Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VargAdam

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
VargAdam 2014.08.09 10:44:56
@poggY: Nekem pont fordított a sorrend, majdnem abbahagytam al első szezont, még át is ugrodtam egy pár részt. A negyedik évadtola végéig pedig minden szabad percben BB-et néztem.

@C4rt3r: én is 1et értek, Walter határozottabban vagányabb karakter lesz, a végére, mikor már vér tapad a kezéhez mint Jessie mikor szinte állandóan sírógörcs, vagy búskomorság kerülgeti.
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nepperűzés és mozgókép valamint egy kellemetlen ügy lezárása. Mint a krimiben, van itt minden. Az Égéstér 113. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..