Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Gátticsek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
30/40 Story Extra - tévétükör 2016.01.12 03:12:29
Az RTL Klub kinyírta ugyan a sztármagazinját a Reflektort, de rögtön kreált is egy másikat, mégse szabaduljunk meg olyan könnyen a hazai celebritásoktól, mert az élet nélkülük nem is lehet habostorta, csak valami szürke kovász, amiben senki sem hempergőzik szívesen. És persze feladatot kellett adni…..
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
Don Gátticsek 2015.12.05 08:54:59
Harmadfokú hőségriadó van érvényben kedd éjfélig. A várható maximumok 33 és 37 Celsius fok között alakulnak. El tudom képzelni, hogy ti is szenvedtek a melegtől. Itt van egy-két spúrtipp,…..
Don Gátticsek 2015.08.10 09:46:06
Filmek a polcról Rambo III. (1988) 2014.05.02 08:00:00
Miután a Rambo II egy vagyont hozott a konyhára, a harmadik részre egy másikat elköltöttek. A befektetés ezúttal kevésbé térült meg, sőt a film Amerikában megbukott, hosszú száműzetésre ítélve a rettenthetetlen vietnami veteránt a mozikból. Már a forgatás se volt zökkenőmentes. Két hét után kirúgták…..
Játszunk el a gondolattal, mi történne veled ha a holnapi naptól az USA kitiltana téged a területéről, megakadályozná további amerikai látogatásaidat? Rosszul esne? Hát baromira! Nem értenéd? Hogy a picsába ne értenéd az okát? Valószínűleg pontosan eszedbe ötlene a sztori,…..
Mindentől függetlenül ki kell emelnem az epizód címét. Hagyjuk is egy kósza pillanatra, hogy mi történt Beth-szel. (De aki nagyon tudni akarja, annak tessék: az eddig szende szöszi szerepben tetszelgő csajszika most hirtelen tököt növesztett. A hogyan és mikéntre később térek…..
Don Gátticsek 2014.11.04 20:05:50
@Mr.paksimogyoró: Ha ez azután történik, hogy Carolt elzavarta Rick, akkor Carol nem Beth nélkül bukkant volna fel később vagy legalább is tett volna arra megjegyzést, hogy tudja hol van a kiscsaj (bár egy szereplő nyilván azt mond, amit a forgatókönyvben mondania kell).

Az előző rész végén Daryl nincs jókedvében, aztán mikor szamuráj lady rákérdez, hogy hol van Carol, nem válaszol, csak hátraszól a többinek, hogy jöjjenek elő. Szóval... lehet, hogy Carol nyénnyének annyi. Ennek mondjuk nagyon nem örülnék.
Movie Tank The Walking Dead - 5X04 2014.11.04 08:00:00
Az előző epizódot eléggé mocsok módon fejezték be, így nyilván minden rajongó fokozott érdeklődéssel várta a folytatást. Ismerhetnénk már annyira a The Walking Dead készítőit, hogy tudjuk, nem fognak ők rögtön válaszolni a harmadik rész végén felvetett kérdésekre. Ám…..
Don Gátticsek 2014.11.04 18:45:41
@doggfather: Sanszos. Ugyanerre gondoltam én is. Carol "Rambo" nem esik olyan könnyen fogságba, az meg szintén kizárt, hogy csak úgy, félájultan találják az út szélén. Trükközés lesz itt, én mondom. Trükközni fognak.