Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyeske

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lengyel testvéreink újabban nemzeti légitársaságukkal szeretnék letarolni a közép- és kelet-európai piacot. Budapestről közlekednek Varsóba, Krakkóba, New Yorkba és Chicagoba, éppen ezért kijelenthető, hogy a magyar piac elég frekventált a lengyelek szemében. Nemrég az állami légitársaság vezetője…..
Egyeske 2018.07.16 22:21:59
@MotivaTravel: Ki hova szeretne repülni... Ha belegondolunk 120-150 euró egy hálózatos légitársaságért nem nagy ár, tekintve, hogy így vagy úgy, de a fapadosok rejtett költségei is durván tornázzák felfele a költségeket. Tekintve, hogy a Baltikum még nem elérhető WizzAirrel vagy Ryanairrel, marad ami marad...
  Mit csináljunk Svédország második legnagyobb városában? Mivel Göteborg nagyon sokoldalú, ezért pontokba fogom szedni a lehetőségeinket, ahogyan azt az első részben ígértem.  Első rész Hol és mit együnk?  Az éttermek rendkívül drágák és mivel a program minden nap állta a napi háromszori…..
Göteborg Svédország második legnagyobb városa, agglomerációval együtt közel 850.000 ember lakja. A város Skandinávia ötödik legnépesebb városa és a régió legforgalmasabb kikötője. Előbbiekből kifolyólag Göteborg egy modern, lüktető város, megannyi szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel, közel a…..
Észtország, Lettország és Litvánia között nincs gyors vasúti összeköttetés, illetve egyes régiókban az autópályák is hiányoznak, ezért a közlekedés egyik legkézenfekvőbb és egyben egyedüli alternatívája a repülő és a busz. A repülést az airBaltic-kal lehet a…..
Alter Travel Észak Párizsa - Riga 2018.05.31 16:30:00
A lett fővárost Rigát szokás Észak Párizsaként hívni, szerintem a Kelet Moszkvája, de összességében mégis a Baltikum Budapestje címet viselheti joggal. A 700.000 fős város a Baltikum legnagyobb városa, történelmi központja UNESCO világörökség, felfedezhető a szecessziós stílus, emellett pedig…..
A Baltikum előtt Nyugat-Európa és a Balkán egyes részeit már tüzetesen bejártam, azonban egy ország, látnivaló sem fogott meg annyira, mint a balti kifli országai és városai. Mi is az a balti kifli? Felső csücske Szentpétervár, utána Tallinn és Riga következik, Vilniussal folytatódik és Gdansk…..
Gondolom elég sok Olvasónak ismerős az az örök jelenet a Brian Életéből, amikor szeretne venni egy műszakállat menekülés közben a címszereplőnk, de nem engedi az árus, mert előbbi nem akar alkudni. Vannak országok, ahol ez a szokás még mindig él, és vannak helyek, ahol kinézik…..
  Hamarosan elveszítjük a régi repülés élményét. Voltak idők, amikor még egy Budapest-London járaton "féldisznót" szolgáltak fel a légiutaskísérők, azonban a fapadosok betörésével a tisztességes fedélzeti ellátás is eltűnőben van, a nosztalgiával pedig nem lehet jóllakni. Maradt a Wizzair fánk+kávé…..