatni – ha valami, akkor ez a stratégia elsőre igencsak megalapozatlannak tűnik. Márpedig az apród.hu esetében…..
Ahogy erről régebben már írtunk, az EU roaming elleni szabályozása érdekes helyzet hozhat létre. Jelenleg minden országban külön cégként vannak jelen a nemzetközi mobilszolgáltatók. Az itthon is ismert három nagy mind egy-egy nagy csoporthoz tartozik. Éppen ezért lesz érdekes,…..
Nepperűzés és mozgókép valamint egy kellemetlen ügy lezárása. Mint a krimiben, van itt minden. Az Égéstér 113. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Európa jobban teljesít!... mondhatnánk a korszellem hevében, de az a helyzet, hogy most egy valódi jó hírrel szolgálhatunk: az Európai Parlament a mai napon elfogadta azt a bizottsági rendeletjavaslatot, amely a "Connected Continent" (magyarul a Behálózott Kontinens nevet kapta, de ez…..
320dezső 2014.04.03 19:18:10
@Tomi from Space: Kire is kéne szavazni, hogy ne legyek faszfej?