Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Equata

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti érzelmű vagyok. Már amennyiben ez azt jelenti, hogy szeretem a hazámat. Magától értetődően, mert beleszülettem, mert benne nőttem fel. Ahogy szeretem anyámat, mióta az eszemet tudom, vagy a gyerekemet, mióta megszültem. Reflexszerűen. Nem is tehetnék ellene. Épp ezért…..
Equata 2015.09.08 21:07:33
KJA! Nagyon fontos az írásod és köszönöm, hazahozott megint. A kokárdás segítést csináljuk meg, mert elvehetetlenné fog válni a nemzeti jelképünk és ahhoz kötődik, amihez kötődnie kell.

Amikor Angliában egyik november 11-én mindenki kabátgallérján egy pipacs "kokárda" virult 1 fontért lehet minden évben venni és még a Limozinokon is, én is vettem, mert egy jó érzés volt odatartozni, ahhoz a megemlékezéshez és ma! Akkor azt mondtam magamnak, hogy ez nálunk miért nincs?

www.britishlegion.org.uk/get-involved/ways-to-give/fundraising-appeals/poppy-appeal/
"The Legion created the Poppy Appeal to help those returning from the First World War. A century on from the start of that conflict, we're still helping today's Armed Forces families in much the same way, whether coping with bereavement, living with disability, or finding employment." A Légió megalakította a Pipacs Felhívás napját, hogy adakozzanak arra, hogy segítség az Első Világháborúból hazatérőket. Egy évszázaddal később is él ez a mozgalom, hogy segítsük a hadseregben szolgáló családok, elesetteket a gyászukban és munkát találjunk nekik.
Gondolatpályák Zazzi 2014.03.29 20:24:35
 Gyönyörű és finom. Találkozunk a Zazziban Ajnló: Gondolatpályák..
Az elemek hatnak, Louis Vuitton áruház nyílt Fabricio Plessi installációjával  A Nyugdijguru tart tárlatvezetést. Jöjjenek el és magukban is bolyongjanak a labirintusban. Fabricio Plessi: Folyékony labirintus 2014.04.05. 15 30 Ludwig Múzeum, regisztráljon, kattintson a linkre:…..
Kutatók szerint jellemzően csináljuk az elégedettséget. Élményeket gyűjtünk, barátaink vannak, megyünk a célunk után. Már, ha egyáltalán van. A pénz ehhez nem sokat tesz hozzá, csupán a szabad választás lehetőségét adja meg.  A legmeghatározóbb jellemző pedig a…..
JELENIDŐ a jövő nyugdíjasainak. Személyesen beszélhettünk ma a Nyugdíjguruval. Fergeteges infotainment előadására folyamatosan érkeztek az érdeklődők. Köszönjük az előadást! Az időviszonyainkat rendbe tette a fejünkben: A holnap ma van. Beszélni kell róla tömegesen és…..
  Mi olyan különleges az emberi agyban?    Tehát a főzésnek köszönhetően az, ami egykor csak nyűg volt az ember nyakán, ez a nagy, veszélyesen költséges agy, a sok neuronjával, nagy kinccsé változhatott, mert immár energia is van a sok neuron ellátásához és idő is, hogy…..