Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PK9

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Borkai-botránnyal foglalkoztam, mindig akadt kormánypárti hozzászóló, aki megemlítette, hogy bezzeg nem értelmezem a Lackner-ügyet. Szerintük a két botrány lényege ugyanaz: választott politikusok közpénzzel tömték a zsebüket. A kommentelőkön nem kérhetem számon, miért nem kísérik figyelemmel a…..
PK9 2019.11.27 13:47:27
@Sir Galahad: TV2 mint nyomtatott sajtó? Mandiner, Origo.hu mint nyomtatott sajtó?
Rengeteg olyan otthonnal találkozom itthon, amelyből szerintem hiányzik az ott lakók személyisége és unalmas tucatlakásnak látom a virtuális látogatás alkalmával. Mindemellett minden a helyén van, szépen és ízlésesen van berendezve, de valahogy mégis hiányzik valami. Az a valami pedig valójában a…..
PK9 2017.09.27 11:50:37
@commentes nikk: Pont erre gondoltam én is: ennyi kommersz H&M-es kiegészítővel telerakott lélektelen kirakat-lakást személyesnek nevezni...:)) LOLOLO
A Jobbik azt javasolta, hogy a választójogot általános iskolai végzettséghez kellene kötni. Munkahipotézisként vegyük ezt a javaslatot egy pillanatra komolyan, és tegyük föl az adódó kérdéseinket. 1. Képzeljünk el egy analfabéta embert. Becsületes az illető. Utcaseprőként, takarítóként vagy egy…..
PK9 2017.08.13 08:50:59
@Pilotax:
szerinted minden demenciásnak papírja van róla, hogy demenicás...?

a javaslat pedig olyan feltételhez köti a választójogot, ami egyrészt azt feltételezi hogy általános iskolai végzettséggel felkészültebb vagy a döntésre (ennyi erővel azt is mondhatnák, hogy csak a kék szeműek szavazhatnak, a barna szeműek nem); másrészt feltételezi hogy mindenkinek egyformán lehetősége van iskolázottságra (időnként el kellene hagynod budapestet és körülnézni), harmadrészt pedig mert kasztokat hoz létre állampolgárok között, negyedrészt pedig mert ez a lejtő első foka: a következő az, hogy nagyobb adóterhet viseljenek, csak bizonyos szakmákat folytathassanak és a gyereklétszámuk 1 fő lehet maximum.

Pár év, és ott fog tartani az ország, hogy visszallítják az 1913. évi XIV. tc-et, ami alapján a lakosság 8%-nak volt választójoga. Érdemes elolvasni, hogy milyen okosan húzták meg a választójogi határt a TÖRVÉNYALKOTÓK.

a 18 év egy jogi becsült határ, amihez kötik hogy bizonyos belátási képessége mevan az egyénnek.
a gyerek pedig pont ezért nem szavazhat. a jelenlegi szabályok szerint.
PK9 2017.08.13 13:16:37
@Pilotax: "Ha nincs, akkor jogi értelemben nem demenciás, mint ahogy ha nem tudja igazolni az iskolai végzettségét akkor nem fogják egy adott képzettséghez meghirdetett állásra sem felvenni."

Ez a probléma, hogy a fától nem látod az erdőt: nem a papír számít (demencia, végzettség), hanem a BELÁTÁSI képesség. ezt nem lehet igazolni a szavazóurnák előtt.

"Látszik, hogy milyen beszűkült vagy, csak azt tudod elképzelni, hogy csak a budapestiek használják az internetet. Igen messze lakom (kb 250 km) és élek Budapesttől, és soha ki nem állhattam ezt a pökhendi hozzáállást amikor a budapesten lakók ilyen lenézéssel kezelik a vidékieket."

???? pont te nem akarod megérteni: éppen azt mondtam hogy TE beszélsz a magas lóról budapesti mentalistással és menj vidékre...! csak mert nincsen ellenérved nem kell kiforgatni a másik szavait és az ő érvelését hirtelen képviselni....
PK9 2017.08.13 13:19:25
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Na és? Ezzel gyakorlatilag az történt, hogy nem kellett tovább zaklatni a cigány iskolakerülők szüleit."

Szóval szerinted egyértelműen CIGÁNYSZTEREOPTÍPIA céllal jött létre ez a szabályozás..? akkor ne legyél képmutató és iskolai végzettséggel prédikálj, hanem nyíltan vállald fel, hogy a rasszista indíttatású jogalktás a számodra elfogadható! nem kell képmutatóskodni, vállald fel a rasszizmusod!
Egyszer elbukott, most nekifutnak ismét? 2015-ben már megjelent egy módosító javaslat, amely a Munka törvénykönyve pihenőidőre vonatkozó rendelkezéseinek lerontását célozta, „az egészséges és biztonságos munkavégzés, valamint a munkavállalók védelme érdekében” (idézet a 2015-ös javaslat…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
PK9 2016.12.02 08:59:18
@Isaura: +1

Bochkorék egy surmó banda

Kíváncsi vagyok, hogy ha a lányát mószerolják így az iskolában, arra hogyan reagál.
PK9 2016.12.02 09:01:13
@sans paraben: ne magadból indulj ki. majd ha a te lányodat mószerolják így az iskolában, neki mondd hogy fogd be fapina.
A toroczkai lászló – így, csupa kisbetűvel, bocs, Nemecsek – vezette Ásotthalom beírta nevét Magyarország kormányának kirekesztő, gyűlölet-politikája nyomán a volt köztársaság veretes történelmébe. Nem jártam még soha arra, és ezek után feltehetően nem is fogok, de tudom, ott is - mint mindenfelé az…..